La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 253

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza
In paralel, pt prima oara am si eu problema asta cu ea: face kk cam tare si plange de fiecare data inainte sa faca . Ce sa-i dau? Meniul ei nu ar trebui sa favorizeze consti, zic eu: dimineata lapte de vaca cu fulgi de porumb/ovaz plus miere si stafide; la 10 suc de mere, la pranz ciorbita, la 6 iaurt, seara un sendvis mic si la 10 lapte formula; Intre mese mai ciupeste un biscuite, placinta de iaurt/ branza, paine cu miere, banana etc. Ce sa-i dau ca sa nu se mai chinuie mititica? Teoria mea e ca mananca prea mult comparativ cu cat bea (aici nu s-a schimbat nimic...) si de aceea se intampla aceasta neplacere. Daca aveti idei (in afara de fructe sau legume crude, pt ca nu pune gura pe asa ceva!) va sunt recunoscatoare.

Si noi suntem cu aceeasi problema, dr. ne-a prescris MOVICOL PAEDIATRIC, nu stiu daca exista si in Ro., e f. bun, un plic in fiecare zi si face moale.

In alta oridine de idei, nu te mai stresa, totul o sa fie bine si Sofia o sa fie un copil la fel ca ceilalti. Trebuie sa fi tare si puternica pt. ea, acum are nevoie de sustinere.Asa ca , capul sus, noi suntem alaturi de voi, ne rugam sa treceti cu bine peste operatie, si veti trece.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Sunt franta. Astia mici m-au chiaunit ieri ca a plouat. Marc urla ca vrea cu bicicleta...pana la urma i-am imbracat si i-am scos pe balcon sa se joace...azi am plecat cu ei la plimbare ca nu se mai putea.
Nu mai suport vremea asta umeda si noroioasa.
Iar la pranz Marc ne-a pus capacul ca nu a vrut sa doarma. Andrei dormea si a trebuit sa stam dupa fundul lui, sa nu-l trezeasca pe frate-sau. Si asa am ajuns la capatul unui week-end obositor si mohorat.
Poate o aduce un vant bun primavara asta.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Stancutza,
ne gandim la voi si tinem pumnii sa fie operatia o reusita. Incearca sa ramai puternica ca sa simta asta si Sofia.

Roli,
sa vina primavara dar nu cu vant. Adica poate sa fie la figurat caci la propriu noi avem aici de doua zile furtuna:orkan Xynthia. Un mort la noi in land, pagube destul de mari.... Noi azi am iesit sa cumpar flori, pamant si seminte de legume si zarzavat dar nu am pierdut timpul pe afara. Gaza a vrut si ea cu masinuta (ma innebuneste, de trei zile s-ar plimba intr-una) dar nu am iesit mi-era frica sa nu ne trezim cu ceva in cap. Nu stiu cum as rezista cu doi mici pe langa mine, uneori n-am rabdare nici cu microbu asta al meu!
Dupa ce ieri a vomitat, azi a fost cacaios de doua ori a dat pe din-afara, ultima data era o spuma galbena.... UF!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Seara buna. am citit tot dar nu am timp decat de un mesaj scurt
le-am facut baita copiilor, le-am dat sa manance dar acum trebuie sa ma bag in pat cu ei daca vreau sa-i adorm.
si mai mult ca sigur adorm si eu
si ar trebui sa ma spal pe par...

dar, astazi este mare-mare sarbatoare si se cuvine sa subliniem asta
LA MULTI ANI FERICITI, CU SANATATE, CU BUCURII, CU IUBIRE MULTA, CU PRIETENII BRUNO SCUMP !!!!
SA RAMANETI TOATA VIATA ASA DE UNITI, SA VA IUBITI TOATA VIATA ASA DE MULT CUM O FACETI ACUM IN FRUMOASA VOASTRA FAMILIE !!!!

maine sunt la birou asa ca am timp sa dezbat din urma
nu pot sa inchid fara sa-i spun dianei ca micuta sofia este in rugaciunile mele!!! si am convingerea ca totul va iesi perfect!!!!
simt chestia asta! iar tu diana... pai cred ca daca nu incercai sa te detasezi - apropo de faptul ca ti se pare unoeri ca se intampla atcuiva chestia asta... - puteai sa o iei pe alaturi....
pai eu simt ca imbatranesc si-mi ies peri albi la o simpla raceala a lui eleni daramite voi...
tot respectul meu si - cred ca am mai spus-o...- am ce sa invat de la tine, din atitudinea ta, din ideile tale, din calmul tau, din iubirea ta nemarginita...

ma duc ca-mi rup iarasi perdelele au o pasiune nebuna sa se piteasca dupa ele

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Diana, cred ca e normal ce/cum te simti, sunt sigura ca Sofia va fi 100% ok curand, ne rugam si noi pt. voi.

Esti o draguta ca ai intrebat de mine. Am reusit sa ajung la prof. Coman (renumit pe meleaguri ardelene) la Cluj. Verdict: n-am nimic! Nu am ptoza renala (rinichi cazut), iar hidronefroza gradul I nu exista, adica se incadreaza in limitele normalului. Asa ceva mi-a explicat. A zis ca am doar o sensibilitate a zonei, sa ma feresc de frig la picioare si mi-a dat sa iau un vaccin pt. aparatul urinar, timp de 3 luni (Urovaxom).
Am fost tare bucuroasa ca totul e (relativ) ok.
Si nervoasa pe ecografista aia care m-a facut sa am cosmaruri legate de sanatatea mea timp de 2 sapt., din cauza diagnosticului ei tampit! Si e doctor in medicina, fetelor! Cu nu stiu ce specializari facute in State!
Nu stiu ce sa mai cred.....

Multa sanatate tuturor piticilor bolnavi!

O saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Bruno

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

DAVID

La multi ani! Sa fii sanatos si sa ai noroc in viata!

mai avem un picut si incheiem seria sarbatoritilor .. ne mai intalnim cu titulatura de mai sus in decembrie 2010 cand clopoteii vor implini 3 anisori ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

ven ma bucur ca ai vesti bune de la dr. oricum, eu m-as duce si as strange-o de gat pe tampita aia care ti-a spus bazaconii ..

roli e de kko vremea asta si inca ce ploi se anunta .. ce iarna am avut si acum uite cu ce vine primavara ..

laurici si ai tai sunt pasionati de perdea .. of, m-a capiat eva .. cred c-o sa-i pice galeria in cap curand .. in plus, dupa perdea e locul de facut kk (in pampers, of course ) si mai are un loc un sufragerie dupa fotoliu .. cand se baga acolo, stiu .. e rost de kk. dar, daca ii dau pampersul jos si o pun pe oala, nu face neam .. nu e pregatita inca. e bizar totusi ca dimineata se scoala cu pamperrsul uscat uscat si cere imediat la oala si face o gramada de pipi insa kk la olita .. nu mai vrea neam. si ma oftic ca facea intr-un timp .. eh, asta e. nu a ajuns nimeni cu pampers pe el la scoala, nu?

raluca cum te descurci cu cei doi copilasi?

noapte buna fetelor!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna seara dragele mele dragi! va multumim din suflet pentru urarile de bine si de drag! ma uit la bruno al meu si-mi zic ca timpul trece repede, oooooooooo, cat de repede!

azi a fost o zi incarcata, emotii, plansete si tipete (eu la ei, c anu ma mai intelegeam om cu persoana), dar a fost frumoasa. bruno s-a bucurat de prietenii lui, i-au cantat la multi ani, si-au "rupt" aproape dintii in tort - s eintarise ciocolata beton ca n-am dres-o cu ulei:)) - si seara am fost la "osicioare". sacha e cu antibiotic in nas, dar n-a reushit sa stea cuminte la terenul de joaca si sa-si lase sosetele in picioare. d eudne alti copii erau cu vestuta, el era in talpitele goale:)

stancutsa, toate gandurile noastre bune sunt pentru voi! va fi bine! sus capul, viata voastra incepe cu adevarat in primavara asta:)

mai vroiam sa va scriu dar credeti-ma pe cuvant ca... habar n-am ce mai vroiam sa va zic. cred ca sunt terminata:) eniuei, cine vrea sa mai guste poze d ela ziua lui bruno, le gasiti pe userul meu de webshots. va pup si pe maine dimineata:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

buna seara dragele mele dragi! va multumim din suflet pentru urarile de bine si de drag! ma uit la bruno al meu si-mi zic ca timpul trece repede, oooooooooo, cat de repede!

azi a fost o zi incarcata, emotii, plansete si tipete (eu la ei, c anu ma mai intelegeam om cu persoana), dar a fost frumoasa. bruno s-a bucurat de prietenii lui, i-au cantat la multi ani, si-au "rupt" aproape dintii in tort - s eintarise ciocolata beton ca n-am dres-o cu ulei:)) - si seara am fost la "osicioare". sacha e cu antibiotic in nas, dar n-a reushit sa stea cuminte la terenul de joaca si sa-si lase sosetele in picioare. d eudne alti copii erau cu vestuta, el era in talpitele goale:)

stancutsa, toate gandurile noastre bune sunt pentru voi! va fi bine! sus capul, viata voastra incepe cu adevarat in primavara asta:)

mai vroiam sa va scriu dar credeti-ma pe cuvant ca... habar n-am ce mai vroiam sa va zic. cred ca sunt terminata:) eniuei, cine vrea sa mai guste poze d ela ziua lui bruno, le gasiti pe userul meu de webshots. va pup si pe maine dimineata:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

mamaa miri ce s-au distrat piticii! ce tort aratos si ce pui frumosi si imbracati la fel!! am zarit si o burtik de mirik dragutik! dar ce cautai mami pe tobogan .. vrei sa ne dai emotii mai devreme decat trebuie?? piratul sacha este mortal si soricelul bruno este demential!

pupa elle pe ei de topaitori!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput