Gravidutze si mamici de Cluj - 153-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

puisorul multumesc mult...dar mi-a facut programare cumnata nasei mele...si nu vreau sa imi aud povesti dupa...

alex...nu mai sta pe ganduri...pe sot...URGENT...ca trece timpul si nu-l mai faci pe al doilea iti sta atat de bine cu bb mic in brate!

antoni felicitari ptr caruciorul albastru! ce frumos e ca o sa ai pereche

elenuta23 minunati pitici tai! se vede ca sunteti fericiti toti!

dulcineea tu vb serios????? BCG vine numai in aprilie???? poti murii cu astia! sper sa trecem cu bine peste perioada asta, ii ferim,ii protejam, nu ii expunem la factori de risc! multa putere si tie!

Gabi ptr strigatura....eram plecata biata de mine. dar in schimb am vazut ce mare ti-a crescut gaza...deja incepe sa aiba trasaturi.... de gazele alea mari Sara si Tiadris nu mai zic nimicdoua frumoase...fascinate de asta mica.! mi-a placut poza aia cu toti....aia sunt taticii? eu nu va stiu asa bine..

admirat poze cu mamici sexi si frumoase, si fericite!

am intarziat si eu cu martisorul ptr voi

hai sa incep cu vestea buna: bb are 3,350 kg de la 3,140 cat a avut la nastere....si vestea rea....luni...am alaptat numai la un san de la 6 am pana la 12, am simtit apoi ca-mi explodeaza sanul...s-a trezit bb a supt...la 5pm frisoane, febra 38,5...la 7 -39,2 am luat panadol, am mers la spital mi-au dat antibiotice si pain killer...(in traducere libera ucigator de durerecica e inceput de mastita...dar nu e mastita ca nu mi-e sanul rosu...
Marti ...febra toata ziua 39.7 urlam de dureri cand sugea bb...il puneam la inceput la stangul...sugea 10 min...plangea si il mutam...si sugea pana se satura...
Miercuri...a 2 zi sub antibiotice luate din 6 in 6 ore cate 2...eu tot febra dar 38(nu e ok sa faci febra sub antibiotice),toata ziua comprese...calde inainte de alaptat,reci dupa...nici sa ma ridic la calc nu am avut putere(la pat am fost cu febra asta in 3 zile)Vine vara-mea mergem la baie...sub apa fierbinte incearca sa ma mulga....mi-a mai desfundat niste canale...dar mai mult de jumatate din san e infundat muscam din prosop de durere...dupa 30 min de chin,urlete si plansete am lasat-o balta si am plecat din nou la spital...=> mi-au dat mai multe antibiotice, calmante mai puternice...si sa ma intorc vineri daca nu scade febra si nu se desfunda canalele.

alte solutii??? cica mastita nu e ca nu e rosu sanul...ma doare ca naiba sanul....abces iar nu e...

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Alicredo, incearca sa faci un dus fierbinte inainte de a alapta si sa masezi sanul( iasa laptele mai usor), pus bebe la san cat de des si dupa alaptat pune pe sanul dureros frunza de varza. Daca suge bebe viguros va rezolva problema

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

neata!

Ani-ce faci draga de bantui la ore din astea pe forum, hihi?

sa aveti o zi frumoasa pe cat se poate ca e super urat afara!

Meli17+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

meli felicitari pentru putulica
ada sa te faci bine repede
elena minunati copii tai faza cu indemnizatia ma scoate din papuci ai inceput diversificarea? eu ieri m-am bucurat ca nu a mai plans alex deloc ca ii dadusem iar cateva lingurite de cereale de orez...da cum sa nu ca pe la 21.30 a inceput niste urlete de m-am apucat ca proasta de plans
alex cred ca te-ai topit cand ti-a zis asa tiadris
alina multa sanatate iti doresc, sa se desfunde repede canalele eu nu am avut asa mari probleme cu febre dar tot mi s-au infundat si mie si imi venea sa ma urc pe pereti
ani tu nu dormi la 5.30?

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.02.2010-74 kg
01.03.2010-73.1 kg

Mergi la inceput

puisorul, Alina multumesc mult de raspunsuri

am trecut de prima noapte fara febra.... incerc varza azi....dusuri si comprese fierbinti am mai pus....sper numa sa nu fac alte complicatii.

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alina, in primul rand, felicitari pt vestile bune despre puiul mic, sa creasca la fel de frumos si sanatos!Despre vaccinul BCG, asa e, doar prin aprilie cred va fi diponibil, Institutul Cantacuzino trebuie sa isi reinnoiasca licentaca la noi la nimeni...

Alex, ce bine ca Tiadris a ajuns la buni!

Elena, e foarte bine Sara cu bona. Cu Sofia stau eu, ea doar cu Sara.

Va pup, mai intru!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA ce frumos fac ei baita ,sunt asa de scumpi ,tot asa grijuliu e Dragos?
ALINA tare scump e David ,sa pui mai multe poze
esti mai ok astazi?
legat de bb 2 ,sotul meu si l doreste foarte mult si eu la fel ,dar am momente in care cred ca ar trebui sa mai astept ...sunt tare nehotarata :(
GABI ai luat decizia finala legata de bona ?ramane d na de 40 de ani?
ALINA-(Alexandra)

fetelor am uitat sa va spun ,ieri cand am dus o pe Tiadris la maica mea ,ne am oprit la Manastirea Dumbrava si cand am intrat in curtea Manastirii se apuca copilu meu sa strige :
"Piratilor veniti la mine ",a vazut maicutele imbracate in negru si le a asociat cu piratii

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

alex ce tare m-am distrat cu piratii
ce le mai debiteaza mitiuca, noroc cu ei ca ne mai fac sa uitam de problemele cotidiene
traiasca piratii

Dragos aeara s-a scris pe maini cu carioci , s-a facut indian,,,ns unde a vazut asa ceva ...dar el spune la toata lumea ca e indian

ieri ii spuneam ca ma simt rau iar el imi spunea sa nu imi fac griji ca daca nu mi-e bine, mergem la doctor,sa asculte la inimioara sau sa nu am ceva rosu in gat

din fericire D e la fel de grijuliu si de atent cu Iulia , sper ca aceasta relatia sa dureze pana la adanci batraneti

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

fetelor am uitat sa va spun ,ieri cand am dus o pe Tiadris la maica mea ,ne am oprit la Manastirea Dumbrava si cand am intrat in curtea Manastirii se apuca copilu meu sa strige :
"Piratilor veniti la mine ",a vazut maicutele imbracate in negru si le a asociat cu piratii

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

tare rau! te uimeste pe zi ce trece!
eu exemplu vreau sa-ti dau: am o prietena: are 27 de ani, la 12 i-a murit mama , acum 2 ani tatal...nu are frati, matusi, bunici, pe nimeni,e SINGURA,cu un ap in cluj , cu un job super ok,dar ec folos?.Atunci mi-a spus : "alina habar nu ai cat esti de norocoasa ca de bine , de rau o ai pe sorata." am realizat si eu ce bine e sa ai pe cineva.ne-am certat si noi si ne-am batut de la jucarii(2 ani diferenta intre noi) dar crede-ma ca e cel mai de pret dar...si nu as da-o acum pe nimic in lume, e cea mai buna prietena a mea.
think about it! nimeni nu vrea sa fie singur ,nici nu stii ce-ti rezerva viata pe viitor,hai sa nu ne gandim la cei mai rau! dar gandeste-te ca mai ales daca va doriti amandoi inca un bb nu are rost sa mai asteptati...acum e si Tiadris mica...o sa-ti fie mai greu cu 2 mai mici odata dar merita(eu vorbesc ca sunt doar la inceput cu cat stai mai mai mult in asteptare...nu o sa-l mai faci...o sa ajungi sa spui ca e prea mare diferenta de ani intre ei...si daca nu l-ai facut pana acum nu-l mai faci...Macar acum cat esti tanara si frumoasa sa fii si mamica tanara din nou(a se citi mai multa rabdare) NU Da! mi-am spus parerea!

Gabi aici nu am putut face BCG din cauza la AH1N1(is mai multi programati ptr asta), mi-au facut astia programari la urgenta ptr vaccin dar nimic...nici un raspuns pana acum.asa ca...peste tot e de kko

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Alicredo frumoasa povestea nasterii...bineintzeles ca mi-au dat lacrimile. Sa va traiasca minunea mica, sa fiti sanatosi si fericiti pana la adnci batranetzi. E tare nasol prin ce treci, sper sa-ti revii repede si sa poti alapta in liniste. Vroiam sa te intreb.....daca e sa mai nasti odata alegi epidurala din nou? Data nasterii lui David e frumoasa...e o zi sfanta, e si data de nastere a surorii mele.

Gaby ce bine ca ai gasit o bona pe plac. Cate ore sta si cat platesti pt. ea?

Alex m-am prapadit de ras de ce asociatie a facut Tiadris cu maicutzele. Eu sper ca ajung la Bamboo sambata...sunt spre bine. Cate pers. s-au anuntzat pana acum?

Elena am vizionat noile poze...ce mai, ai doua minuni acolo. SI asa de cuminti par.... Cred ca sunt si in realitate. Chiar Dragos te asculta in general? te enervezi vreodata pe el?...Tu pari asa calma si probabil si el e f. ascultator. Pitica mea desi a fost sapt. asta bolnavioara apoi parca si-a facut de cap. Nu ma asculta mai deloc, e f. incapatzanata si numa prostioare face. Cu mancatul m-a terminat. EU am zis ca din cauza durerii in gat nu poate manca. Dar refuza mancarea pt. ca asa are ea chef. Nici nu mai stiu cum sa procedez sa o fac sa manance ceva.

Mergi la inceput