Bravo Marsy!! Hai Jeni_h !!! Iepu 2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 6
ami_84 spune:
Bine ai venit acasa Miruna!
Bun venit pe lume bebe Daniel!
Multa sanatate!
Irina AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Luni la 10.00 ma duc si eu la dr, sa vedem femurul, am inima cat un purice... |
Tin pumnii sa fie bine!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Jasmine spune:
fetelor,intrebare de 100 puncte : gasesc in Bucuresti CELESTONE (betametazona)?
am fost azi la dr si astea sunt injectiile de maturare a plamanilor,pe care trebuie sa mi le procur singura,si repede!
pe site la Sensiblu su HelpNet nu exista asa ceva
34+ 
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruna79 S-a nascut bebe Daniel de dragobete 3600g 51cm apgar 9. inca n-a aparut laptele la mine, am facut rani urate la sani si ii dau acu biberon , o sa incerc sa il mai pun si sa folosesc pompita ca nu vreau sa se obisnuiasca cu biberonu. |
Bun venit pe lume, Daniel! Sa-ti fie viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, Miruna, refacere rapida si laptic intzitzi! Wow, dar repede ai venit acasa! Super!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
kossir spune:

HAI MARSY

Daca nu ai nascut inca, nastere usoara si bebel sanatos. Daca ai nascut, refacere rapida.
Miruna bine ati revenit acasa. Lapticul o sa vina si el, nu-ti fa griji. Cat despre ranile de la sani si eu am patit, de fapt nu chiar rani dar ma dureau si ma dor destul de rau. Eu cred ca din cauza ca nu am pozitionat corect copila la san, la inceput. Nu deschidea gurita, si nici acu nu prea o deschide, pentru ai introduce bine sanul cu areola cu tot in gurita. Incearca sa-i bagi bine sanul in gurita si ai sa vezi ca cu toate ranile, o sa te doara mai putin 

Doamne ajuta!!
Jeni ce-mi place de tine, bravo pentru atitudine, este nemaipomenit sa mergi asa la operatie, te ajuta foarte mult. Eu asa am fost si toata lumea se minuna, eu sunt inconjrata doar de fricosi, toata familia sotului sunt disperati, si se minunau de atitudinea mea. Dar mi-a fost super bine, si am avut doar avantaje. Ca sa nu spun ce bine i-a facut fiului meu Mihai care n-a simtit nici o emotie asa.
Fetelor sunteti niste dragute, va citesc, rad, va admir, vreau sa va felicit pentru rezultatele bune la ecograf, pentru saptamanile castigate si sa va dau cate o
si un
fiecareia.
http://community.webshots.com/user/kosscar
andira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Tin pumnii sa fie bine! ![]() |
Multam frumos!

33+
andira spune:
Jasmine - inseamna ca bb e aproape de iesire?
Nu stiu unde gasesti, dar poate ar fi o solutie sa suni pur si simplu si sa intrebi daca au. Gasesti numerele pe net, stii tu.
Sper sa reusesti sa-l mai tii putin.
33+
oanka80 spune:

Bravo Miruna si Bravo bebe DANIEL. sa fiti sanatosi, voiosi si sa va acomodati repede unul cu altul 

la mine inca nu e nici o schimbare si ma tot gandesc la mariuta mea ca nu stiu ce intentii are, face schi in burta mea si tare ii mai place ![]()
Oana
39+
- Maria-Emilia
AMR 5 zile 
poze
*mamica unui fluturas*
honeybaby spune:
Miruna - bine ai venit acasa !!! Sper sa vina lapticul repede.
Refacere usoara si bb sanatos, frumos si papacios
Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
jasmine cauta si pe net la anunturi sau intreaba doctorul ca am inteles ca gaby a facut alte injectii, eu am facut celestone, dar aici se dau in spital
andira bafta la eco luni
oanka tu cum esti? ai eliminat dopul pana la urma?
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE