**Zmeurici de iulie-august 2009 (30)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

MOTANA, GIOVA - da, sigur ca voi face pozici si va voi arata, insa duminica dupa eveniment. Trebuie sa-mi promiteti, insa, ca nu veti ride de mine ca arat ca o mica balenuta.:))

Pupam mamicutele,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Doamne Motana ce splendoare ai tu acolo. Imi venea sa sar sa-i pap manutele alea grasune. Foarte frumos mananca Daris.
Clara nu rad, stai linistita, sunt in aceeasi situatie.

Mor de ciuda...al meu sot se distreaza cu sorella si prietenii vechi si eu....acasa cu cupiii.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Gata, fetilii,

Hai c-am reusit si eu sa fac un sumar al primei saptamini de autodiversificare.

Il gasiti aici

Pupam si weekend placut,

Clara - mami lui Bryce Mihai un copchil nazdravan - 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Uraaaaa,in sfarsit ne-a iesit primul dinte,de la 4 luni a zis pediatra ca iese,si abea azi si-a facut aparitia.
Azi am introdus cu mare succes ficatel de pui,i l-am amestecat cu brocoli si un pic de morcov,a ras tot.Eu inca nu am incercat iaurt,dar o sa incerc sa vad daca ii place.

Doamne,Motana cat de frumos mananca Daris,nu se murdareste,Alex e terorist si daca mananca singur si daca ii dau eu isi pune pe toata fata si in cap.Isi baga mana in gura si apoi se freaca la ochi,iar cand ii pun in tavita sa manance singur mai intai storcoseste tot si apoi baga in gura, oricum eu ma bucur ca mananca cand vad cati copii mofturosi avem pe aici.

Clara nu pot sa vad filmuletul de pe blog.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

ANEMONA- hmmm..ce ciudat, haideti ca l-am incarcat si simplu, doar videoul de pe You Tube sper sa-l vada toata lumea fara probleme.

www.youtube.com/watch?v=PHV_-HQ1-Ko" target="_blank">Aici

Pupam,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Clara, "This video is private."

Mergi la inceput

MOTANA - mercic mult. Aha, m-am prins era setat pentru "private". Ce dili sunt, l-am editat prin IMovie si apoi transferat catre You Tube si probabil ca acolo s-au zapacit setarile.
Gata, acum sper sa se vada.

www.youtube.com/watch?v=PHV_-HQ1-Ko" target="_blank">Voila

Pupam,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan- 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Neata,ce vreme mohorata

Acum merge Clara,of si Bryce mananca frumos.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Neatza!
Tare mult a durat minunea....azi noapte s-a trezit de n-spe ori...nici nu a vrut, doar Orajelul l-a potolit de am dormit de la 6-9...3 ore legate.

Anemona felicitari pt. dintisor! poate ne iasa si noua, caci e frate de suferinta cu Alex al tau.
Clara super frumos papa Bryce...doamne ce dulce este iti vine sa-l papi tot.

speram sa fie vreme buna azi...cand colo...inorat si PLOUA....o alta zi in casa.
s-a trezit si Marco, merg sa-i pregatesc micul dejun.

_
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

la cat mai multe lunitze zmeuricilor: Vladimir, Ioan Victor, Maria si Francesca

_

Mergi la inceput