FIV la Sibiu (5)
Raspunsuri - Pagina 16
yarrina spune:
Diphereline, o injectie care inhiba ovulatia astfel incat sa produci mai multi foliculi la stimulare.
gabi_ducu spune:
Buna fetelor,
Acum am reusit si eu sa intru pe net sa va scriu. La parintii mei unde stau nu au net.
Fac naveta la Sibiu si trebuie sa va spun ca pana acum totul decurge bine. Stimularea decurge foarte bine am 13 foliculi si doctorul a spus ca la punctie o sa se vada mai multi (la eco nu se vad toti foliculii).
Prima etapa e excelenta insa mai avem multe etape de trecut.
Miercuri fac punctia si sper sa depasimcu brio aceste etape.
Pusi
johanas spune:
Buna seara fetelor,care mai sunteti la dr chicea? vad ca majoritatea sunteti la ispasoiu.Ramo numai tu esti la el ?Gabi super raspuns la stimulare ,succes miercuri

alina06st spune:
Gabi, ai raspuns super bine la stimulare! Sa fie intr-un ceas bun!
Yarina, si mie tot diphe mi-a zis ca imi da pt inhibare. Mi-a spus ca stie ce protocol de stimulare trebuie sa imi dea, avand in vedere endometrioza mea, dar eram asa de varza ca n-am intrebat.
Noi deocamdata trebuie sa facem analizele, in perioada asta pana imi vine cm sa le fac pe cele vaginale si apoi in primele 3 zile de ciclu pe celelalte. Am emotii bineinteles cu fsh, dar om vedea.
Am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea de fiv. Ma gandesc ca si daca nu ne iese din prima, apoi mai luam o pauza de cateva luni in care mai incercam si natural. Tocmai ce am vazut la subiectul despre endometrioza ca o fata a ramas natural la cateva luni dupa laparoscopie... Probabil insa ca nu avea probleme cu trompele.
Despre pretul total nu stiu ce sa zic, probabil ca depinde de acel protocol de stimulare pe care inteleg ca ti-l dau diferentiat in functie de istoricul tau. Ne-a dat o lista de preturi, fiv cu transfer zilele 1- 3 (6.700 ron), transfer ziua 4-5 (7.200). Cam pe aici, n-am retinut exact, dar o am pe undeva prin geanta. Preturile cresc daca e nevoie de fiv cu icsi. Nu m-am uitat la acestea, pt ca ne-a zis ca aproape sigur nu vom avea nevoie de icsi la cum arata spermograma sotului.
si daca maine nu am timp sa intru, ca mi-a facut sotul program de relaxare de 8 martie, cate o floricica pentru toate!
Si numai ganduri bune, stiti voi despre ce:
!!!
yarrina spune:
Gabi super productie!! In ce zi de stimulare esti? Tot cu Puregon ai facut si tu? Ce doza?

yarrina spune:
Monaramona esti sigura ca la Sibiu se face cu donatoare? Incep sa ma sperii de acum ca poate fac vreo chestie ilegala si raman in aer cu FIV-ul meu. Sincer nu cred ca risca dupa scandalul cu Sabyc...poate ai inteles gresit...
persi spune:
johanas,si eu sunt tot la dr chicea,dar numai ca eu sunt la inceput.pe 9 abia fac analizele si apoi sa vad ce si cum va fi.sper sa tinem legatura si sa schimbam impresii,mie una mi s-a parut ok si sper sa fie asa pana la sfarsit.
tu,la a cata vizita esti?numai bine!