**Zmeurici de iulie-august 2009 (30)**
Raspunsuri - Pagina 9
elena_adina spune:
Buna fetele!
Un buchet de ghiocei,un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari,pentru voi.LA MULTI ANI de 1 Martie!
la toate si
POZICI RAZVANEL
AdinadeRazvan(14.08.2009)
Corinna1982 spune:
Intram si noi sa va uram o primavara frumoasa si va oferim un martisor:
http://picasaweb.google.com/CorinnaRadulescu/Maria#5443583209755488306
Pupam toata tufa de zmeurici!
PatriciaArdeleanu spune:
va uram si noi o primavara frumoasa si insorita!!
Alinuta, eu zic ca aproape 7 luni de muls a fost super bine! Eric si-a luat necesarul de la tine, si daca nu e dependent de tzitzi ca alti copii, deja nu mai e chiar asa de rau daca nu mai are laptic de mama. tinem pumnii sa iasa analizele bine si tie bafta la proiect! cit despre canini, stai calma, si eu am crezut tot timpul ca ii vor iesi caninii de jos primii, erau f umflati si se vedeau si punctele albe dedesubt. si eu i-am dat mango din wk asta, si aseara am visat ca avea alergie pe tot corpul, alergie liniara (nu bubite rotunde, ci ca niste dungi in relief) una linga alta si eram ff necajita. dimineatza l-am examinat pe toate partile. dar i-a placut la nebunie, in combinatie cu para, mar, banana si o linguritza cereale orez. avocado chiar daca e fruct, merge cu legumele,eu il maninc la salate; i-am pus si lui intr-o zi la legume dar nu i-a placut, dar o sa mai incerc.
Motana, sanatate frumusicii tale cu ochii ca margelele!
Pooh, cred ca se dezvolta fiecare pe o anumita directie. de ex al meu mai mult de intors pe burta nu face inca, inca il pot lasa pe canapea/pat in pozitie daca se intoarce sa nu cada. in schimb e mare povestitor. dar bicicleste de zor,. eu nu pot sa il tin de ex cu sosete, ca le da jos in secunda urmatoare!
Inutza, felicitari pentru nota 10!!
daniela2880 spune:
O primavara frumoasa, plina de zile cu soare! Sa ne bucuram alaturi de zmeurei si zmeurele de prima lor primavara. Anul trecut pe 1 martie am simtit prima miscare a lui Bubu...Nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul.
Noi incercam sa tinem pasul macar cu cititul, caci cu scrisul e mai greu. Se cunoate ca au crescut puiutii. Toata ziulica trebuie sa stau dupa Teo caci acum exploreaza in patru labe intreaga casa si e f curios de orice. Plus ca trebuie sa caut mereu retete noi pt mofturos si tot asa...
Giova sa iti fie de bine distractia. Mi-as dori si eu o escapada dar unde sa las bebeul...Socrii sunt la Bistrita, parintii mei sunt plecati din tara, asa ca...Astept cu nerabdare sa se intoarca mama ...Plus ca am un bebe tare dependent de mine.
Doina felicitari pentru povestea din revista. Prin cate ati trecut saracutii de voi. Bine ca v-a ajutat Doamne Doamne.
Am admirat zmeurele tare frumusele.
Montana si Clara felicitari pt puiutii papaciosi . Al meu se murdareste....dar bine ca papa!!!!
Va punem si noi niste pozici din luna februarie si mergem sa mai trebaluim putin.
Va pupam.
http://good-times.webshots.com/album/576886381roobAr?vhost=good-times
mami de teo
Giova spune:
Corinna m-am indragostit. e mortala Maria ta...ati trecut la tinutele de vara? cel putin pt. probat, nu?
Pooh felicitari! pai era normal sa se ridice, la cat e de sprinten. Edi nici acum nu merge in 4 labe...isi ridica fundul sus si se tine in cap...mainile nu stiu pe ce post le are.
ai grija cu bicileta, ca s epoate accidenta, cum zici si tu. mai bine pune-o deoparte.
Patricia ce mai faceti voi? cand mai pui poze cu daniel si rebecca?
Daniela pai o chemi pe soacra cateva zile la tine si gata, s-a rezolvat si puteti pleca.
Pui-pui ce papusa ai tu acolo.
profit ca inca doarme Edi si merg sa-mi mai aspir o camera...tot asa pe rand...ce naiba sa fac...vineri plecam la Alba si nu pot chema femeia si in casa e prapad.
marco s-a jucat cu plastilina aseara si nu va zic cum arata livingul.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
siacob spune:
O primavara plina de bucurii!
Noi am cam chiulit in ultima vreme .
Multumim fetelor pentru urari. Am fata de 8 luni , tare repede a mai trecut. De o saptamana ma tin taras dupa ea ca deh...a prins o viteza la deplasare, a inceput sa se ridice pe picioarele de la scaune, pe canapea, pe masa de tv, ieri am gasit-o in picioare in patut. Nu imi vine sa cred cat de repede a progresat in ultima luna.
Cu mancatul stam asa si asa. In continuare iaurtul este la loc de cinste, nu prea mananca galbenus de ou sau carne, tot incercam diverse combinatii fara prea mare succes.
M-am topit dupa Daria si Bryce! Sunt mortali cum manaca ei. Am incercat si eu dar Beatrice n-a facut decat sa picteze tavita si sa faca legumele piure cu mana ei .
inutza felicitari pentru doctorat!
corina tare dulce maritosul tau!
pooh spune:
Giova,ce bine ca ti-a revenit productia de lapticPatricia,ai dreptate,fiecare copilas e altfel....Rebecca cum mai e?Va mai confruntati cu crize de personalitate?Timea mai face circuri din cand in cand,se incapataneaza fff. tare si din pacate de sunt momente cand trebuie sa-mi ridic tonul sa ma pot intelege cu ea....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
bely spune:
Buna mamici si zmeurici
1 Martie frumos si calduros va dorim si noi
Patri a facut putina febra aseara, cred ca ne chinuie gingiile, ieri era asa de maraita si isi rodea pumnutul continuu sa numai spun cate balute a lasat din gurita. I-am pus un supozitor si dupa o ora deja numai avea febra, nu a fost mare doar 37.5, dar destul cat s-o deranjeze si sa fie maraita.
corina, ce martisor frumos ai sa fie sanatoasa!
MONITZA86 spune:
I-am facut la meniu linte cu legume ,declaram succes clar,in sfarsit a papat si ea mai binisor k in ultima perioada nici pofta de mancare nu mai avea.Oare a trecut perioada critica?mai vedem si urmatoarele zile dar inca nu i-a pocnit gingia.
Corinna o scumpete de zmeurica pe obrajorii rotunjori!
Giova si noi stam bine cu lapticu' si Stefi este dependenta de tzitzi,ma sperie gandul la reactia ei la momentul intarcatului.
Belly imi pare rau de zmeurica ,stiu ca la eruptia dintzucilor febra nu depaseste 37.5 maxim 38.
revin k maraie gogoasa ii este somn!
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara