FIV sau inseminare cu donatoare/donator (31)
Raspunsuri - Pagina 14
diana23ct spune:
yarrina felicitari scumpa mea, sa dea Dumnezeu sa se fi prins amandoi puiuti asa cum iti doreai si sa ai o sarcina usoara. 

si promit ca o sa beau si eu o gurita de sampanie in cinstea ta. Sa fi sanatoasa si sa ai 9 luni cat mai usoare.
In 2010 asteptam barza la acest capitol. Aprilie e luna mea

iuca spune:
yarrina FELICITARI ma bucur mult ptr tine, iti doresc o sarcina usoara,la termen, un/doi bebelus(i) sanatos(i) si sa te bucuri de fiecare secunda a sarcinii. 
yarrina spune:
Iuca 

M-as bucura eu dar deja ma luara greturile. Deja nu mai suport parfumul si fumul de tigara! Am stomacul stans. Dar rezist eu la toate...am rezistat eu la stimulare..punctie...apoi acum.![]()
fericita!!
roxica31 spune:
Uau Yarinna! Felicitari dragutza mea 

! Ma bucur mult pentru tine! Iti doresc sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si la termen 

.
Din pacate mie mi-a venit nesuferitul de CM
si ma gandesc daca sa fac inseminare luna asta sau urmatoarea.
yarrina spune:
Multumesc fetelor!! Se pare ca vom avea gemenasi....o sa ne convingem la eco.![]()

fericita!!
diana23ct spune:
buna fetelor.mi-a fost tare dor de voi, dar din pacate vad ca nu prea mai intrati pe aici, multe din voi v-ati mutat la fiv in sibiu si pe aici nu prea mai este asa multa activitate...
yarrina sarcina usoara si lasa ca trec ele si greturile, important este ca s-au prins puisorii.
bytzi tu ce mai faci? nu mai zici nimic?
eu ieri am plecat spre arad si noroc mare pe capul meu, s-a nimerit sa fie si ziua 1, asa ca azi am fost la Szeged si mi s-au facut analizele hormonale si mi-a dat schema de stimuulare, asa ca azi dupa amiaza am facut prima injectie. sper sa am o productie cat mai buna si peste o luna sa va dau si eu o veste buna.
va pupic pe toate si va astept sa iesiti si voi cu nasucul putin la vedere![]()

yarrina spune:
Dienuta esti bine venita la noi...chiar daca nu faci la Sibiu. Acolo suntem multe care eram aici si te primim cu mare drag.
fericita!!
diana23ct spune:
yarrina daca a imi amintesc eu bine, parca la ultima inseminare tu ai folosit gonal f la pen? de cat ai avut? mie mi-a dat pt inceput unul de 450 si am inteles ca sunt mai multe unitati in el. stiu ca a scris cu ceva timp in urma cineva pe la noi cantitatile reale din pen-uri dar nu le mai gasesc. mie mi-a dat sa fac pt moment 112,5 unitaati pe zi si vroiam sa imi calculez cate zile imi ajunge.