Gravidutze si mamici de Cluj - 153-
Raspunsuri - Pagina 13
Gabriela77 spune:
Alina, ce dulce e puiul David...ce-mi place si numele! Sper ca esti mai bine, da? Cat despre frati, subscriu in totalitate, 2 ani jumate e sunt si intre mine si sora mea, si intre fetele mele, spun eu, super! Ne iubim, incredibil de mult!
Alex, e adorabila Tiadris cu piratii!Da, ne-am decis pt tanti de 40 de ani. Sper sa fie o alegere buna, asa frumos ii vorbeste Sarei, iar ea o place.
Elena, ce frumosi copii...
Ne delectezi tu cu poze frumoase!
Ada, sta 5 ore/zi si o platim cu 5 mil. Face si menaj usor, daca e nevoie.Am vazut pozele sarbatoritei. O frumusete, fata ta!
Fetelor, nu stiu ce latime are patul, dar promit sa masor! Maine ca s-a trezit Sofi. Paaaaaaaaaaaa
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
sara2007 spune:
buna seara fetelor...mai bine zis somn usor s vise placute,sigur majoritatea le dormiti deja,am tot citit de 2 zile si nu am reusit sa scriu,am spus sa in seara asta ma mobilizez.
MELI ce fain ca o sa ai pereche,o sa vezi ce fain e...foarte frumoase sunt ambele nume.o sa mai avem un david printre noi..
ALICREDOA...succes in continuare cu alaptatul,sa te faci bine si sa-i poti da puiutului tau cat mai mult sa suga.si eu cu ALEES am avut noroc cu desfundatul,singura cu mulsul numa m-am chinuit,fara sa rezolv mare lucru..f frumos piticul tau.
BIARA tot am vrut sa te rog sa imi mai trimiti odata adresa...mersi mult.
ALEX ce tare a fost TIADRIS cu piratii,o fi auzit-o oare?
f bine ca ai dus-o putin la mama ta.
GABY f frumoase pozele..chiar ca ii sta bine la ALEX cu bb mic in brate..a crescut mult si SOFIA.intr-adevar putea veni sa savureze un laptic impreuna cu ALEES.poate data viitoare vor veni si proaspetele generatii
succes cu bona in continuare.l-am vazut pe C in cora,dar nu ne-a recunoscut.la nelutu s-a uitat putin,poate i se parea cunoscut,cine stie.
ELENA ce tare e DRAGOS
si de poze numai zic..sunt superbe.abia astept si eu petse vreo cateva luni sa le fac baita impreuna.
ADAB sanatate multa..
SOMNIC USOR TUTUROR..MARI SI MICI
dulcineea_cj spune:
Neata fetelor !
Meli,felicitari pt caruciorul albastru
Esti o mamica curajoasa Am citit ce ti s-a intamplat dupa nastere Bine ca nu mi-ai spus inainte de a naste ca nu stiu cum mai aveam curaj sa merg sa nasc![]()
Alex, e mortala fetita ta Atata m-am distrat
Si curaj la bb 2
ca e pacat sa o lasi singurica Vezi ce bb reusiti faceti
Elena,si Dragos e mortal Ce perle scot astia mici
Gabi,ce sa-ti spun ? parca esti mamica de o viata intreaga
bravo 
Alicredo,pune un pic de crema pe san si maseaza-te usor,ca asa pe uscat e f greu Insista in zonele cu noduli chiar daca doare Apoi spala sanul si mulgete Poti si cu mana Doare dar e mai bine asa Tu simti unde sunt nodulii si apesi exact pe ei Tie ti s-au infundat canalele galactofore ![]()
Nico,te pupam si multumim mult 
eu asa ma distrez citindu-va primele capitole Sunteti niste scumpe Asa incep sa va cunosc si eu mai bine
Puiul meu e un scump Deja zambeste si scoate primele sunete Niste gangureli superbe Il iubesc de nu mai pot L-am tot scos la aer Macar acolo sa doarma
Ziua tot asa ma chinuie
Noapte e ok se trezeste o data sau de 2 ori Depinde la ce ora adoarme Am stabilit botezul in prima duminca dupa Paste
Multe am mai vrut sa va spun...dar neuronii mi-au cam murit in timpul sarcinii si nu imi mai amintesc
Va pupam
Simina,mami de
Andrei Sorin 26.01.2010
http://www.flickr.com/photos/47195125@N02/
dulcineea_cj spune:
Mi-am amintit ceva
pe vremea asta nu pot scoate copilul afara,nu ?adica pe vreme umeda
Simina,mami de
Andrei Sorin 26.01.2010
dulcineea_cj spune:
iar mi-am amintit![]()
lapticul muls,poate fi amestecat intre el ?adica cel muls de la 8 cu cel muls de la 12 ?
Simina,mami de
Andrei Sorin 26.01.2010
elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!! DIANA SI DELIA 

Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
dulcineea_cj spune:
La multi ani,Delia si Diana 
Simina,mami de
Andrei Sorin 26.01.2010
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Delia!
La Multi Ani, Diana!
Ioana, iarta-l pe C ca nu v-a recunoscut, e mai aerian el
Simina, eu zic ca puteti iesi putin, eu o sa o scot afara pe Sofi. In principiu, la recomandarea medicilor, copilul nu se scoate afara pe ceata, vant puternic, ploaie, si sub -10 grade.
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Victo spune:
hello..
Azi avem sarbatorite din cate vad..La multi ani, Delia si Diana!
Simina, in ce zona exact stai in Zorilor? si noi mai iesim pe acolo prin parculete, ca in zona aceea sta soacra.
Din pacate Stefan a inceput sa tusesca urat..asa ca azi sunt zombi de nesomn.Am facut programare pe dupa-amiaza la dnul dr de la pediatrul tau..sa il asculte un picut la plamani.nu stiu cum il cheama, da o sa il intreb.
in rest..bb creste..eu la fel..sunt la + 6,5! deja..asta este. oricum, dpd meu de vedere mananc relativ normal, nu exagerez, dar dc se pune, se pune..incep sa apara, deocamdata sporadic arsurile..:( cam devreme...
marti merg la eco morfo.
wk placut!
Paula
cu
Mihai 21+ si Stefan (30 oct. 2007)
dulcineea_cj spune:
Langa posta,stau,Victo Voi ? pe unde ?
Simina,mami de
Andrei Sorin 26.01.2010