**Zmeurici de iulie-august 2009 (30)**
Raspunsuri - Pagina 8
uliiasi spune:
Neatza la zmeurici! Bebeleul meu a fost destul de simpatic sa ma trezeasca doar de 3 ori azi noapte, a treia oara fiind la 6 fara 5 dimineata, cand a fost si trezirea finala...de, s-a culcat la 8 fara ceva aseara. Musai sa-i mut ora de culcare ca incep sa ma trezesc ca gainile.
Motana, uite tocmai i-am dat si eu lui David ieri si alaltaieri oscillo ca am vazut ca a inceput sa stranute mai mult si ma pastea si pe mine o raceala si mi-era frica sa nu ia si el. Deci eu fac in felul urmator: pun intr-o cescuta de plastic putina apa (sa zicem vreo 10-20 ml), dizolv in ea un tubuletz din ala de oscillo (nu stiu daca tot in forma asta se gaseste si la voi), apoi ii dau in timpul zilei de 2-3 ori din lichidul respectiv cu lingurita - vreo 3-4 lingurite odata (de plastic). Am grija sa-i dau la cel putin jumatate de ora dupa ce a mancat si la cel putin jumatate de ora inainte sa manance iar. Ideea e ca daca dai la copil preventiv ii dai mai rar putin, daca e deja racit ii dai de mai multe ori pe zi (mi-a zis dr ca nu conteaza atat cantitatea, cat frecventa cu care iei medicamentul). Multa sanatate la frumusestea ta mexicana, sa nu raceasca!
inutsa, bravo, felicitari! Ce bine ca ai scapat, iuhuu! de acum poti sa te ocupi si de alte chestii mai placute. Ce citesti frumos?
Gata, ma duc sa pun de cafea! Va astept cu ea aburinda!!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Motana spune:
uliiasi multumesc de info. Deci ii dau un tub intr-o zi dar impartit in mai multe reprize, am inteles corect? Si cate zile ii dau asa? Is 6 tuburi in cutie.
In seara asta i-am dat 12 bilute intr-o lingurita de plastic cu un pic de apa si apoi cu pipeta. Am mai citit asta, ca nu cantitatea conteaza ci modul de administrare, dar niciunde nu zicea exact cat si la ce interval. Mai ziceau pe fundul unui capacel.. dar nu inteleg cate bilute inseamna asta.
Sa vedem maine dimineata cum se scoala, ms si pup!
pooh spune:
Ciao,fetili!!!!Am avut si noi o noapte mai linistita,in sfarsit ma simt mai odihnita.....Si e martieeeeeeeee,primavaraaaaaaaaaaa Motana,eu ii dizolvam aprox. 1/2 tub de oscillo in apa si ii dadeam totul cu seringa de la medicamente.....ii dadeam de 2-3 ori pe zi....Sanatate multa lui DarisMei-taiul nu l-am folosit din toamna,iarna mi-a fost frica sa ies cu Balazs legat de mine,nu cumva sa cad si sa-l trantesc si pe el.....Dar cu vremea asta superba am sa-l folosesc again....trebuie sa incerc si alt mod de a-l lega...merge si pe solduri,in spate inca e prea mic,asa credTe tenteaza si pe tine?oricum,eu sunt foarte multumita de elInutsa,felicitari......Phiiii,ce faci acum cu atata timp liberAlinutza,inca nu ati primit rezultatele analizelor?Eric ce papa?Eruptii ati mai avut?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
uliiasi spune:
Sa aveti o primavara minunata, calduroasa, luminoasa si linistita! E prima primavara a bebeilor nostri! Prima data cand vad ghioceii, cum inverzesc campurile si infloresc copaceii! Va pupacesc cu drag! Da Doamne sa fim cu totii sanatosi sa ne bucuram de primavara.
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
alinutza78 spune:
Buna dimineata la toata lumea
O primavara fericita tuturor mamicilor si zmeuricilor...o primavara linistita, frumoasa care sa ne incalzeasca sufletele si sa ne readuca optimismul!!!!!
Spre deosebire de voi eu am avut o noapte criminala. Pentru prima data Eric a refuzat laptele meu...si a mancat numai lapte praf. S-o fi saturat si el de atata lincireala, pentru ca de o luna are parte numai un biberon, maxim doua cu lapte matern. Iar cu trezirile...wow...la 12,30, la 2, la 3, la 5 si trezirea finala la 6,30. Si mananca la toate trezirile astea
Noi am incercat ieri in premiera mango care a fost un real succes.
Si am observat de cateva zile ca gingia de sus este schimbata...este mai umflata in zona caninilor. Ma cam bulverseaza...nu ies de regula incisivii mai intai si cei de jos??
pooh, vom primi rezultatele la analize in cursul acestei saptamani, numai ca vizita la alergolog pentru interpretare este tocmai pe 8 martie. Eric nu a mai avut niciun puseu de roseata pe fata, in schimb mai are niste pete rosii sub barbie. Eu banuiesc ca acestea apar si de la faptul ca saliveaza abundent si oricat de des ii schimb bavetelele tot sta cate o jumatate de ora cu bavetica umeda in jurul gatului. In prezent Eric papa urmatoarele:
- legume: morcov, dovlecel placintar, cartof dulce, sfecla rosie, avocado (chiar daca e fruct eu il amestec cu legumele pentru ca e foarte gras), brocoli;
- fructe: mar, para, caise, piersici, mango, iar banana numai de la borcanel Hipp. Si toate fructele sunt gatite la aburi...nu ma mai risc in varianta cruda
Balazs ce papa acum?
inutsa felicitari pentru finalizarea masterului si nota obtinuta la disertatie.
Motana sanatate multa printesei. Eu am avut noroc pana acum si Eric nu a racit deloc, asa ca nu te pot ajuta cu oscillo, dar din ce am mai citit pe net, administrarea e similara cu ce te sfatuiesc fetele (un tubulet impartit pe parcursul unei zile, sa nu atingi granulele cu mana sau metal).
danielle multa sanatate pentru Ebonee. Ai vorbit cu pediatra?
mqqm te-ai intors din tarile calde??? Sunt tare curioasa cum si-a petrecut pepitul concediul la plaja.
Lucialu, cuscraaaa....scoate si tu ghiocelul ca a venit primavara si mai incanta-ne cu mesajele tale savuroase Unde mi-ai ascuns nora, ca intreaba Eric de ea??
Fetelor eu de astazi ma intorc in focuri, la trebi...am predare la sfarsit de saptamana.
tanimi spune:
Dragi Zmeurici si mamici de zmeurici,
azi, la inceput de primavara, va dorim mult soare, caldura si lumina in viata, in suflete, dragoste si pace si tot ce e mai bun pe lumea asta pentru minunile care ne fac viata atat de frumoasa!
O primavara de vis!
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
MONITZA86 spune:
neata!!!!
O primavara plina de bucurii si impliniri,in fiecrae zi a vietii sa aveti in suflet parfum de primavara,in priviri soare bland insotiit mereu de zambetul implinirilor!
Noi am avut o noapte mai linistita doar cu 2 treziri de tzitzi dar fara ,deci ma declar odihnita dupa o noapte ca asta.In we am sperat ca vafi vreme frumoasa dar nu am avut asa ceva,si nu prea am iesit la plimbarica decat putin prin magazine.Rezultat un treningut si o pereche de adidasi gogoasei.
Pogos felicitari pt cuvintelele noi!!
Inutza pt dizertatie,si pe mine ma asteapta in vara,abia astept sa scpa de scoli.
Danielle im pare rau pt micuta ta ,nu ai observat poate nu i-a placut ceva sau poate nu i-a cazut bine ceva si din motivul asta are varsaturi.sa-si revina bebelina.
Pooh poate si-au revenit puii nostriiacum odata cu primavara,poaqte erau necajiti din cauza iernii
MErg sa-i dau puiului sa pape,revin!!
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
pooh spune:
Alinutza,si eu zic ca de la saliva ii apar bubitele....si Balazs le avea,exact in perioadele cand balea la greuBalazs papa:legume:morcovi,pastarnac,cartof,cartof dulce,broccoli,conopida....fructe:mar,para,banana(mai rar) si azi pt. prima oara avocado.....Eu i le dau fructele crude,o perioada papa doar mar copt,acum le dau pe razatoare si le baloteaza fara problema.....A,si din cand in cand mananca si cereale de orez......Monitza,ma bucur ca multi bebei au dormit mai bine ,eu deocamdata nu vreau sa cobesc,consider noaptea asta martisor din partea lui BalazsA,ce sa zic,s-a trezit la 9.30 in loc de 6Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
O primavara frumoasa cu multa liniste sufleteasca si sanatate sa aveti mammicute de zmeurici!
eu chiauna...o noapte super, una vai de capul meu... Lasa ca ne facem si noi mari si scapam de probleme.
Am dus copil la gradi cu martisoare pt. toata grupa si cate o cutie de rafaello pt. educatoare si ingrijitoare. am vrut sa fiu mai practica anul asta...macar mananca ciocolata, caci martisorul cine stie pe unde-l pune.
Ma bucur ca laptele meu si-a revenit, dupa 2 zile de pus gogoasha la san...am din nou...sanii sunt iar mari si plini de laptic.
De dim. Edi o tine doar in ma-ma, ma-ma dupa ce ieri toata ziua nu a zis defel, sa-l auda si tat-su'.
Inutsa felicitari d-na pt. dizertatie!
Monica lasa ca-i vor iesi dintisorii...important e sa nu se chinuie si sa TE CHINUIE.
dANIELLE OF....NU STIU CE SA ZIC...LA DR. AI FOST?
Pogos felicitari pt. ma-ma. te cred ca esti in extaz, la mine e ceva de vis, Marco a zis da-da, ba-ba-ta-ta prima data...
Ana ce a zis?
pooh, monitza bine ca ati avut o noapte linistita.
Motana ti-a explicat bine Uliiasi. eu ii dau de 2 ori dintr-un tub:dim. si seara. eu pun granulele in seringa de la nurofen cu apa plata, cand se dizolva ii dau jumate, seara cealalta jumatate. 30 min inainte si dupa masa.
Alinutza imi pare tare rau ca ati avut o noapte proasta. inca mai ai laptic?
revin mai incolo...am atata treaba si Edi nu vrea sa doarma.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
pooh spune:
Fetelor,ce zmeurici vorbareti avetial meu doar chiuie si tipa din toate puterileSa ne laudam si noi.....de vineri a inceput sa se ridice in picioare,se sprijina de ceva si hopp....e sussi bate din palme....e foarte incantatNu stiu ce sa fac cu bicicleta din camera,ii cam da tarcoale,se ridica sprijinandu-se de ea,dar mi-e frica sa nu cada cumva si sa se loveasca de ea(pedale,bara,etc)Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)