Bravo Marsy!! Hai Jeni_h !!! Iepu 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Miria - mersi ca mi-ai zis. Noi le-am tot dus la Creanga, in fiecare sambata din ultimele 3 saptamani, insa Nati e evident ca nu intelege tot, desi sta foarte cuminte si asculta.
Limita de suportabilitate a Irinei e undeva la o ora, dupa aia imi spunea sotul ca se lasa pe spate, se foieste etc.

De-asta ma gandeam sa incerc si cu Tandarica, macar spectacolele sunt pt copii de la 3 ani in sus (ce au vazut pana acum la Creanga sunt >5 ani).

Am zis ca le ducem si maine, pt ca ploua si nu putem iesi in parc. Desi cand ma uit acum la ce frumos e afara...

Rebiana - bravo! ai vazut ca se poate?
Pai, deci treci de urmatoarele 2 saptamani si te vedem si pe tine ca abia astepti sa nasti...

Luni la 10.00 ma duc si eu la dr, sa vedem femurul, am inima cat un purice...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

BRAVOOO , STEFIMIC!!!!!!!!!!!!!

BINE AI VENIT, BEBE IOANA!!!!!!!

HAI , MARSYYYY!!!!!!!!!!!!

fetelor, am intrat pe graba, sa urez si eu fetelor !! noi ne pregatim ca azi avem zi de vizita la dr.
sa vedem ce ne zice......
revin cu vesti...

pupici la toate si numai bine

37 +
AMR 2
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

Rebiana – peste cateva zile vom fi in martie – asta ca remediu pt dureri de``una alta `` - mai ai rabdare cateva zile si iti faci tu singura cadou de 8 martie
Si , daca te simti mai bine si noi incercam sa gasim un nume pentru , dar parca suntem - sa fim sanatosi ca o fi vreun nume si pentru noi

CoriMami – sper sa poti naste asa cum iti doresti tu, dar mai important este ca tu si fetita sa fiti sanatoase; si eu imi doresc o nastere naturala, dar nu prea e liliac, asa ca inca mai asteptam, dar, cum spuneam important e sa fim sanatosi

CastelanaC , Jeny h – chiar ne mai descretzim cu post-urile voastre, cat despre tine Jenyh sa fii sanatoasa si din tot sufletul iti spun toate cele bune pt maine - ne vom gandi la tine

Sensibila – felicitari pt. steluta cumintzica si grasunica – lasa ca asteapta ziua ta ca sa te

Azi implinim si noi 35 de saptamani - mai avemun pic si pt sanatatea noastra si a BB-ilor nostri

eu astept sa vina sotul sa ma ia - vreau o canapea pt camera asta ca sa pot sta cu el cat mai mult si cat mai comod

la toata lumea

35+

dpn 02.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Hopa am ajuns acasa
intru in graba sa va spun 2 vorbulite.
Va multumesc ptr incurajari si urari.
S-a nascut bebe Daniel de dragobete 3600g 51cm apgar 9. inca n-a aparut laptele la mine, am facut rani urate la sani si ii dau acu biberon , o sa incerc sa il mai pun si sa folosesc pompita ca nu vreau sa se obisnuiasca cu biberonu.
va pup

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 39+ Daniel
AMR ore...
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

wow miruna ce repede ! bravo! bine ati ajuns acasa! odihna placuta la amandoi

bafta la medic asteropi

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Wow, Miruna, bine ati revenit acasa, multa sanatate si laptic cat mai curand si sa ne pui poze cand ai timp!!!

Hai Marcy!!!

Cat am umblat azi, 4 ore si ceva am fost plecata de acasa, a meritat, pentru ca John a avut o seara nemaipomenita, dar sunt rupta si m-am lamurit -- bebele asta nu are de gand sa vina, daca nici dupa seara asta nu da semne... Va pup si ma duc sa ma culc...

Noapte buna!!

PS -- Miria, acu am priceput ce voiai sa zici, sunt de acord ca anumite lucruri nu trebuiesc facute in fata copiilor, dar imi mentin parerea ca e ok sa se mai intample si lucruri neplacute, iesiri nepotrivite, manifestari la nervi, etc si ca daca se intampla rar si in anumite limite, daca se cer scuze in vazul/auzul copilului dupa ce se intampla si i se explica de ce, etc, nu sunt experiente 100% negative.

39+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

AMR 3 zile maxim!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

bravo miruna , bine ai venit acasa
Recuperare rapida , si bebelus cuminte.

32+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Miruna - bine ati revenit acasa!

Da-ti cu Garmastan / Bepathen pe sani, si incearca sa-i lasi si la "aerisit", sa se vindece ranile. Cred ca te-ar putea ajuta si niste aparatori pana iti trec (asta daca / cand vei alapta). Laptele o sa apara probabil foarte repede.
Sanatate!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Bun venit acasa Miruna! Bun venit pe lume bebe Daniel!
V-am trecut in listutele de pe prima pagina!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Pentru ranile de la sani, am citit la Pufuleti despre o crema-minune Lanolin de la BioClin.

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput