La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 253
Raspunsuri - Pagina 22
Laura Ioana spune:
Buna, zuzici
Ce m-am distrat cu perlutele Adelutei si ale lui Eleni
Sa le mananci gurita si alta nu!
Alina
bine ati revenit! Cat zentel luati /zi si ce perioada? Theei i-a dat 2 sticlute de zentel si a zis ca noi nu-i cazul sa luam decat daca facem si noi analiza. Eu stiu ca daca are unul in familie au toti. Cele 2 sticlute tre sa i le dau cu pauza de 7 zile intre ele, dar nu m-a lamurit sotul cate zile tre sa-i dau din fiecare sticluta. Pe prospect vad ca scrie 3 zile, asa sa-i dau? Oricum maine tre sa o duc la dr ptc cred ca are conjunctivita
Un ochisor e rosu de dimineata si cu puchinei de jur imprejur, iar celalalt a inceput parca sa supureze si se plange ca "doale ochii".
Azi am fost la manastirea Petru Voda si tocmai ce intram noi in curte cand un preot iesea din biserica...Thea se opreste, se uita la el la care parintele ii spune in gluma "ce stai si te uiti, hai! treci la treaba" (faceau care mai de care curatenie pe acolo) si Thea de colo "nu viau!"
am crezut ca lesin de ras
Apoi canta cat o tzinea gura in curtea manastirii "joaca, joaca, joaca baiete, ca eti mos (esti frumos) ca un catavete..." ![]()

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
Laura Ioana spune:
Biencuta

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
ceska777 spune:
HELP! HELP!HELP!
Cine imi improspateaza memoria cu o reteta buna? Am gasit iar ficatei de pui si habar n-am cum sa-i fac, lipsa totala inspiratie. Anyone?
Sa poata papa si gaza, va rog!
HELP!HELP!HELP
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Eliza spune:
ca mi-ati mai risipit un pic piticii. O sa ii urmaresc mai bine cresterea si eventual ma mai duc odata la ei prin vara sa discutam despre asta.
Elle ce dulci sunt fetele tale si de acum o sa tot ai momente din astea frumoase.
Am ras la perlutele Adelei, ale lui Andrei si Eleni. Sunt tare dulcei acum cand te imita si incep sa-si afiseze personalitatea. Si Emma ne incanta cu perlute acum 2 zile ne zice "Mostu, arrrr!Flica Emma!Peaca, peaca mostru, vine Elmo si Caillou!"(vazuse un urs mare mai stilizat la tv si ii zicea sa plece sa vina Elmo si Caillou). Dar mai scoate si cate un "Taci!Doale capu!" sau "Mami, no OK!" ori si mai "frumos" :"Oooo, shit!"
La multi ani!Bianca. Sa cresti mari si sanatoasa, sa ii buburi pe parinti.
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 HELP! HELP!HELP! Cine imi improspateaza memoria cu o reteta buna? Am gasit iar ficatei de pui si habar n-am cum sa-i fac, lipsa totala inspiratie. Anyone? Sa poata papa si gaza, va rog! HELP!HELP!HELP Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Eu ii pun intr-o tava unsa cu ulei, cu cartofi taiati cubulete si ceapa taiata marunt. Mai pun deasupra un pic de apa si ii bag in cuptor.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Haideti mai fetelor...unii copilasi sunt mai slabi, altii mai grasuti, unii mai scunzi, altii mai inalti...oricum sunt in perioada de crestere si datele problemei se schimba des. Nu vorbim in odiseea noastra nici de subnutriti, nici de obezi indopati cu dulciuri si fainoase. Sunt normali.
Eu care nu ma mandresc cu un copil care sa manance cu drag, totusi nu-mi fac probleme ca e slab. Problema mea era pierderea de vitamine si minerale. Dar al meu chiar nu a pus gura pe nimic in afara de lapte saptamani intregi.
Gratiela, si mie mi-a recomandat pediatrul Peritol la vremea aia, insa nu am fost de acord sa-i dau. E un sedativ si are doar ca efect secundar eventual cresterea apetitului.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Eliza spune:
Roli, scuze, nu am vrut sa supar pe nimeni sau sa exagerez.
Dar luni am ramas masca pur si simplu cand doctorita mi-a zis ca e la 95% pragul de jos al obezitatii si apoi a inceput sa chestioneze cat, cum mananca, cat suc, cat lapte, ce procent de grasime are laptele, cata miscare face, cat sta la TV, cat sta afara. Nici o clipa nu m-am gandit ca la 2 ani o sa discutam de diete si alte prostii. Am vrut sa va intreb si pe voi daca vedeti ceva ce eu nu vad sau nu vreau sa vad, daca e ceva gresit in ce mananca.
sorry daca s-a inteles altceva.
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
alina023 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Buna, zuzici ![]() Ce m-am distrat cu perlutele Adelutei si ale lui Eleni Sa le mananci gurita si alta nu!Alina bine ati revenit! Cat zentel luati /zi si ce perioada? Theei i-a dat 2 sticlute de zentel si a zis ca noi nu-i cazul sa luam decat daca facem si noi analiza. Eu stiu ca daca are unul in familie au toti. Cele 2 sticlute tre sa i le dau cu pauza de 7 zile intre ele, dar nu m-a lamurit sotul cate zile tre sa-i dau din fiecare sticluta. Pe prospect vad ca scrie 3 zile, asa sa-i dau? Oricum maine tre sa o duc la dr ptc cred ca are conjunctivita Un ochisor e rosu de dimineata si cu puchinei de jur imprejur, iar celalalt a inceput parca sa supureze si se plange ca "doale ochii".Azi am fost la manastirea Petru Voda si tocmai ce intram noi in curte cand un preot iesea din biserica...Thea se opreste, se uita la el la care parintele ii spune in gluma "ce stai si te uiti, hai! treci la treaba" (faceau care mai de care curatenie pe acolo) si Thea de colo "nu viau!" am crezut ca lesin de ras Apoi canta cat o tzinea gura in curtea manastirii "joaca, joaca, joaca baiete, ca eti mos (esti frumos) ca un catavete..." ![]() Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) , Filmulete La Mare - sept '09 Poze din Egipt |
Laurici
doctora copiilor le-a prescris cate un flacon de Zentel timp de 3 zile, pauza 7 zile apoi 1 flacon, iar pauza 7 zile apoi 1 flacon si iar pauza 7 zile apoi 1 flacon. Si pentru adulti aceiasi schema numai ca luam tablete in loc de sirop.Nu stiu ce sa zic cu schema data Theiutei. Eu am citit si pe prospect si scria aceiasi schema pe care am primit-o noi.
Mai bine mai intrebi inca o data doctora ca sa te lamuresti.
A..si ar fi bine sa-i dai sirope Liv 52 pt protejarea ficatului.
Grati mie Dudu mi se pare un copilas care arata f bine. Da, este mai subtirel decat altii, dar nu-mi pare motiv de ingrijorare.
Roli, aceiasi parere o am si eu despre Peritol. Cah!
Cum esti...ceva de lucru la orizont? Trimite-mi si mie un CV sa-l dau in stanga si-n dreapta...daca mai ai nevoie.

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
Laura Ioana spune:
Alina
o sa o intreb maine pe dr sa-mi spuna exact cat sa-i dau.
Oricum suntem satule si eu si Thea de atatea pe capul ei: e cu viermi, cu ochisorii lipiti si curgaciosi si cu muci + tuse si azi mi-a si vomat de 2 ori pe o distanta de 80 km, la dus spre manastire
Sufera de rau de masina si eu nu prea vreau sa-i dau peritol pt distante asa de mici, dar cred ca nu am ce face, ca nu i-as dau des. Pe distante mai mari ii dau inainte de a pleca 1,5 ml peritol si nu am treaba cu ea! Mi-a fost asa de mila de ea ce palida era si cum ma striga pierduta "mama"...cand m-am intors la ea si am vazut-o asa alba....am oprit repede, dar a vomat cu jet si la 15 min dupa a vomat iar
Asa...am o veste care o va bucura cu siguranta pe LauriciD: la noi ninge ca-n povesti
...

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
aurel_cris spune:
Multumim mult pentru urari,Bianca va trimite 
.Astazi a fost intr-o forma maxima parca a stiut ca este ziua ei.Duminica vom face o mica petrecere in familie,din pacate nu cunosc asa copii aici sa ii invit la ziua ei.Totusi a primit o multime de cadouri prin posta de la prieteni nostri,nu stia cu ce sa se joace mai intai
Nu-mi vine sa cred ca am o fetita asa maricica,ma simt tare fericita.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu