La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 253

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Miri, ca de obicei, nu reusesc sa vad pozele. Cum sa mai caut?

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

La multi ani, Bruno! Sa cresti mare, sa fii un fratior model si sa-le aduci numai bucurii parintilor tai minunati.
Miri, am vazut si eu pozele, mare "dezmat" si veselie la voi acolo. Am vazut si o burtica plina de energie si in plina actiune:)

Stancutza tinem pumnii si ne rugam ca totul sa fie bine.
Cristina multa sanatate pentru Bianca, o sa treaca dar asa sunt enterovirozele astea, tare pacatoase.
Laura , off ce patisi si tu cu accidentul. Bine ca tu esti ok, fiarele se repara.
Madalina ce sperietura ai tras si tu, dar sa stii ca se intampla chestii din astea si prin alte parti. Trebuie sa fim noi cu mai multa grija.

Ne-am petrecut si noi sambata, o sa pun poze cat de curand. A fost frumos, nu prea am reusit sa vad mare lucru ca a trebuit sa ma tin dupa mandra care se cocota peste tot. Important e ca cei mici s-au distrat, parintii mai putin, dar de asta a fost petrecere de pici.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata, si s-aveti o primavara minunata!

Cu intarziere, pt Bruno: sa cresti mare, sanatos si norocos si sa ai parte numai de fericire .
Miri, multumesc pt ideile feng shui; cea cu oglinda din hol nu pot s-o aplic, dar mai pot lucra pe la decoratiuni.

Nu pot sa vad pozele ; cica ' nu este nimik upload-at'.

LauraD, Doamne, cred si eu c-ai avut cosmaruri dupa; ce neneorociti! Si asta e parte cea mai dureroasa, ca-ti tin astia masina 1000 de ani, s-o repare.
Acum, eu mereu zic : bine ca erai singura - pe mine ma ingrozeste ideea sa fiu si cu Adela, intr-o intamplare d'asta.

Si, a propos, Mada mi s-a facut pielea de gaina de ce-am citit; nu vreau sa-mi spun parerea despre 'specia asta' - ca m-ar da afara de pe forum - doar ca, in privinta lor, sunt de acord cu Antonescu (maresalul).

Stancutza, te admir din tot sufletul si tin pumnii sa nu raceasca Sofia, asfel ca totul sa se desfasoare conform planului; sunt sigura ca va fi un succes.

Ceska, am citit c-ati vizionat o casa cu curte; din experianta, curtea necesita o gramada de munca si timp; si nu-ti imagina c-avem 500mp; avem 200, dar cand trebuie s-o tundem, sa curatam trandafirii, sa strangem iarba, ne-apuca groaza. Noroc cu ai mei, care sunt pasionati de gradinarit!

Ven, daa, cum zice Helene, merita sa te duci s-o scuipi pe vak aia de la eco. Eu am o ura pe dr/ecografisti idioti, de cand eram insarcinata si mi-a zis una de la Coltea c-o sa nasc copilul cu retard.
Ce mai fac baietii tai?

Helene, si eu zic la fel: n-am vazut pe nimeni la scoala cu pampers si suzeta (ca noi avem si beleaua asta).
Macar Eva are un loc; Adela se opreste si zice; 'atum kk in putoaie' (acum, kk in piciare). Si asa face, din picioare.

Roli cum mai sta cu apetitul, Andrei? Si-a mai revenit?

Si nu in ultimul rand, cum mai este Bianca?

Si mai vreau sa spun: sunt de acord cu LauraD: niste idioti, astia din guvern, care vor sa taie alocatiile; dar probabil ca sunt nostalgici dupa ceausescu; eu, pe vremea aia, nu primeam alocatia pt ca tata avea studii superioare si salariul 1800lei (nu era foarte mare, dar probabil ca peste media). Si am suferit, ca toti copii aveau 'bani lor' de buzunar.

Gata cu placinta!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

La multi ani! Sa aveti o primavara superba precum clopoteii nostri!

va ofer si un martisor

neata

poftiti la o !!

vad ca e frumos afara ca doar e prima zi de primavara. noi ne pregatim sa iesim.

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, fetelor
Sa aveti o primavara minunata, sa va bucurati de soare, verdeata si de flori!
Imi pare tare rau de ce au patit Mada si Lauriciul, brr e nasol tare! Bine ca nu a fost mai rau!
Bruno felicitari pt cei 4 anisori, sa cresti mare, sanatos, intelept si la punga gros
David de numeioana sa cresti mare!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Fetelor Bianca tot refuza sa pape vrea doar laptic,i-am facut fara lactoza,i-am dat de soya si il da afara.Ma duc iar la doctorul de familie,sa vedem ce naiba mai zice.
Pupici.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Hello zuzulici!

Sunt cam lipsita de chef de viata astazi....
il astept pe broker-ul de la asigurari sa vina sa-mi faca evaluarea pagubelor.
asa as intra intr-un concediu si as sta acasa pana se rezolva situatia
eu nu sunt suparata pe ala care m-a lovit. a gresit. mi-era si mila de el... m-au enervat teribil niste misogini... un sofer care era in intersectie si care el l-a strigat pe ala de m-a lovit ca sa-i spuna ca daca vrea spune el ca eu am trecut pe rosu
incredibil, fara sa-l cunosc/ sa ma cunoasca! fara sa vada semaforul si sa fi vazut ca am trecut intr-adevar pe rosu... ce explicatie sa-i dau decat ca era un misogin care s-a ofticat ca m-a vazut coboranddin masina si ca eram femeie de la volan ( si pe deasupra si blonda, slaba cu pantaloni mulati si frumoasa foc - glumesc acum !!!!)
sau niste alti misogini si nenorociti de taximetristi care aia i-l invatau ce si cum sa declare la politie ca sa para ca eu am fost vinovata... eu nu am fost de fata dar a venit un nene la mine care ma avertiza ca asta fac "barbatii" din jurul masinii lovite

ma intreb si ma minunez cum de exista astfel de oameni in jurul nostru... sa vrei sa faci rau intentionat....
nu conta raul - neintentionat este adevarat! - pe care mi-l facuse deja soferul respectiv...

in fine. va plictisec cu problema mea dar... de abia eram fericita ca au trecut nametii si pot merge cu masina...
sunt o comoda vaitatoare!

mirikule, am savurat fotografiile voastre!! ce petreceri. chiar ca ati petrecut trei zile ca-n povesti... ce mult s-a schimbat bruno de acum 2 ani. atunci era mai "buflei". acum este un rapitor baietel si am vazut ca are si destule admiratoare in jur...
mie mi-au placut fotografiile in care bebeloi jeremy "ascuns": in burtica era escaladat de fratiori...
Doamne, ce frumos ca esti din nou gravida,... ce frumos ca dai nastere unei alte minuni...
sunt invidioasa... in sensul bun. daca as fi avut banii as mai fi facut 3 copii!!!
asta spun ziua cand sunt la serviciu
daca ma intrebati seara....va raspund ca sunt prea multi si arhisuficienti pentru nervii mei decuseara cei doi teroritsti pe care-i am deja .
sa-mi traiasca si sa fie sanatosi !!!!

Ven, ce bine ca ti-ai luat o piatra de pe inima...mie imi spui de dr. ce pun diagnostice gresite... nu va amintiti ca pe la jumatatea sarcinii cu eleni aia de la laborator ma scosesera cu diabet....neconfirmat de alt laborator, of corse!
ce-ti mai fac flacaii? dar cuscra si mandrele ei ???
ai primit martisoare astazi ?

aveam o profa in liceu care ne spunea ca ea adora sa primeasca martisoare si ca isi facuse in casa ei de la tara niste "tablouri" - bucati mari de panza pe care pusese toate fiecare martisor primit in toti anii de cariera si ca arata superb camera respectiva cu atata "bucurie" emanata de veselele martisoare

ma cheama sefu
ma intorc

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Stancuta ma voi ruga si eu pentru Sofia! Doamne ajuta sa treaca mai repede si fara raceli perioada pana la operatie si sa fie o reusita, iar micuta sa poata auzi in aprilie
Vera eu zic sa ii dea in judecata! Niste nenorociti! Eu si acum regret ca nu i-am dat in judecata pe doctori acum 4 ani de zile, cand am trecut printr-o mare tragedie din cauza lor (tot la nastere)! Sa-ti traiasca finuta, e o dragalasa, Doamne ajuta sa se recupereze complet si sa nu ramana cu sechele din cauza unor oameni fara suflet!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI BRUNO!
LA MULTI ANI SARA-DENISA!
LA MULTI ANI DAVID!

SA AVETI O PRIMAVARA SUPERBA DOAMNELOR!

Stancuta sunt sigura ca itri reveni dupa operatia reusita a Sofiucai, noi suntem alaturi de voi

LauraD offf chiar ca misogini barbatii astia, acum 8ani cand am busit eu masina (a fost prima si ultima data cand s-a produs din vina mea) am intalnit o femeie in halul asta, a venit cu propietarul masinii la politie i-a aburit pe politai de m-au cautat si la seria motorului culmea era ca imi recunoscusem vinovatia, toate actele erau in regula, iar pagubele facute celuilalt erau minore un stop spart si putin bara infundata, daca s-ar pune un moment in locul tau poate nu ar mai fi in stare de asa ceva eu cred ca asemenea oameni au frustrari mari!

Cris off poate va da ceva antibiotic medicul de familie sa scapati de virus si sa sarbatoriti pitica sanatoasa!

Ginette cred ca si eu as cam face la fel cu asemenea oameni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Vera, este tare frumusica finutza ta !!! ai spus ca are o semipareza faciala cumva ?
Doamne ce drama pentru parinti... si sufletelul nevinovat...
ma rog din suflet sa fie totul bine, sa se recupereze si sa nu aiba sechele. Dumnezeu sa faca o minune si, daca un doctor a "nenorocit-o" ca sa spun asa... alti sa aiba maini de aur si intlepciune, si stiinta in cap ca sa o faca bine!!!

cris, chiar la tine ma gandeam dupa ce am scris mesajul anterior... febra a mai facut ? kk moale? sau acum are doar lipsa apetitului... apa bea? sa stii ca si eleni foooarte greu si in multe zile a revenit la regimul alimentar normal pe care-l avea inainte de boala..
tin pumnii!!! sunt curioasa ce-ti spune medicul de familie...

eliza, ce mai face emma? am mai decoperit niste poze pe care nu le vazusem ( sper ca nu sunt si astea de anul trecut cum am facut cu pozele de la craciun)
laura papusica mica alias lady in white
http://family.webshots.com/photo/2860697630102710211wmjzmn

roxanici, mada, laurici

larisaaaaa.... ai promis !!! ca de luni te pui pe treaba si intri zilnic la zuzele nebune

tocamai a plecat de la mine baiatul de la casco
nu poate sa mi-o repare el in service-ul lor ca pierd garantia de la renault...
acum trebuie sa-mi fac rost de o pila la renault sa mi-o repare repede...
nici nu ma gandesc sa ma duc fara...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput