**Zmeurici de iulie-august 2009 (30)**
Raspunsuri - Pagina 6
bely spune:
va pun poze cu zmeurica mea http://picasaweb.google.com/tanyafull/PatriciaFilipa?feat=directlink
ClaraJ spune:
FETELOR, va multumim frumos. Ei, eu zic ca e prea mul spus ca maninca, mai mult se joaca si mozoleste el acolo, da' tot ii intra ceva si in burtica.
UNGARAS- aulica, hai ca m-am amuzat copios, ce simpatice sunteti.:) Ah si mi-am adus aminte ce mult imi plac casele din Olanda. Au niste tavane inalte si sunt foarte interesant construite. Abia astept sa o mai vizitez o data.
Hai pupici,
Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009
bely spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ungaras Bely zice ca nu ai poze in album |
cred ca era pe privat, mai pun odata poate merge
http://picasaweb.google.com/tanyafull/PatriciaFilipa#
ungaras spune:
hee, inca o pereche de ochisori albastrii superbi. Cum sa o chemam? pPatrici sau Filipa?
Sunteti foarte frumoase
blanca000 spune:
Vin si io dupa o zi de umblat,
Ma tenta ideea de a ajunge si la Baby Expo insa m-am gandit ce aglomeratie o sa fie asa ca am zis pas..insa imi trebuia pentru Eva ceva de incaltat si o geaca de primavara asa ca ne-am dus pana la Chicco la magazin unde am gasit ceva super, o pereche de adidasi si 2 geci (una termoizolanta cu 2 fete si una cu hanurac detasabil)..cred ca imi schimb si scaunul de masina pe care il am de ja din Key 1 in Kei 1 Isofix desi ma tenta si Proxima insa azi l-am probat si sta Eva cam ciudat in el.
De doua zile mananca si ea ceva mai bine dar piure de borcanel..simplu sau i-am adaugat galbenus..facut de mine e ..o sa mai incerc..oricum ideea e ca i-am dat la distant amai mare intre mese ..si 5 ore si asa a mancat..nu mult dar oricum multumitor pentru mine...plus ca la orice masa mananca paine (putin miez) ca asa deschde gura mai cu pofta...de la tara fata mea ce sa mai zic..
Eu am reusit sa racesc, ma simt capie asa..am iesit ieri aici la noi pe "aleea castanilor" si era un curent si un frig de imi inghetate mama pe carucior asa ca de acolo cred ca mi se trage. ma tratez cu oscillo si paracetamol+ceaiuri insa vad ca nu da inapoi . Sper sa tin la mine raceala asta sa nu ii dau si Evei.
Giova te-am vazut si eu in pozele de Paris..2 adolescenti la plimbare
Bely fromoasa foc zmeurica ta
Ungaras cred ca rasuna tot cartierul de muzica romaneasca...super.
Clara pofta mare in continuare lui Bryce
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Giova spune:
le-am facut baie baietilor si l-am rugat pe Marco sa-l tina bine pe edi sa nu mearga la fund...pana i-am pregatit prosopul...ei bine...l-a scapat si s-a dus gogasha....am sarit repede...nu s-a intamplat nimic.
Al meu sot il mai lasa sa mearga sub apa si nu zice nimic. am incercat si eu acum ceea ce zicea Ungaras cu suflatul in fata.
apropo...v-am vazut jucand...sunteti mortale...mai ce faceti voi acolo...va e dor de tzara. si pe urma cum a adormit MC.
Bely este o dulceata Patricia, sa va traiasca si sa va bucurati de ea.
Blanca sa poarte sanatoasa Eva hainutele. bine ai facut ca ai schimbat cu isofix, e mai sigur asa.
Doina pe data aviatoare. am tot citit povestea voastra si doamne ce-am mai .
Sunt neagra de suparare pe domnul sot. a plecat tarziu din Italia, am prins si accident pe autostrada si la Viena a ajuns cand se inchideau magazinele. Le-a luat doar jucarii din Toys, borcanase pt. Edi nu a mai apucat. lasa ca le iau de aici la dublu pret.
va, merg sa-l hranesc pe marco, caci i s-a facut foame la ora asta si pe urma sa-i culc pe amandoi.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
s_ellia25 spune:
buna seara mamici de zmeurici..
eu nu prea intru sa va scriu mai mult va citesc,pentru ca dc ma vede cocoana mea la tastatura hop si ea si nu pot sa scriu nici macar o fraza..a fost un picut racita si mornaita si a stat mai mult in brate ,oricum nu prea sta ea fara sa ne vada,este o smecherita mica..voiam sa va intreb si eu ca la 5 luni i-au iesit dintisorii de jos 2 si acu are 7luni si jumatate si nu i-au mai iesit nici unul in schimb musca tot ce prinde(inclusiv nasul meu sau mana lui taicasu)..o fi bine??normal eu am zis ca e raceala ce a avut ea (39.2*c)dar doctora mi-a zis ca e de la dintisori..nu stiu ce sa mai cred..o seara buna tuturor..pupicei la zmeurici..
danielle02 spune:
`neata mamici,va mai amintiti de noi??
nu am timp niciodata de calc,off off si ce dor imi e sa mai stau cu burta`n sus:(((
noi suntem bine,si Melissei cred ca incep sa ii iasa dintzucii ca i se tot umfla gingia,insa de plans sau nopti nedormite inca nu avem parte.in afara de noaptea trecuta cand Ebonee a vomitat mereu si se plangea de dureri de burtica si am fost cu ea la spital,acu a adormit.
Melissa are 7,300kg si 66 cm la 7 luni,cam slabutza si nu prea inalta zic eu si mii ciuda de mor,fiindca mananca mult,are cate 2-3 mese pe zi depinde in ce toane e,plus 4-5 sticlute de lapte a cate 150g. ai vostri cat au/au avut la 7 luni?
eu sunt foarte bine la fel si kg:D,nu s-au urnit de pe mine nici un pic,stau bine lipite de mine:D
la sc,cursuri peste cursuri,fetele la gradi,le place tare si eu sunt tare fericita ca nu am batai de cap cu ele cand trebe sa le las pe mana alcuiva.
educatoarele super dragutze,copiii stau lipiti de ele ca niste scai,isi fac treaba cum trebe,adevarate mame.
cam asta de la noi
giva,te ciesc cu placere
doar ca niciodata nu am timp de scris sau sa imi dau cu parerea:(((
va pup pe toate,sa aveti o duminica superba
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
Giova spune:
Neatza!
eu am avut o noapte super...nu s-a trezit Edi, insa a venit sotul , pe urma s-a trezit Marco sa vada ce i-a adus...iar la ora 7 mi-a dat Edi trezirea.
La cat mai multe lunitze sarbatoritilor de azi:
Beatrice si Marc
Danielle ma bucur ca ai mai scris....pacat ca nu mai ai timp de forum...mie imi e dor de tine. Ma bucur ca fetitele sunt ok si Melissa o cumintica, papa si doarme bine. pe cand mai pui poze cu ele?
s_elia nu e obligatoriu sa iasa dintisorii ceilalti rapid. cu febra nu stiu...parca la dinti e mai mica.
I-a luat sotul o masa de act. lui Edi de la Chicco, e misto, dar trebuie sa stea in picioare si inca nu o face. aici la noi am vazut ca e 4 mil, el a dat 50 euro pe ea....ma uimesc preturile astea pe zi ce trece.
si o zi frumoasa sa aveti.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris