La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 253

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Iaca, numai ce azi dimineata dadeam sfaturi acu mi s-a intamplat mie. Am fost de dimineata cu B pe tricicleta la posta sa ducem un pachet, am venit acasa si am pus de o supa, gaza mea statea fleasca gramada pe canapea. A venit bunicul sa il scoata afara ca e soare si dupa ce l-am imbracat cand sa iasa pe usa zice asta mic:"ma doare burta, mama" eu il intreb "unde" si in momentul urmator, jap -voma. Noroc ca am l-am ridicat rapid si a murdarit pe jos si numai putin jacheta. A mai umplu si chiuveta cu ........ albus de ou fiert. Ditai bucatile. Asta ni se trage de la dl sot. Care isi cumpara oua fierte colorate. Si gaza nu mai vrea sa ii fierb eu ou ci vrea din ale lui taica-su. Azi dimineata mi-a adus din frigider de pe usa un ou "orange, mama" sa il manance. Ma intrebam eu de ce a mancat doar juma de albus cand e innebunit dupa oua.... Uite de ce! Iar ar trebui sa ma iau de tati cand vine!!!!!!!
A vrut totusi sa iasa cu bunicul si Luky, le-am dat unpachet de servetele umede si i-am zis sa vina de urgenta acasa daca mai vomita.... UF!
Merg sa impletesc snur de martiosoare si sa-i tin lui tati in gand o predica.......

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Cred ca ar trebui sa ii dai mancare de regim...macar 3 zile, chiar daca e o simpla indigestie. Si astia mici ai mei ar vrea sa manance toate cele pe care le consumam noi adultii...dar eu le-o tai scurt ca nu e pentru ei. Daca fac exceptie macar o data, o patesc...chestie verificata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Cris stiu ca te panichezi cand vezi ca nu pune nimic pe gura, dar e normal, organismul respinge mancarea. Daca ia din cand in cand cate o gurita de covrigel sau sicks sau supita e ok. Cate un pic de ceai. Orice picatura de mancare sau apa inghite e ok. Lapte nu.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

mada in ce tara traim .. nu-mi vine sa cred. imi pare tare rau de patanie. bine ca sunteti voi ok si nu s-a intamplat nimic rau. te cred ca s-a speriat de numa' sofiuca. si eu fac cam la el .. imi pun geanta pe scaunul din dreapta, o montez pe eva in scaun si apoi dau ocol masinii si ma urc ..

cris of ce rau imi pare de bia. cand a fost eva cu entero, dr mi-a spus sa-i fierb orez in apa (2 linguri la 1,5 l apa) si cu apa aia sa-i fac lapte normal .. cica e ok si anuleaza efectul lactozei .. eu asa i-am dat evei si a fost ok. apa da-i cu lingurita, ceiuc si de ce nu, cum spune grati, cate o lingurita de cola care ia greata ..

ema s-a facut sectiune speciala primele 365 de zile .. aici

ceska uf mai mami si voi .. sper sa fi fost ceva de moment si sa fie bine gaza.

vera sa-ti traiasca finuta si sa fie sanatoasa! imi pare rau ca s-a chinuit mititica si sper sa fie bine! have fun in egypt!

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Seara buna si de la mine.
am intrat pe forum sperand sa aflu vesti bunbe despre bianca... ma doare sufletul cand ma gandesc prin ce treceti, cand mi-o imaginez pe micuta fara vlaga, cand ma gandesc cat de suparata si neputincioasa trebuie sa fii.... nici nu stiu ce sa mai zic... acum, febra mai are? cred ca supozitorul acela cu novocalmin i-a facut bine la febra dar nu este ok pentru diaree... pipi a facut ??

mada, offf... ce intamplare ingrozitoare vezi stiri de genul acesta la televizor si par povesti... si uite... nu-s povesti si oamenii rai si hoati chiar exista si.... din pacate ii poti intalni!!! Bine ca nu ati patiti nimic voi, ca nu a dat in voi sau alte grozavii si... super tare ce "teapa" si-a luat cand a vazut geanta plina de chestii de copil. Desi,... din pacate la cati copii o avea ( ca asta-i este neamul!!)... sigur unul este de varsta lui sofia si le va folosi pe lucrusuare
acum, sunt furioasa si dau dintr-una in alta...
da' mi-am adus aminte cum onor prim ministru vrea sa dea legea aia cu alocatiile copiilor diferentiate in fucntie de venitul parintilor... pai, da !!!! ca eu muncesc ca proasta de -mi sar capacele si d'aia copilu meu are de toate si nu mai are nevoie de bani de la stat iar....
nenea care ti-a furat tie geanta si fratii lui... poate sta linistita pe tusa sa fure genti in parcare si sa ia si bani de la stat pentru muuulti lui copii

sorry de mesaj ! nu am nimic cu "natia" . chiar nu am. sunt multi pe care ii cunosc, ii plac, vorbesc cu ei ( vecini la un alt bloc, aici in bucuresti sau cunostinte de prin boldesti unde am copilarit) dar acestia de care vorbesc acum, au servicii, au o conduita corespunzatoare...

mirikule deci i-am dat siropul absolut de pomana i-am luat astazi de la farmacie un siropel griptuse pe nume care... coincidenta sau nu... i-am dat o lingurita astazi de dimineata la 10.30 ( se da doar o lingurita pe zi! ) si de atunci nici macar odata nu a mai tusit pana acum...
mi-ai dat si mie niste idei cu feng-shuiul ala... si eu care in fiecare seara scot pungile de gunoi din casa in fata usii de la intrare ca sa nu-mi miroasa in casa
aa, si am si un vasc uscat de la craciun.
cred ca ma apuc si eu mai serios sa studiez chestia asta...

asa...
si, am patit-o si eu ieri
multumesc lui Dumnezeu ca sunt teafara si nu am ajuns pe la vreun spital...
a intrat unul in mine cu masina. ma rog... si eu eram tot in masina ...
am intrat in intersectie pe verde ( si acum, pe bune! nu circul cu viteza, si chiar RESPECT regulile de circulatie!!! cred ca nici macar pe galben nu mi s-a intamplata sa intru intentionat ...) si...
eu eram pe banda 1 care era libera iar celelalte doua benzi de pe sens erau ocupate insemnand ca erau masini care blocasera efectiv intersectia, stateau bara la bara... si intre doua masini s-a strecurat o dacie break si, cu viteza , fara sa se asigure sau sa se gandeasca ca pe banda 1 poate veni cineva... a intrat in mine...
este primul accident pe care-l am...
m-am speriat teriobil si toata noaptea mi-a rasunat in urechi zgomotul de fiare lovite...
masina lui s-a facut praf in fata
la a mea a infundat bine de tot bara,forta impactului a smuls bara din masca, din aripa, din capota... mi s-a spart un far si nu mi se mai inchide capota...
m-am "distrat" de la 14.30 pana la 19.00
am stat 1 ora jumate la discutii cu el... daca o facem amiabil sau nu...
eu nu am fost de acord sa declar ca am trecut pe rosu ca mi s-a parut incorect sa o fac ca sa-l ajut pe el dar eu sa platesc la asigurari la anul sa ma indoie...
el avea un martor un sofer care-l lasase sa intre in intersectie si care l-a strigat, i-a dat nr. de telefn si de fata cu mine i-=a spus ca daca are nevoie vine el si declara ca m-a vazut ca am trecut pe rosu ( semafaorul era in spatele masinii lui asa ca nu-l vedea dar... ce conteaza pentru unii aspecte d'astea ca realitatea...)
apoi, in circul creat in intersectie a venit la mine un domn un picut "ametit" care a declarat si el sus si tare ca el statea pe trotuar la semafor, era pieton, si ca el avea rosu deci eu aveam verde... si m-a pus sa-i scriu nr. de telefon ca daca am nevoie vine el si spune ca am trecut pe verde ( Dumnezeu sa-i dea sanatate !!!!!)
povestea este lunga si o scurtez....
la politie am stat 2 ore lungi si chinuitoare...
politistul ne-a pus o mie de intrebari.
sunt foarte mandra de schema accidentului pe care am facut-o...
nu ma asteptam sa stiu sa desenez asa frumos
am facut frumos podul grand, liniile de tramvai, breteaua de pe care venea eu... semaforul... sunt foarte incantata de rezultat
la sfarsit, politaiul i-a dat amenda si l-a pus sa-mi dea asigurarea lui...
mi-a fost tare mila de el ca eu cred ca nu avea bani nici de amenda daramite sa-si repare pe banii lui masina....
dar asa au stat lucrurile.
si mi-e tare mila si de mine. ca m-a lovit in masina noua.
si barbata-meu o sa-mi ia masina mea acum ca el face naveta.
si pe mine ma asteapta iar tramvaiul 41
si ma si oftic ca am lovit masina noua... mai bine o poceneam p'aia c\veche ca si asa mai este pocnita si zgariata de iannis

offf.
ma duc ca s-a mai intamplat o "catastrofa"....
eleni a varsat un pachet de sare in dormitorul cel mare

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

irlandeza am vazut si eu frumoasa pe blog, in decor de snow in dublin, cu mare intarziere cred ca am vazut pozele dar tare mi ati placut!

Multumim.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Fetelor asta mica refuza orice imi cere doar ate adica lapte,mie teama sa o fortez.
E moale si vrea numai sa doarma.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Dai lapte fara lactoza, SMA, daca asta vrea. Macar lapte sa aiba in stomac. Nu o sa-l vomite.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

laurici offf Doamne ce nasol .. imi pare tare rau ca ai trecut prin astfel de momente, te cred ca te-ai speriat tare si inca mai ai zgomotele alea in urechi. ce nenorocit ala .. dar el nu a avut ochi sa vada, sa se asigure, tampitul .. si vroia sa te scoata pe tine vinovata .. bine ca esti tu ok, fierul se repara desi am inteles ca e vorba de masina noua .. ce ghinion .. cred ca o tin cateva saptamani in service .. bine macar ca s-a facut mai frumos afara ..

cris cum e bia?

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

nah ca s eincheie o zi grea pentru noi. ins ensul d eplina, nu neaparat dificila. sunt terminata si rupta.

bruno al meu face maine 4 ani si sarbatorim 3 zile: ieri la scoala cu colegii, azi am fost la spaghetti si a primit prima parte de cadou, niste baloane cu heliu dintre car eunul ii canta "la multi ani", acu seara i-am facut un tortulet si maine la terenul de joaca. va fi belea:) sacha a fost la osteopat, a adormit de relaxare si de "bine" in timpul tratamentului. a dormit si acasa de amiaz de s-a trezit cu febra. e un cutezator copilul asta, ma tot mir pe el. bruno... s-a uitat la un film la amiaz in timp ce eu nu mai puteam de oboseala si l-am ruat sa ma lase in pace. mare minune! p-orma la spaghetti s-a dus si si-a cerut singur apa si suc de la cei care serveau (alta cucerire). acu seara l-a apucat dansul pe langa baloane - am sa va arat daca ma lasa s aincarc un filmulet, dar faceti abstractie de mine in fundal)

am citit pe fuga si apucatelea:

mada... no comment... sa n-aiba parte de noroc in viata vietii lui si bine ca nu s-a intamplat mai rau si mai grav....

aurel_cris: SMA cum zicea irlandeza, sau lapte de soia. sacha cu ala s-a obisnuit si nu mai vrea altul... orice picatura de lichid conteaza. noi i-am dat lui sacha ca si grati de altfel, aquarius pentru hidratare. apa s anici nu auda, dar aquarius rosu l-a ras... nu dispera, trece:)

emabucuresti, www.webshots.com/user/mirimik, gasesti acolo pozele:)

ceska, daca e indigestie, scapi usor. si probabil ca e. indiferent ca-lc erti sau nu pe alintatu' de barbac'tu... egal. raul e facut. mai incet cu ouale o perioada. n-as zice regim. dar intai tine-l la ochi sa vezi cums e manifesta. cat despre apartament... cred ca soacra-ta a castigat batalia dar nu si neaparat razboiul. frica de angajament e tipica pentur vestici. sunt fericiti sa traiasca o viata in chirii, asa e mentalitatea. romanul vrea casa, vrea concretum: asta e a mea, scrie numele meu pe ea. mai dureaza, dar va vrea si el casa lui, ai sa vezi. curaj!

mi-a fost dor de voi azi:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

BRUNO

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La multi ani,
Cine sa traiasca,
Cine sa traiasca,
La multi ani,
BRUNO SA TRAIASCA
BRUNO SA TRAIASCA,
La multi ani!

Sa fii sanatos, pui de 4 anisori! Sa ai noroc in viata, sa ai parte numai de bine si sa fii fericita alaturi de familia ta, de fratiorul Sacha, de bebe care va veni, de mami si de tati!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

miri ce frumos s-a aniversat bruno!! ce falcau mare si frumos! am vazut si filmuletul .. ce frumos topaie el. m-am bucurat tare ca am vazut si o burtica superba!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput