**Zmeurici de iulie-august 2009 (30)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Neata!!!
Si noi am avut o noapte furtunoasa,cu fff multe treziri si plans de chiar nu am stiut ce sa-i mai fac sa o linistesc!Spre dimineata de la 7 pana la 9 jumatate a dormit profund dar eu am fost la manichiura asa ca nu am putut sa mai dorm.

Ce zmeurei dragalasi avem in tufa!!!

Adevarul ca mai exista si cate o noapte linistita dar parca ar fi linistea dinaintea furtunii.Daca ar iesi dintzucii poate scapam de atata agitatie.

Anemona la cat mai multi dintzuci.Vrem si noi!!

Giova si la noi ,m-am plictisit de vremea asta vreau primavara cu soare
.Imi pare rau k si la voi e nasol cu somnicul de noapte dat trecem noi nu-i asa?

Merg la !dar va mai urmaresc eu!

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna ziua fetele!
Bun venit noilor zmeurici!
Daria, Bryce felicitari! ce bebei model sunteti voi, frumosi si mancaciosi.
Mony08, da e piscina de bebei dar acum e vacanta si intra si cei mai maricei. Normal sunt numai bebi. Despre bagatul cu capul sub apa, m-au invatat sa-i suflu in fata; ea isi tine respiratia si atunci o bag sub apa. Face ca pisica cand ii suflii in ureche. Nu stiu daca e asa la toti bebeii dar la M-C merge.(incearca sa-i suflii in fata vezi ce reactie are.
Aseara am fost la munca si a stat sotul cu fata. S-au uitat la film pana la 22, apoi i-a dat sa pape, i-a facut baita si a pus-o la culcare. Eu ma intrebam de dimineata de ce doarme fata mea atat. Sa trezit la 8 foarte maraita asa ca am obosit-o asa
http://picasaweb.google.nl/mcatalinasp/LunitzaASaptea#5442856690091061362
Si in urmatoarea poza vedeti ca a functionat.Doarme de 2 ore.
Mananca fructele destul de bine, exceptie mango si avocado iar legumele incerc sa i le dau bucati ca piure sau supa nu prea serveste.
Fetelor spuneti-mi si mie, cu ce-i fac eu branzica daca laptele de vaca de la magazin nu e recomandat bebeilor,(giova zicea ca e bun dar pentru vitei) laptele meu nu se prinde, iar cea facuta cu laptele formula nu i-a placut absolut deloc. I-am facut cu lamaie si a iesit asa, un pic fada, (buna mi s-a parut mie) dar ea nu a vrut sub nici o forma.
Pupici si eu la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

mult am rasucit forumul pana v am regasit.
stiti ca va mai citesc desi stau prost cu timpul sa mai apuc a scrie

alinutza vreau sa te intreb ceva despre scaunul britax evolva, may i?
de unde l ai cumparat/comandat.ce banuti? thanks!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

somnul nocturrn e cu multe intreruperi si la noi, cum vad ca se mai intampla si la alte zmeurici. sunt obinuita de la frate sau, care si acum mai da minim o trezire pe noapte. zmeurelul meu cam la o ora doua da o strigare, care se calmeaza cu putina apa si suzi.
de mai bine de doi anieu nu stiu ce e aia o noapte dormita snur, macar 4-5 ore dormite neintrerup tmi as dori. eh, se fac ei mari sanatosi sa fie ca trecem peste toate.
sanatate tuturor piticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Buna fetele!
Noi la capitolul somn,de vreo 3 zile stam foarte bine.Seara adoarme la 21,are cam 3 treziri pe parcursul noptii,dar nu mai mult de 5 minute,si dimineata se trezeste la 10.Sa dea DD sa o tina asa ca e perfect.la voi!

la toate si
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Buna si de la noi.
Vad ca nu prea dorm zmeuricii. Darius doarme de seara pana pe la 7 dimineata. Acum e mai marait, cred ca il supara dintisorii de sus. Am avut musafiri (mama si soacra-mea). Amandoua l-au plimbat din brate in brate si de ieri de cand au plecat e cam rau.Plange, vrea in brate, nu sta singur, etc. Mai trec cateva zile pana ne intram in normal . Asa ca nu stiu sigur ce-l supara, dintii sau rasfatul.

Giova ieri te-am vazut in Mall. De fapt la Auchan. M-am uitat lung la tine dar nu eram sigura ca esti tu . Acum ca m-am uitat iar la poze, tu erai ! Eu eram cu Darius in carut chiar in dreptul caselor de marcat, il asteptam pe tati sa vina de la biletele de bingo si sa intram in Auchan. Doamne ce slaba esti ! Sa-mi dai si mie reteta . Live piticii tai sunt mult mai frumosi. (frumosi tare si in poze, dar aseara si mai si !) Te .

mamica de baietzel Darius

www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Doina tu erai tipa care s-a uitat lung dupa marco si la Edi? am vazut eu ca ai zambit cand te-ai uitat la ei....of...de ce nu m-ai tras de maneca? as fii vrut sa ne cunoastem.
Mersi de complimente, dar nu e chiar asa....sunt cat o vacutza....
Ungaras eu i-am facut din lapte praf si a iesit mai bun decat din laptele de magazin. ei....acum branzica ii poti face din lapte de vaca...doar nu e ala baza. eu ziceam sa nu dam lapte de vaca bebeilor....din ce am citit si auzit. acum fiecare face cum crede. Strica-l cu calciu lactic sau iaurt...cu lamaie nu e prea gustos.
Monitza pai noi de 2 luni dormim rau noaptea, si acum de o sapt. in sf. isi revenise. se pare ca l-am "stricat" iar, vorba Motanei.
Elena_adina super ca voi dormiti noaptea. sa-l tina cat mai mult naravul asta.
Ema cum sunteti? mai poti cu amandoi?

Edi doarme de 2 ore. acum vreau sa-l bag si pe Marco la somn, parca vad ca se trezeste el...as adormi si eu putin....
ce ziceam...s-a trezit.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Giova nu eram sigura ca esti tu. V-am observat cand l-ai strigat pe Marco. De fapt, asta mi-a atras atentia iar cand l-am vazut si pe Edi in carucior, am zis ca poate sunteti voi. Unde mai pui ca si tu imi pareai cunoscuta. De ! Din poze ! lasa ca ne vom mai intalni pe strada si atunci ne vom trage de maneca

mamica de baietzel Darius

www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Giova- nu esti grasa,chiar arati foarte binenici nu zici ca ai 2 copilasi
Ungaras-super,ea a adormit dupa dans,dar tu?

Vladimir
Ioan Victor
Maria
Francesca

la toate si
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Buna mamici si prichindei
aseara am mers la cumparaturi si i-am cumparat Patriciei iaurtel cu mar si cereale, de dimineata i-am dat sa guste si surpria iau placut, in schimb e prea mult pt ea o cutiuta de 125 gr, doar jumate a papat iar cealalta jumate i-am dat dupa masa si a ras tot
zmeurica mea doarme bine inca de la inceput, de la varsta de 2 luni doar odata pe noapte se trezeste sau are nopti cand doarme continuu, dar trezirea e doar pt supt 10 min si continuam cu somnicul
din pacate noi avem probleme cu tranzitul, sunt 2-3 zile cand nu face nimica si trebuie s-o ajut cu bebe gel.

Mergi la inceput