La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 253
Raspunsuri - Pagina 5
irlandeza spune:
BRUNO
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Miriiiii, eu nu vad pozeleeeeeeee
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irlandeza Miriiiii, eu nu vad pozeleeeeeeee BAZAR GENERAL - hainute, jucarii Sa-l ajutam pe BOGDAN Sa salvam un inger - ALINA DONESCU ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam Sa ajutam la terapia pentru EMMA www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008 |
trebuie sa stergi virgula de la finalul linkului ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Lala_D spune:
La multi ani fericiti si plini de bucurii BRUNO !!!
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
My hobby
darene spune:
Buna dimineata !
La multi ani Bruno !
Aurel_Cris e ok sa-i dai lapte fara lactoza, cate putin, sa nu bea repede si mult odata ca sa nu vomite. Eventual sa i-l faci cu apa de orez. Sper sa va reveniti in curand.
Ceska poate era oul vechi, of. Mai bine ascunzi ouale colorate in frigider incat sa nu le mai vada. Imi pare rau ca sotul tau nu vrea sa cumpere casuta, mie mi se pare logic ca e mai bine sa platesti pentru casuta ta decat sa platesti chirie.
Madalina, Laura_D ce patanii. Ma bucur sa nu s-a intamplat mai rau.
Peste vreo ora plec la gine sa fac injectia si analiza pentru hcg. Diseara o sa iau rezultatele, Doamne ajuta!
Sunt intr-o mica dilema, am de ales intre 2 menajere. Inainte nu m-am chinuit prea mult sa gasesc, acum cand chiar imi trebuie am reusit ! Una (cea recomandata de prietena mea) poate sa vina dimineata doar joia si eventual in alte zile dupa-amiaza (cand Khalid doarme). As putea sacrifica totusi o zi de somn al puiului. Si vrea sa o platesc pe ora plus bani de taxi.
Cealalta (mi-a adus-o portarul nostru ieri) face curatenie la cateva apartamente din bloc. Vrea sa fie platita pe luna. Initial vroia sa vina in fiecare zi cate o ora, indiferent daca termina sau nu de curatat tot, pana la urma a zis ca ar putea sa vina o zi da, o zi nu si sa stea 2 ore. Dar mi s-a parut a fi tipul care face curatenie cum vrea ea, poate e doar o impresie. Instinctul imi zice sa o aleg pe prima, sotul mi-a zis ca poate e mai bine s-o aleg pe a doua. O sa vina la 12 azi a doua, trebuie sa ma hotarasc pana atunci. La bani ar fi doar o mica diferenta, nu ma gandesc la ei.
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
6+
ceska777 spune:
La multi ani, Bruno! Sa fii un destoinic sef de mini-trib pentru fratiorii tai!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Miri,
sa-ti traiasca ficiorul cel mare! L-am vazut topaind de bucurie ca se sarbatoreste ca-n povesti trei zile. Tortuletul de aseara e din ecleruri? Mi se pare foarte interesant si non-conformist .
Sper sa aibe succes ceasul nedesteptator la ore mici ale diminetii.
Fetelor,
am vazut ieri cealalta locuinta de inchiriat aici in sat. E in plina renovare care era absolut necesara. Nu se fac chestii mari de exemplu baia ramane cum era (groaznica-fara cabina de dus si in plus e si cada mica, a la 70`s style). Ei vor sa inchireze neaparat din 1.04, noi n-am scapa de aici asa repede. Are gradina dar nu e separata de restul lumii, se pot plimba si proprietarii si vecina de sus pe-acolo. Are gradina de zarzavat, gazon si cativa pomi fructiferi si azi noapte visam ca ma cert cu proprietara (doi batrani) pentru cele 7 piersici produse in primul an de rod de piersicul din gradina. Ca de ce am luat eu 4 si ea a ramas doar cu 3!!!!
In lpus dl sot nu se omoara cu ingrijit spatii verzi, ar trebui sa tunda gardul si gazonul sa tinem curat frontul nostru stradal impreuna cu vecina de sus in schimb tot la doooua saptamani. Simt ca tot eu as face tot, aici se plateste o firma care face treburile astea, inclusiv dat zapada la o parte in iarna asta.
Parca daca ar fi sa aleg as alege sa cumparam apartamentul in care stam acum.
Darene,
nu e casuta, as vrea eu. E un apartament unde locuim acum si de care m-am atasat cumva sentimental. Are cateva neajunsuri si el dar na, parca-i deja cuibul meu.
Miri,
nici macar principial (facem abstractie de cazul concret al apartamentului astuia) nu a reusit sa ma convinga sotul de ce nu vrea sa cumpere locuinta. Cica intri in credit la banca si e prea mult, nu-i place sa se stie datornic. Insa noi nu luam credit pentru un tv plasma sau alte porcarii ci pentru o casa (apartament-pt casa ar plati doua generatii ). Nimeni nu-si prea permite azi sa cumpere fara ajutorul bancii. In 20 de ani e platit apartamentul si avem ce lasa copilului.....
Culmea, soacra si-a luat anul trecut pe vremea asta casa noua cu juma de milion de euroi!!!!! Adica na, barbatul ei dar stau sus pe deal si savureaza privelistea de-asupra orasului. O fi avand ea argumentele ei (ca nu e foarte noua constructia si la o adica va fi greu sa o vindem) dar ma simt frustrata ca nu-mi acorda satisfactia de a vedea si eu Neckarul de la un amarat de balcon de et 1.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
grati.ela spune:
Bruno! Miri sa-ti traiasca minunea, sa va bucure pana la adanci batraneti. si micul Sasha si bebe Noah!
noi suntem inca in poiana si Dudu are deja 2 zile fara tzitzi...sunt curioasa daca mai zice ceva cand coboram in BV. eu nu am luat pastile de oprirea lactatiei din cauza alergiei mele, stiut fiind ca-s extrem de toxice si ma chinui cu niste dureri de tzitze si niste bidoane umflate pe care le golesc cat de rar pot...sper sa reusesc operatiunea intarcarea...cu ozi n-a mers din prima...
roli25 spune:
La multi ani Bruno, baietel mare, frumos si destept! Sa fii sanatos si sa te bucuri de fratiorii tai dragi alaturi de mami si tati!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
aurel_cris spune:
Bruno
Sa ai parte numai de bucuri pui scump alaturi de familia ta frumoasa.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu