La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 253

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Si pentru zilele trecute:
Marc Andrei
Sara Denisa

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Am incercat tot ce m-ati sfatuit dar gaza nu vrea sa pape si pace.I-am dat iarasi lapte fara lactoza,nu a mai vomat dar a facut moale. Abia am convins-o acum sa ia 2 bucatele de paine prajita,parca sa tras la fata de tot.
Oricum pare mai vioaie astazi,am iesit putin in gradina.Sper ca pana diseara se va mai inbunatati situatia si va accepta ceva sa pape.Ma luase si pe mine burtica si am bagat repede niste imodium.
Laura_dimitris ce cretin ala cu masina,imi dau seama ce sperietura ai tras,am fost si eu implicat intr-o ciocnire,nu conduceam eu dar si acum cand trecem cu masina pe langa masini mari am in ochi ciocnirea.
Vera vacanta placuta.
Miri frumosi baieti mai are mami,Bruno vad ca sa bucurat din plin de ziua lui.
Darene sa ne spui ce ai facut la gine si cum este hcg.
Ceska poate incet incet se convinge si sotul tau sa va luati apartamentul daca va place.E naspa sa ai rata la banca dar asta este cum ai zis si tu toata lumea in ziua de azi apeleaza la banca.Acum nu stiu cum sunt acolo chiriile in comparatie cu rata la casa,la noi diferenta era cam de 100 de lire si nu avea rost sa stam in chirie.
Fetelor nu va da-ti seama ce recunoscatoare va sunt pentru toate sfaturi,sincer am fost norocoasa pana acum caci Bianca nu a avut probleme asa.Luasem eu de prin tara una alta ce mai citisem tot asa pe aici sa am in casa dar habar nu aveam ce sa mai fac acum.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani Bruno! Ce aranjament frumos de baloane...si ce stofa de dansator!

Elle, Cristina, multumesc.

Laura_d ce patanie…cum adica sa declari ca ai trecut pe rosu…eu stiu ca iti ridica politia carnetul pentru asta...sau ma insel?

Irlandeza am aruncat si eu un ochi pe blogul tau, chiar aveti o printesa minunata...am citit si povestea curcubeului lu’ fi-mea si i-a placut tare mult.

Elena eu zic sa alegi ce iti zice instinctul...poate are si Khalid un pct de vedere.

Ceska m-am prapadit de ras cand am citit ce ai visat...Nu va grabiti sigur apar oferte mai bune pana la sf anului.

Gratiela, felicitari ca ai avut rabdarea sa ii dai pana acum...intarcarea eu am facut-o treptat si a durat 2 luni...de la 3 mese cat ii dadeam am rarit la 2 apoi o data pe zi, apoi o data la 2 zile si tot asa. Cred ca e bine si pt Dudu si pt tine cat mai lina sa fie intarcarea.

Am vb cu sora-mea (e medic) si mi-a zis sa vb cu fina mea care a nascut ca sa dea in judecata toti dr care au asistat-o la nastere pe prietena mea pt malpraxis...voi ce ziceti? Nu stiu daca ei ii arde... insa sper din tot sufletul sa nu ramana cu sechele pitica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela
noi suntem inca in poiana si Dudu are deja 2 zile fara tzitzi...sunt curioasa daca mai zice ceva cand coboram in BV. eu nu am luat pastile de oprirea lactatiei din cauza alergiei mele, stiut fiind ca-s extrem de toxice si ma chinui cu niste dureri de tzitze si niste bidoane umflate pe care le golesc cat de rar pot...sper sa reusesc operatiunea intarcarea...cu ozi n-a mers din prima...

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Sper ca vei reusi acum din prima,imi dau seama ca ai dureri naspa la sani.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Ea e papusica de care v-am povestit: http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/IanuarieFebruarie2010#5443279810593261666

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Ce mai faceti zuzici?

De fapt stiu ce faceti, tocmai am terminat de citit ce ati scris pana acum :-)

Vreau in primul rand sa urez insanatosire grabnica copilasilor blonaviori, mai ales puiutului Bianca, imi amintesc de Sofia mea acum doua saptamani.. Si ei i-a revenit greu pofta de mancare, eu cred ca greata care ii face sa vomite persista destul de mult timp. Sper ca fiecare zi de acum incolo sa fie mai buna pt micuta si sa isi revina pana la ziua ei.

Si trebuie sa felicit si clopoteii care au implinit 2 anisori din 12 februarie pana acum, sa cresteti mari si sanatosi si fericiti, pui mici!

Noi am intrat pe fast forward cu operatia Sofiei, AMR 15 zile, de maine in doua saptamani micuta mea va avea implantul cohlear, speram ca totul sa decurga bine. Cel mai important este ca Sofia sa nu raceasca chiar inainte de operatie, nu va spun ce stresati suntem sa nu ratam interventia din acest motiv. Daca aveti timp, sa ziceti si pt noi o mica sa ne putem opera si mai ales sa iesim cu bine de la operatie. Dupa interventie, se asteapta cam o luna cicatrizarea completa si eventualele reactii, implantul nefiind activat in aceasta perioada. Deci undeva in aprilie Sofiei i se va activa implantul pt prima oara si va auzi!!!!!!!!!!

Ca sa fie mai rezistenta la boli acum, ii dau ImunoRoyal Junior, sper ca este la fel de bun pt imunitate precum este pt pofta de mancare, daca va puteti inchipui, e infometata non-stop, deja trebuie sa fiu f inventiva cu ce sa-i mai dam de mancare ca sa nu o aglomeram cu fainoase si alte chestii tentante de rontatit.

In paralel, pt prima oara am si eu problema asta cu ea: face kk cam tare si plange de fiecare data inainte sa faca . Ce sa-i dau? Meniul ei nu ar trebui sa favorizeze consti, zic eu: dimineata lapte de vaca cu fulgi de porumb/ovaz plus miere si stafide; la 10 suc de mere, la pranz ciorbita, la 6 iaurt, seara un sendvis mic si la 10 lapte formula; Intre mese mai ciupeste un biscuite, placinta de iaurt/ branza, paine cu miere, banana etc. Ce sa-i dau ca sa nu se mai chinuie mititica? Teoria mea e ca mananca prea mult comparativ cu cat bea (aici nu s-a schimbat nimic...) si de aceea se intampla aceasta neplacere. Daca aveti idei (in afara de fructe sau legume crude, pt ca nu pune gura pe asa ceva!) va sunt recunoscatoare.

Vali, D-zeu sa il odihneasca pe tatal tau, iar tie, multa forta sa treci peste aceste momente dificile. Te-ai intors acasa?

Elle, ce dulce e Bizti 2 cum zice ea ma-ma, e scumpa foc. In ceea ce priveste "now and then", mie imi place cum arati tu machiata, ACUM, deci cu fata mai implinita. 5 ani inseamna mult pt o femeie, zic eu.

Miri, pupa cretulinul - baiat mare si din partea mea! Am vazut ca tu dai baietilor cand au probl cu burtica lapte de soia, nu mi-ar fi trecut ever prin cap ca ceva produs din fasole poate face bine la burtica deranjata :-) dar te cred pe cuvant!

Ven, sper ca pana acum ti-ai facut celelalte investigatii si ai scapat si de teama, si de frica de durere (te-a speriat cam degeaba prietenul tau, radiografiile NU DOR). Intra sa ne mai dai vesti.

Mada, Laura_dimitris, imi pare rau ppt intamplarile prin care ati trecut, bine ca n-a fost mai rau ....

Pe mine cred ca ma paste o depresie, am momente in care ma uit in gol, vad lumea in negru si imi vine doar sa ma culc. Probabil oboseala si stresul...abia astept sa terminam cu operatia Sofiei! O sa ma bag la o cura cu magne b6, sper sa functioneze. Culmea e ca la birou nu am nimic, acolo sunt un "animal social" perfect, cateodata nu-mi vine sa cred ca sunt asa vesela si optimista iar acasa am un copil "cu probleme"...Oricum de cand am aflat de problema Sofiei mi se intampla frecvent sa mi se para ca toate astea se intampla altcuiva si nu mie...nu noua...

Gata dragele, am monopolizat destul spatiu aici, va pup si incerc sa va citesc in continuare printre picaturi.

Mergi la inceput

Stancutza, tinem pumnii sa reusiti sa faceti si sa reuseasca operatia! Ai incercat sa ii dai micutei miere? Daca nu papa asa, in lapte, ceai, suc... daca nu vrea fructe crude incerca pere, mere coapte, legume fierte...se duc vitaminele dar raman fibrele...cat despre cereale, alege din acelea integrale, paine de secara si cat mai multa apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

sunt obosita de nu mai pot .. toata ziua am bucatarit, am facut curat .. abia astept seara sa ma bag in pat. am facut o ciorbica de pui, peste prajit si ciulama de pui cu ciuperci cu mamaliga. ieri am facut lapte de pasare, mi-a iesit bunut insa e loc de mai bine. am avut noroc ca eva e la ai mei si am putut sa ne miscam cum trebuie.

darene mai bine o alegi pe prima .. stii ca vine cate o zi si termina. cea de-a doua prea te lungeste.

grati tin pumnii sa nu mai ceara dudu tziti.

cris fa-i lapticul cu apa de orez. o sa vezi ca nu va mai face moale. eu asa i-am facut evei. sanatate multa biei!

vera ar fi bine sa-i dea in judecata. o sa se chinuie ceva cu tribunalul, infatisarile dar macar va avea satisfactia ca nu raman nepedepsiti vinovatii. e tare dulce pitica si sper sa fie bine!

stancutza draga mea, chiar ma gandeam la voi. vazand ca se apropie data de 15, ma intrebam ce faceti, cum sunteti voi .. ai mare grija cu sofiuca si daca poti, fereste-o de copilasi, de parc etc .. eu tin pumnii si ma rog ca operatia sa aiba succes si in aprilie, sofiuca sa-i auda glasul suav al mamicii ei. te rog eu, nu iti mai face ganduri. fii tare mami. sunt sigura ca va fi bine! cat despre problema cu kk ... sofiuca bea suc de portocale? e tare bun ptr iesit afara.

pupici!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Stancuta ma rog pentru voi sa treceti cu bine peste operatie! Mai e asa putin si Sofia va fi bine!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Stancutza tin pumnii stransi pentru voi si sper sa se termine repede totul si Sofia sa se recupereze bine iar implantul sa fie un succes

Grati bafta la intarcat.

Aurel Cris e normal sa nu vrea inca sa pape insa o sa isi revina si va recupera.Multa sanatate!

Noi am fost la targul taranului roman si am luat cateva produse de mancare. Slaba miscare totusi pe acolo, cel putin dimineata cand am fost noi.
Apoi ne-am facut de lucru prin casa cu tot soiul de activitati didactice ( cine vrea sa le vada le gaseste pe blog).
Piciul e intr-o continua curiozitate si e foarte cooperant.
Va pup si sa aveti o duminica frumoasa.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput