Gravidutze si mamici de Cluj - 153-
Raspunsuri - Pagina 14
alinabojuc spune:
servus fetele. vin cu o intrebare. care ati mai umblat prin magazine ati vazut din intamplare scaun de masa chicco polly?
pupici 
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg
dulcineea_cj spune:
tu fetele,ce sa fac cu cosuletele de pe fata lui Andrei ?medicul pediatru nu mi-a dat nimic A zis ca e ceva obisnuit El avea o fata foarte curata cand s-a nascut
Am auzit de ceva produse de la Mustela Stiti ceva de asta?
Simina,mami de
Andrei Sorin 26.01.2010
http://www.flickr.com/photos/47195125@N02/
Victo spune:
simina, si noi ne plimbam pe acolo, mai ales cd iesim cu trenino sau cu tricicleta, ca e trotuarul mai larg.
uita/te la pozele mele de pe prima pagina, dc ne vezi prin cartier vreodata, opreste/ma :)
noi acum stam in Buna Ziua, dar mai venim pe acolo. :) poate ne vedem mai sigur la vara cu bb mic..
spala/l pe bebe cu apa fiarta si racita. eu nu sunt pt incarcarea pielii copilului cu crema decat dc e absolut necesar.
Paula
cu
Mihai 21+ si Stefan (30 oct. 2007)
dulcineea_cj spune:
Bine ca mi-ai spus Victo Sigur ne vom intalni Ma uit acum la poze Daca te vad,te opresc![]()
Simina,mami de
Andrei Sorin 26.01.2010
http://www.flickr.com/photos/47195125@N02/
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, DIANA SI DELIA!!!!
Ioana, l-am vazut pe sotiorul tau azi-dimineata la Antena 1![]()
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
soanso spune:
La muti ani Delia, sa ai parte doar de zambete si clipe minunate alaturi de fetele tale dragi.
La multi ani Diana, sanatate si multe bucurii!
ma enerveaza vremea asta de mooor, ne tine "blocate" in casa.
asa ca am "prestat" macaroane cu branzica de vaca,stafide...la cuptor

alina,
ms pt reteta..o incerc sapt viitoare![]()
Simina, eu stiu ca acele puncrulete de pe fata se fac de la laptele de la tzitzi, eu cred ca trec cu timpul ,nu te mai stresa si nu merita sa dai banii pe produse scuuuumpe doar pt sa sunt de firma...cele mai ok sunt de la plafar sau cele pe baza de plante.
sub nici o forma sa nu te apuci sa le "zgnadari" cu unghia!
am un film cu Banderas pb ma voi uita...
antoni spune:
vai ce urat e afara!
am dus-o pe piti la socrii ca am maine curs toata ziua, si acum stau si ma gandesc ce mult imi lipseste.cateodata simt nevoia de o pauza, fara ea, dar si fara ea e nasol ca-mi lipseste
vai de fundul meu, nu,hihi?
am fost azi la eco si am vazut putulica 4D, hihi, e asa de dulce, mi-e tare drag deja,hihi.
La multi ani Sarbatoritilor, sanatate ,fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi!!!
no, vroiam sa va intreb ceva, socrii mei se duc la Felix o saptamana, mi-au cerut-o si pe piti, mi-e jena sa ii refuz, dar oare nu se va raci, nu e prea devreme de bai acolo? nu dati cu rosii, stiu ca-s eu mai panicata.voi ce ati face in locul meu? si oare e nasol daca ma duc la gradi si le zic ca merge doar din 1 aoprilie atunci in loc de 15 martie? ca pentru o saptamana de gradi n-are rost sa platesc o luna, vorba lui Ani.ce bine ca va am, ce m-as face fara voi?
Meli
17+David-Robert si
Timea-Larisa(08.07.2007)
sara2007 spune:
GABY pe NELUTU nici nu cred de fapt ca l-a vazut vreodata..numai stiu.eu eram mai in spate..ce fac fetele?eu am trimis-o pe SARA la taica-meo si ALEES profita,doarme la mine in brate...parca stie cand pleaca surioara lui
MELI sa sti ca si eu am nevoie de pauze..parca nu-mi vine sa cred ca o sa ai si o putulica..
si taica-meo merge cu sara peste 2 sapt la GYULA la bai..eu o las fara nici o problema.nu cred ca-i repede,se v-a incalzi timpul cu siguranta.
DULCINNEA unde faceti botezul?si eu ma tot gandesc..cand si unde?pe bubite eu am mai pus crema petrini,decare folosesc si pt fundic..dar seretrag singure..elimina toxinele,eu asa stiu..si da,e de la laticul tau.
ESTE OFERTA LA CARREFOUA LA POZE..PT CINE E INTERESAT.
am mai vrut si eu sa spun cate ceva,dar am uitat..
SOANSO imi spui si mie exact cum facu macaroanele cu branza de vaci si stafide?mersi..chiar vroiam sa intreb pe forum..CE SE MIA POATE FACE CU BRANZA DE VACI?EU II FAC SAREI CU SMANTANA,SAU CU SMANTANA SI BANANA SAU PAPANASI...CAM ATATA.SI AS MAI FACE SI ALTELE...
PE MAI TRAZIU..O SEARA FAINA ALATURI DE CEI DRAGI
NU STITI?SAU TERMINAT REDUCERILE PRIN POLUS?NU ERAU DE OBICEI CELE MARI PE LA SF LUI FEBRUARIE?
adab spune:
La Multi Ani Delia si Diana! Numai sanatate si bucurii in viata!
UUfff sunt tare franta la ora asta...tot pe drumuri am fost azi , pe vremea asta nasoala. Am dus-o de dimineatza pe Sara la maica-mea. Si-a revenit destul de bine....ceva mucusori mai are si tuse dimineatza. SI eu sunt muuult mai bine.
Am mai facut si un drum dus-intors pana la Bistrita de unde ne-am luat o masinutza noua. De fapt e din 2007, dar are la bord doar 27 mii km. Suntem tare incantati de ea, mai ales ca a fost si pretul f.bun.
Daca Saraa va fi bine maine o lasam la ai mei pana duminica asa ca maine vom profita se ne-om odihni, poate merg si la bazin.
Simina si Sara la fel a facut bubitze pe fata care apoi s-au extins si pe gat si putin pe piept. Erau ca mici cosuletze. SI ea la nastere a fost f. curata, la cateva saptamani au aparut bubitzele. Unii m-au speriat ca e de la lapte...cum ca ar fi prea gras......ufff imi aduc aminte ca nu mai stiam ce sa cred. AM dat-o cu apa fiarta cu taratze la un moment dat. S-au retras treptat, dar nu pot spune daca neaparat de la apa cu taratze a trecut.
Meli ti-ar prinde bine si tie o saptamana mai relaxata. Daca ai incredere in socrii de ce sa nu o lasi pe Timeea cu ei? O sa vezi ca va fi f. bine pt. totzi, si ei o sa-i placa acolo la apa si va trece repede timpul. Iar la gradi tu hotarasti cand iti duci copilul, n-ai de ce sa-ti faci griji ca le-ai spus 15 martie. Se mai poate razgandi omu....
Fug sa fac o baie de-aia luuuungaa....sper sa nu adorm in vana.
Ioana13 spune:
Salut
La Multi Ani Delia!!!!!
LA multi ani, Diana!!!!
Nu imi mai ajunge timpul!
Am stat ieri pina la 1 la cheful de 8 martie, am mers si in club,
BAmboo, ca la restaurantul cu acelasi nume am fost, dar nu am stat mult in club. Aveam tocuri prea mari pt a dansa de la 17 pina la ora aia
Adriana, l-ai recunoscut dupa nume sau fata? Sau a zis ceva de mine?![]()
Miine e de la 12 Oraselul lenes, cu actori adevarati in rolul Stefaniei si Sportacus.. pentru cunoscatori e stire buna! Noi vom fi acolo
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)