La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 253
Raspunsuri - Pagina 21
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Fetele , da, era haioasa - pe mine ma umfla rasul!Asa mai face cand o pune mama la coltz (asta cand arunca cu margelele de lemn in usa de geam, de la bucatarie): mama o duce de mana acolo si o lasa apoi; si ea face "mai tau(stau)? mai tau!" ea intreba, ea raspunde Sau ii mai spune mama "sunt suparata pe tine si nu mai vorbim", Si inevitabil, trebuie sa mai vorbeasca cu ea. Si ea zice "nu bobim(vorbim) sut supaat pe tine, da" Isi musca buza mama, sa nu rada, ca s-a dus toata 'militaria 'ei. Este ata de dulce, mai ales ca are si o fatza serioasa ... mor dupa ea! Hai c-am inceput sa malaud cam mult! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 2 ani Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Nope, sa te lauzi mai des si mai mult ca merita fata

Al meu nu e cu "nu bobim" el e mult mai transant si iti spune verde-n fata : ba taci tu
Bine la el "taci" si "lasa " au fost printre primele cuvinte invatate ...de ce ...habar nu am
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
ginnette spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laura_dimitris
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vai cat de dulce este!!!! "nu bobim" mai spune-ne.....eu niciodata nu ma plictisesc de perlutele copiilor !!!!!! Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni iarna2009-2010 |

sunt multe faze .. si sunt sigura ca toti fac asa ...
De ex ii zice mama - ca sa se culce singura la pranz - "ma duc la poarta c-a venit postasul cu banii" si adoarme singura.
Iar cand vin eu seara ea zice "maie aie bani; s-a dut(dus) la potat(postas)"
Sau, o intreb acum - ca ne conversam la tel, cand se trezeste dupa-amiaza - "ce-a facut iubita?" si ea "ubita a pucut(facut) kk; o ghiuia '(ghiulea - de la Fe face kk tare si eu ii zic "iar ai facut o ghiulea").
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
alina023 spune:
Roxanici, e adorabila buburuza ta!! 
Mary, tu nu ne mai spui nimic despre burtica? Nu-mi mai amintesc...ati stabilit numele bebelinei? Ce putin mai ai!!! 
Fetelor, am pus la semnatura un link... Un baietel de 5 ani are nevoie de ajutorul nostru. Are cancer cranian ce poate fi tratat, insa costurile sunt enorme pt parintii lui. Bietii de ei au mai pierdut o fetita acum 7 ani...tot de cancer... Avea 6 anisori...

Haideti sa le intindem o mana de ajutor...atat cat putem fiecare. 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Nope, sa te lauzi mai des si mai mult ca merita fata ![]() Al meu nu e cu "nu bobim" el e mult mai transant si iti spune verde-n fata : ba taci tu Bine la el "taci" si "lasa " au fost printre primele cuvinte invatate ...de ce ...habar nu am O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)My hobby |

te cam pune la punct baiatul tau...
mortal!!!!
eleni are o "problema" cu frate-sau cand el este in parc...
ma pune sa-i deschid fereastra de la bucatarie si-l striga din toti rarunchii ei:
"diniti, dinitiiiii, acatza !!! mediat (imediat) acatsa !!!dinitiii .. acu am pus ( am spus) "
este moarta dupa el... daca si cand sunt impreuna se bat parte-n-parte
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ginnette
![]() sunt multe faze .. si sunt sigura ca toti fac asa ... De ex ii zice mama - ca sa se culce singura la pranz - "ma duc la poarta c-a venit postasul cu banii" si adoarme singura. Iar cand vin eu seara ea zice "maie aie bani; s-a dut(dus) la potat(postas)" Sau, o intreb acum - ca ne conversam la tel, cand se trezeste dupa-amiaza - "ce-a facut iubita?" si ea "ubita a pucut(facut) kk; o ghiuia '(ghiulea - de la Fe face kk tare si eu ii zic "iar ai facut o ghiulea"). Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 2 ani Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |

mor de dragul ei !!!! de abia astept sa ne vedem din nou prin parc...!!!!!
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
ceska777 spune:
| citat din mesajul lui darene Ceska ce face Benji cat timp faci tu gimnastica? Pupici |
Darene,
m-ai facut sa rad! Nu eu fac gimnastica ci el!!!!
Eu nu prea am ce alege decat gimnastica, aerobic (si nu-mi place) sau voley. Probabil merg la voley, eram innebunita in liceu dupa sportul asta.
Mor! Copilul asta s-a trezit morocanos si nimic nu-i e pe plac. Banuite pe aici si maraie. Acum e la frigider si a scos din spate de tot milch-schnitte!!!!!! Mai 30 min si plecam la scoala de muzica. Sper sa nu-mi faca teatru pe-acolo.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ginnette spune:
LalaD genial Andrei
!; asta-i acum, dar peste vre-o 3-4 ani nici n-o sa te mai asculte ce spui ![]()
LauraD 

Mi-o si imaginez cocotzata pe pervaz si cum se uita toti trecatorii la ea. Mai lipseste sa zice "si voi la ce va uitati?!"
Si eu astept o intalneala in parc, cu pitici multi de toate varstele!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Lala_D spune:
Laurici ![]()
Andrei se cearta parte-n parte cu Bogdan si nu cedeaza un milimetru.
Mai curand cedeaza Bogdan.
Nu se bat dar cate o data iti vine sa fugi de acasa cand auzi repertoriul de strigate.
Andrei tipa, frati-su ii tranteste calm "ba nu", "ba da", "gata", dupa caz.
Si ala micu' face spume.
Deh ..capricorn incapatanat.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui alina023 Roxanici, e adorabila buburuza ta!! ![]() Mary, tu nu ne mai spui nimic despre burtica? Nu-mi mai amintesc...ati stabilit numele bebelinei? Ce putin mai ai!!! ![]() Fetelor, am pus la semnatura un link... Un baietel de 5 ani are nevoie de ajutorul nostru. Are cancer cranian ce poate fi tratat, insa costurile sunt enorme pt parintii lui. Bietii de ei au mai pierdut o fetita acum 7 ani...tot de cancer... Avea 6 anisori... ![]() ![]() Haideti sa le intindem o mana de ajutor...atat cat putem fiecare. ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!! |

Dumnezeule ce tragedie...
micutul de el!!!
mi-am salvat adresa blogului la favorite si incerc sa ajut si eu putin la salariul din martie.

Dumnezeu sa-l Ajute !!!!!
si Eleni - 05.02.2008
iarna2009-2010
grati.ela spune:
Alina, groaznic! off, unde te intorci te lovesti de o tragedie...
noi am venit de la controlul de 25 de luni: aproape 11kg/88cm...dr a zis ca arata superbine
nu are deloc urme de rahitism desi nu ia vigantol, e viguros, la plamani nu are nimic...i-a dat liv, peritol si inca o chestie pt stimularea apetitului numai ca eu refuz sa-l indop cu medicamente...va manca incet incet...ne-a dat bateria completa de analize asa ca maine ne distram...