**Zmeurici de iulie-august 2009 (30)**
Raspunsuri - Pagina 7
alinutza78 spune:
Buna dimineata si de la noi
Azi am o zi libera pe care am ales-o sa mi-o petrec in pijamale si jucandu-ma cu Eric.
Noce am incercat dimineata reteta de biscuiti (am pus praf de roscove si am scapat si putin fresh de portocale) si a iesit...SUPER. A fost un succes si pentru Eric si pentru noi (ne straduim cu greu sa nu-i diminuam stocul de biscuiti).
Iti urmaresc cu mare interes blogul, cel putin pe partea de autodiversificare....Filip e un mare scump
Vally tu ma intrebai de Protectis. Ce sa spun...in ultimele doua luni Eric a avut episoade foarte mici de voma, si alea fara jet si in cantitati reduse. Insa cum iti spuneam, cred ca mai multi factori au contribuit: si maturizarea sistemului digestiv si probioticul. Succes si tie sa scapati de reflux
Ema eu am cumparat Britaxul de la Mothercare din Plaza Mall. Am dat 1.200 lei...o gramada de bani. Eu te sfatuiesc sa-l cumperi de pe amazon.co.uk. Uite www.amazon.co.uk/Britax-Rearward-Forward-Facing-Combination/dp/B002Q2RCD8/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=baby&qid=1267343635&sr=1-3" target="_blank">aici o oferta (e aproape la jumatate de pret). Cei de la amazon sunt seriosi, au taxe de livrare mici, iar timpul de livrare este relativ redus. Succes
ungaras m-am binedispus de dimineata cu filmuletul in care dansezi cu M_C. Daca spui ca a avut efect, am sa-l provoc pe Eric in fiecare seara la o populara..poate am noroc si doarme si el noaptea
pogos felicitari pentru eveniment Tineti-o tot asa
Motana am vazut o printesa mexicana mancacioasa. Iti face o poftaaaaa....Apropo, cat a luat in greutate de cand ati inceput diversificarea?
o zi buna la zmeurici
pogos spune:
Buna mamici!
Eu sunt tare fericita. Tudor de aseara o tine intr-una cu "MAMA". E asa de dragalas si are o voce ca un clopotel. MAMA, BEBE, BABA, MEME.
Cu mancarea nu am avansat. Ia cate o lingurita. Dar e bine si atat, deocamdata.
Va doresc o duminica minunata!
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."
bely spune:
Buna si de la noi
va multumim pt complimente
unguras noi o strigam Patricia,Patri, si da are ochisorii albastri, atat a mostenit si de la mine ca in rest e ta-su leita
PatriciaArdeleanu spune:
Giova, sa va fie de bine cu plimbarea la Paris! frumoase pozele!
Alinuta, duminica frumoasa in pijamale
Pogos, felicitari pentru vorbaret
Bely, bine ai venit!
Daniel a avut din nou prima noapte dormita cap-coada. Motivul: 2 dintzuci care au iesit vineri. cam 3 saptamini a avut treziri nocturne muuulte, primele 2 cam la fiecare ora. am fost zombi, dar mi-am revenit. se simt foarte bine mai ales la linguritza.
L-a facut si el fericit pe ta'su cu "tha-tha", dar cred ca de fapt mie imi zice asa
la capitolul mincare stam foarte bine: nu e mofturos si se bucura enorm cind vede lingurita, stie ce urmeaza. in schimb cam refuza biberonul daca sint plecata sau maninca f putin, cel putin in perioada aia de treziri, cum veneam acasa nu ma mai lasa.
maninca pe la 10 fructe, pe la 14 legume si de ieri si putina zeama de carne din steamer, cereale cu biscuiti, si tzizi cit cuprinde.
am fost si noi la BE azi, mare dezamagire, preturi uriase; insa tot ne-am ales cu scaun de masa si o jcuarica dragutza. cam atit de la noi.
elena_adina spune:
Salut fetele!
Noi ne laudam cu o noapte foarte buna,am avut 2 treziri,nu imi venea sa cred ca e aproape 10 si bebe meu nu se trezeste.
Spunem si noi sarbatoritilor:
Beatrice de Siacob
Marc de Nicolica
la toate si
POZICI RAZVANEL
AdinadeRazvan(14.08.2009)
monica2008 spune:
seara fetele
DANIELLE ce bine imi pare ca ai scris,mai mereu ma gandesc la tine si la fetite.imi pare bine ca fetele sunt ok si tu la fel,sa mai scrii cate un mesaj cat de mic sa stim de tine
UNGURAS ce frumos dansezi tu acolo cu bebita ta
POGOS felicitari pt vorbaret
noi azi am fost la cumparaturi am mai adaugat ceva la garderoba lui DENIS dee saracutul si asa are putine...nu stiu cand am sa_l imbrac cu toate hainutele dar nu pot sa ma abtin cand le vad sunt super frumoase si sunt si preturi ok.am luat si ceva pt mine ca doar nu merg degeaba nu...
noua dintisorii nu mai vor sa iasa de la 4 luni tot ne chinuie,chiar radeam cu cumnatica spuneam ca la 1 an o sa aiba 1 dinte DENIS si unul DEEA
noapte buna MAMICI DE ZMEURICI
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
inutsa spune:
Va scrie o proaspata absolventa de master. Am scapat si de asta!!! Prezentarea a fost bine, am 10, asa ca va dau . Proful imi zice sa vin la el si la doctorat, ca as lua si bursa ca lumea. Neeeeeeeee, poate in alta viata , acu nu mai vreau sa aud de scoala.
Mi-am scos si o carte de la "naftalina" , poate mai citesc cate ceva, de dragul vremurilor "apuse" .
Am cam chiulit de pe aici, e adevarat, dar cu motiv: pregatirea pt prezentarea disertatiei. De acum o sa incerc sa fiu mai activa
v-am si merg la
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
patrisuca spune:
felicitari inutza pt dizertatie! si pe mine ma asteapta acusica peste cateva luni. a fost greu? ce master ai facut? pupici la toata lumea
danielle02 spune:
eu sunt la pamant,Ebonee a varsat de seara trecuta mereu,azi s-a simtit un pic mai bine dar iar a inceput de cu seara,nu stiu ce sa ii mai fac a iesit mancarea care m-am chinuit sa io dau toata ziua,intreaga cum a inghiti to.nu a digerat deloc stomacelul.iar am noapte alba,norocutz ca Melissa mea micutza doarme toata noaptea.
m-am apucat sa va mai scriu cate una alta dar am lasat-o balta,nu am dispozitie
va pup si va doresc o seara linistita
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
Motana spune:
Fetelor, help! Cum se da oscillococcinum la bebeii de varsta alor nostri? Pare ca pe Daris vrea sa o incerce ceva raceala si sa i-o iau din timp. Pana acum nu gasisem oscillo aici dar acu am vazut intr-o farmacie si am luat. Scrie numai pt copii de 2 ani, pt bbei ca recomanda homeopatul... de unde sa-l iau?
Si indicatiile erau ceva de genul... nu atins cu mana cu numai cu lg de plastic si dizolvat in apa sau lapte? Cu juma de ora inainte de masa, nu?
Pls help, stiu ca voi ati folosit, merci!