La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 253

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

si acum: Buna dimineata sau ziua...

si inca odata:
BIANCA
SA FII FERICITA SI SANATOASA, SA-TI BUCURI PARINTII SI SA-I FACI SA FIE MANDRII DE TINE!!!!

Roxanici, eleni ia mititica siropelul. ba chiar cred ca-i place mai mult decat eferaglamul... dar eu i-am luat de la o firma italieneasca un sirop grintuse se numeste cu patlagina si miere. este gros si foarte dulce. lui dimitrakis nu-i place.
"nu e gonia; e a pupita pe tada" (nu e suzeta, e la vulpita pe strada). scumpa de ea!!!!
maaare succes ai reputat !!!
cand o veni si vremea mea si a lui"jiji" a lui elle ???!!!

elle, ma duc la o colega la birou sa ascult in castile ei clipuletul cu fetele tale frumoase si vesele!!!
ANNA
LA MUUUULTI ANISORI FERICITI SI SANATOSI PRINTESA MICA SI FRUMOASA!!!!!

mirikule, offf... mititelul de el cu aftele alea... am tras-o si noi cu eleni si i-a trecut cu glicerina cu nistadin... greu cu ele ca ustura rau
de curiozitate... unde-i partea a doua din povestea de ieri... nu ca as putea crede ca ce ai povesti m-ar determina sa cred despre tine ca esti o mama "nedemna"
Yupiiiii, sa fie intr-un ceas bun "semnatura" de astazi !!!!

Ceska, un rasfat placut sa ai astazi la coafor !!!!
ma uit si pe blog. abia astept sa-l vad pe benji!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Elle, este mortala, bestiala, superba anna... ce "melodie" superba este rasul ei !!!!
si, am reusit, ins farsit!!!, sa vad si clipuletul cand o face sa rada sotul tau...
mai, mare razacioasa este... radea cu o pofta de-mi venea sa pup monitorul de dragul ei
iar eva era mortala cand vroia si ea poza...
nu-i asa ca-i misto cu doi copii ?!

ceska, l-am vazut si pe benji... maaaare cantaret va iesi! mi-a placut ca el chiar reproducea melodia... si ce l-a pufnit rasul la sfarsit cand ai incercat sa-l faci sa spuna si la multi ani in romana...

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

"'Ma neata" (asa zice Ana ) si de la noi!

Biencuta scumpa, la multi ani de ziua ta (de data asta! )!!!!

LauriciD, pentru tuse fara febra sau alte manifestari eu am gasit un remediu absolut incredibil. Stodal granule! Se dau cate 5 granule la fiecare ora si in maxim 12 ore nu mai tuseste garantat! Eu zic ca merita sa-l incerci (chiar si fara sa opresti adminstrarea de sirop de patlagina).
Pare rau ca te-a suparat domnul sot...

Lala20 iubita, nu ai timp pentru depresii! Chiar nu ai! Bia ta are nevoie sa fii puternica si asa trebuie sa fii! Nu te lasa prada deznadejdii si nu le da satisfactie acelor oameni! Arata-le cat esti de tare si cat de bine iti cresti si ocrotesti copila! Ai grija si de tine ca sa-i poti fi sprijin copilei tale! Capul sus! O sa scapi de ei pana la urma, mai devreme sau mai tarziu!

Vera, o idee excelenta cu intalnirea!

Fetelor, va multumesc pentru reprimirea calduroasa! Si mie mi-a fost dor de voi si abia asteptam sa pot intra sa vad ce mai faceti!

Roxanici stii ca si eu ma vaitam ca nu mai scapam de suzeta. Ei bine...am scapat! Absolut neasteptat si nesperat! A venit mama mea sa stea cu copiii cat timp eu am fost la un team bulding la Poiana Brasov (aaaaa....nu v-am spus ca m-am dat cu placa!!! nebunie!!) si pur si simplu i-a strans toate suzetele si i-a spus ca i le ia cu ea la tara si nu i le mai da pt ca rade Ali (un pusti pe care-l simpatizeaza Ana) de ea daca o vede cu suzi. Si gata! Asta a fost! A mai cerut-o ea o singura data , nu stiu cum si-a amintit, si i-am spus ca nu le mai are, le-a luat mamaie.
Cred ca poti incerca si tu ceva de genul asta, dar sa fiti tari pe pozitii si tu si bunica.

Ceskule e genial Benji, serios! Ma uimeste de fiecare data cand vad cate un filmulet cu el, cat de bine vorbeste! E asa de scump!!

Elle am vazut si printesele tale! Ce frumos rade bubulina mica si ce mandra e Evita ca e surioara mai mare!! Ai doua comori superbe!
La multi ani pentru Anna si multumim de tratatie!!

Mirikule Doamne ajuta cu casuta! Abia astept sa vad pozele dupa feng-shuiala!
Sper sa scape cat mai repede Sacha de afte. Uf, ce dureroase trebuie sa fie! Dar de burtica tot n-ai spus nimic..

Laura Ioana noi luam toti 4 tratament pt oxiuri Zentel. Nu stiu care i-o fi adus, dar au fost simptome si la Ana si la sot, asa ca am intrat toti pe tratament chiar fara sa mai facem analizele.

Mai intru mai tarziu...va pupacesc!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roxi, pup buburuza fara suzi.

Nu ma refeream numai la antibiotice cand am spus ca bombardam copiii. De ex, am observat ca daca face copilul o data diaree una doua i se adiminstreaza tot felul de antidiareice si rapid intrati pe regim.
Eu nu i-am dat la Razvan niciodata nimic contra diareei, nici cand era micut.Asta daca facea doar de 3 ori in ziua respectiva.Il lasam in pace si isi revenea singur.
Oricum au fost foarte rare episoadele si nu a trebuit sa intervin deloc cu medicamente.

Cat despre siropurile e tuse eu am ajuns la convingerea ca nu-s bune de nimic, nici unu.
Anu trecut Razvan nu mai scapa de tuse, ii dadusem enspe feluri de sirop, pana la urma am renuntat sa ii mai dau si i-a trecut de la sine.

LauraI, bine ca i-ati gasit problema Theei.
Si Razvi imi mai spune ca il doare cuuu(asa zice el la fund).Si cand ii vine sa faca treaba mare se pune de cateva ori pe olita pana face.

Ceska, o sa ma uit maine pe blog, acuma fug sa ma pregatesc ca merg la servici si de acolo direct la chef de 8 martie, maine seara la zi de nastere, si luni iara chef cu fostele colege care dragutele desi nu mai lucrez cu ele de 4 ani nu m-au uitat si ma tot invita cu ele.

Va pup

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

la multi ani, Bianca multa sanatate iti dorim, sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 35+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

La multi ani Bianca !

Am vazut pozele cu Emma si Alexia, 2 papusi frumoase !
Irlandeza unde a avut loc petrecerea? Initial am crezut ca e amenajata o camera de joaca in casa, dar e prea mare.
Eliza nu mi se pare ca Emma e grasa, arata numai bine. Khalid are in jur de 89 cm si 13,5 Kg. Ieri l-am cantarit. Oricum nu pare gras, ba chiar arata un pic slabut pentru ca are oasele grele.
Ellenuta imi pare rau ca trebuie sa o operezi pe Anna. Sunt sigura ca o sa fie bine. Ce cumpe sunt fetele in filmulet, Anna cum rade si Eva ce bine vorbeste ! Eu cred ca cicatricea o sa se estompeze mult pe masura ce o sa creasca, pielea se reface foarte bine la copii.
Laura_Ioana, nasol cu viermisorii, sper sa scapati de ei repede. Ar trebui sa faceti toti din casa tratamentul contra lor.
Ceska ce face Benji cat timp faci tu gimnastica?
Roxana, e un inceput bun pentru uitarea suzetei. Imi inchipui ce dulce suna vocea ei, se convingea singura ca suzeta e la vulpita.
Alina felicitari pentru ca ati scapat de suzeta, a avut o ideea buna mama ta.
Miri pe Sacha sa-i treaca aftele. Bravo pentru somnic, sa-l tina tot asa !

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am fost s-o vad pe bubulina Anna - ne-am uitat (tot dept de IT) - la filmuletz, de 3 ori!
Baietsii (ca sunt numai baieti) ziceau "asa dulci sunt bebeii?" Le-am zis eu, "da, dupa ce trece perioada colicilor si inainte sa inceapa perioada dintilor"

Nu-ti vine s-o giugiulesti toata ziua?! (si cand mi-aduc aminte ca prostii spuneai despre ea )
Minunate amandoua!

L-am admirat si pe Benji- ce dulce este! Cred ca buni este 'praf' cu asa un cadou!

Fetele , da, era haioasa - pe mine ma umfla rasul!
Asa mai face cand o pune mama la coltz (asta cand arunca cu margelele de lemn in usa de geam, de la bucatarie): mama o duce de mana acolo si o lasa apoi; si ea face "mai tau(stau)? mai tau!" ea intreba, ea raspunde

Sau ii mai spune mama "sunt suparata pe tine si nu mai vorbim", Si inevitabil, trebuie sa mai vorbeasca cu ea. Si ea zice "nu bobim(vorbim) sut supaat pe tine, da"
Isi musca buza mama, sa nu rada, ca s-a dus toata 'militaria 'ei.

Este ata de dulce, mai ales ca are si o fatza serioasa ... mor dupa ea!
Hai c-am inceput sa malaud cam mult!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani Bianca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle sunt delicioase printesele tale! Mi-au dat lacrimile auzindu-le

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette
Asa mai face cand o pune mama la coltz (asta cand arunca cu margelele de lemn in usa de geam, de la bucatarie): mama o duce de mana acolo si o lasa apoi; si ea face "mai tau(stau)? mai tau!" ea intreba, ea raspunde

Sau ii mai spune mama "sunt suparata pe tine si nu mai vorbim", Si inevitabil, trebuie sa mai vorbeasca cu ea. Si ea zice "nu bobim(vorbim) sut supaat pe tine, da"
Isi musca buza mama, sa nu rada, ca s-a dus toata 'militaria 'ei.

Este ata de dulce, mai ales ca are si o fatza serioasa ... mor dupa ea!
Hai c-am inceput sa malaud cam mult!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

vai cat de dulce este!!!!
"nu bobim"

mai spune-ne.....eu niciodata nu ma plictisesc de perlutele copiilor !!!!!!

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput