**Zmeurici de iulie-august 2009 (30)**
Raspunsuri - Pagina 15
s_ellia25 spune:
buna seara mamici de zmeurici..ganduri frunoase si martisoare virtuale va daruiesc tuturor..
bblinei mele i-au iesit caninii,deci la 5 luni cei 2 de jos si acu nu i-au iesit incisivii 2 ci caninii...o fi k???la ai vostri bbei cum le-au iesit dintisoriii???in rest suntem bine,papa de toate,dar nu pot sa o conving sa bea sucuri de fructe,pur si simplu refuza,i-am dat cu biberonul,canita pt bblusi,cana normala,no chance!!!nu bea si pace buna..nu mai stiu cum sa o pacalesac sa bea suculetul de fructe...voi cum ati procedat???
adrianafedorca spune:
La multi ani de martisor si de la noi, sa aveti o primavara frumoasa si numai bucurii
de cateva zile va tot caut la scutece si nu reuseam deloc sa dau de voi, abia azi am obs ca s-a mai facut un topic
n-am mai reusit sa scriu , am mai citit din cand in cand, e drept mai mult pe la topicul cu dieta rina m-am invartit, dar in ultima vreme nici pe acolo nu mai am timp
bubulina mea vrea toata ziua sa stau langa ea , nu vrea in brate dar daca nu mamai vede e jale, plange cu lacrimi de crocodil
de o saptamana merge de-a busilea, azi am lasat-o cu cotul sa le fac mancare si era sa cada din pat, daca nu esti atent o secunda a si zbughit-o
in general e bine, papa de toate, cu laptele nu se prea impaca, dimi bea cu grei 120 ml iar seara 230 ml
in schimb iaurtul il papa in 2 minute, ii place lanebunie deschide gurita imediat si cand se termina se uita suparata la mine, pana acum ii dadeam campina care are doar 150 gr, acum am trecut pe napolact de 200 gr si vad ca e mai bine rezista de al 5 pana la 9 seara
asteptam si noi primavara sa stam mai mult in curte
va pupam cu drag si sper sa reusesc sa scriu mai des
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
uliiasi spune:
s_ellia25, eu personal nu i-am dat deloc suc de fructe, pe mine m-a sfatuit pediatra sa-i dau direct piure de fructe, dar oricum ar fi, eu te sfatuiesc sa-i dai cu lingurita. Scopul e sa se dezobisnuiasca treptat de biberon si sa se obisnuiasca cu lingurita.
Eu am culcat bebeleul si ma duc si eu la culcare, va doresc o noapte linistita cu cat mai multe treziri!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Giova spune:
am liber de la sot 5 min. sa vad ce reusesc sa citesac si sa raspund.
Maine mergem si noi la vaccinul de 6 luni, am vb. cu dr., care ne-a dat disparuti...credea ca am plecat din Timisoara.
Lucialu doamne ce m-au bine dispus mesajele tale...esti ca o raza de soare fata...mai scrie ca o faci asa de fain.
Ma bucur ca pupa e ok, lasa ca vei scapa de burta, baga abdomene si se va duce intr-un final...pe urma vine bb2 si va fii la loc.
patricia stafilococul auriu nu e asa periculos ca si streptococul asta sa speram ca scapam de el...of..of...
Ma bucur ca s-au mai aranjat probl. si la voi...e groaznic cand nu dorm bebeii, suntem obosite si iritate si mai au si altii nevoie de noi.
Ma bucur ca nu s-a adeverit nimic cu rebecca si totul e ok.
Tare dulci sunt fratiorii, Rebecca o dulceata de domnisoara, iar tu tare bine arati d-na!
Flosideea eu nu vad diferenta de lapte la sani. Edi inca papa doar din unul. sa dea DD sa mai ai macar pana la 1 anisor.
Ziggy spor la facut paine/cozonaci si sa nu mamanci prea multa sa nu te ingrasi.
Alinutza si bouncer-ul nostru e pana in 9 kg, si il mai pun pe Edi...doar ca nu prea mai vrea sa stea...asa ca in curand il impachetez, macar mai eliberz teritoriul.
Mersi, dar am de dat jos nu gluma...pana sa gasesc rochia potrivita.
ai un adevarat cavaler cu ochisori albastri. i-ai luat jumper, se vede ca-i place in el. eu tot mai zic ca seamana si pe tine Eric...cu toate ca s-a mai schimbat fata de acum cateva luni.
Inutsa bine ca ati scapat de stafilococ, doamne ajuta.
Pozele de la Paris le gasesti in semnatura, e un link, scrie paris, dai click si vezi pozele.
vad ca intre timp ti-a zis Flosideea.
Filmuletele tale le vad maine, caci mi-a expirat timpul.
Bely bafta la vaccin si noi avem la fel.
Uliiasi sa va fie de bine plimbareala. de acum tot pe afara vom fi, doamne ajuta! e inselatoare vremea, ai grija.
Adriana bine ati revenit.
gata gagici. Intru maine dupa ce venim de la vaccin.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
blanca000 spune:
Am culcato si eu pe Eva...cam tarzior astazi dar nu avea chef de somn sub nici un chip. Cred ca tura de somn de la 5 la 7 ne da peste cap..pana acum baga de pe la 4 sau 4 fara ceva insa de cand iesim mai mult pe afara s-au cam schimbat orele de somnic.
Vad ca de cateva zile papa Eva mea..azi i-am facut mancarica eu si a halit un castronel..ptiu ptiu...sa mearga tot asa. Cred ca secretu' e sa las mai multe ore intre mese si sa pasez bine bine mancarica. Daca pana acum tinem sa ii dau fructele la 10 si legumele la 13.. de acum o las in voia ei si mancam cand vad ca ii e foame ( de ex azi la 12 fructe si pe la 15:30 legume...).
Seara nu vrea iaurt, nici cereale..ce sa mai incerc sa ii dau? Iaurt Humana mai mananca din cand in cand..
Am incercat sa ii fac cerealele si cu fructe si cu iaurt..nimic.. la fel si iaurtul cu diverse combinatii...parca sa iau din acela cu fructe nu imi vine..adica ii iau dar cel de la Humana nu cel din comert de nebebe.
Eu tot racita..ma tratez in continuare dar vad ca tine raceala asta..uff..am zis sa ii dau si Evei oscillo dar sa mai citesc cum..ati zis voi da' nu mai gasesc acum..
Frumoasa vreme azi..superba...am iesit cu Eva in geaca de primavara si am facut gasca de zmeurele (cu Anielas si alte fete care nu sunt pe forum). Ayda, Mamidevladut..hai cand ne intalnim ca tot in zona stati, nu? Facem
De maine se strica vremea (trecem iar la cosmonaut , nu imi place ca nu se vad copii de el)..dar trec si babele astea si gata..primavara..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
patrisuca spune:
martisoare la mamici si zmeurici si o primavara minunata va doresc!
s elliasa stii ca nici patricia mea nu a primit sucuri de fructe in biberon! doar cu lingurita am reusit sa-i dau..dar nici asa nu prea a fost ft incantata de ele! prefera pulpita, dar foarte foarte fina, in biberon doar ceai, altceva nimic.
ClaraJ spune:
Fetelor, va multumesc frumos, sunteti tare dragute. Am incercat sa-mi gasesc un model care sa-mi acopere suncutele din dotare. :) Iar de decolteul adinc e responsabil una bucata sot care nu numai ca a gasit rochita da' cica mi-a zis sa profitam ca mi s-au marit bubsii.:)
GIOVA - pupici iar daca Marco isi doreste ceva din colectia Ben 10 si nu gasiti prin zona, anunta-ma si ajutam baiatul. :)
ALINUTZA - vazut pozicile lui Eric si e asa de delicios. Nici nu-mi vine sa cred ca te mai necajeste, desi, trebuie sa recunosc ca parca am citit un pic de smechereala in priviri. :))
INUTSA- ce frumos maninca din para!!! Ma topesc dupa bebelusii astia super califragilsitici pe care ii avem in dotare. Sunt toti unul si unul.
Va pupam dulce si va imbatisam cu drag,
Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan -18.08.2009
ClaraJ spune:
M-am gindit sa mai incarc citeva pozici cu odrasla mea fotografiata mai profesionist de bunicuta lui de America.
Acesta e rezultatul
uliiasi spune:
Neatza la mamici! Va astept cu cafeluta calda!!!
Eu am culcat bebelasul la 9 jumate-10 aseara si ce sa vezi...tot la 6 fara 5 mi-a dat trezirea, cu kk de rigoare. Si acum ii este somn. Of, nici cand ma duceam la servici nu eram asa matinala.
Clara, ce frumos sta Bryce la poze, mai ales cea cu tati lui, ce frumos zambeste, e asa dulce.
Ma duc sa pap ceva.
Deci coffee va asteapta! Pup!!!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Motana spune:
lucilau maica, mai scrie-ne sa ROFL si noi pe-aici, haha, adeka rofl cu lacrimi, nu asa! Sa stii ca am uitat si noi ranjitul cand da tunetu si fulgeru, aia e.
Pai bei, voi faceti sporturi extreme de zboara protectia? acrobati, ai? Chiar asa, daca nu au venit rusii e posibil sa se fertilizeze gigeii? Ma intrebam si eu de-o vreme acelasi lucru. Si io is fara CM, si nici nu vreau!
Da sa mai vedem si noi pupa la ochi
Clara frumusei amandoi, faina rochia si "sepsy". Hai c-am apucat sa vad si pe Bryce, e scumpel si pozele is facut super, mai profita de soacra daca tot e mestera mare la asta!
blanca scumpa tare Eva, cum face ea baie, ca o broscuta. Crek e mai simplu asa sa o speli pe cap,nu? Ca io am o problema la capitolul asta.
Patricia cum se iubesc puii tai is dragi tare tare. Da unde va petreceti voi acolo mei, cu vin cu alea alea. Sa stii ca m-am gandit de cateva ori la tine... cum nu dormeai tu si a 2 zi la munca, uof, si eu ma plangeam pe-aici dar macar nu tb. sa stau la birou.
alinutza da, a crescut mult Eric si tot frumos tare e. tzuc!
Nush cat a pus Daris cu diversificarea la 6 luni jumate am cantarit-o si acu trebuia de sapt. trecuta iar, tre' sa mergem la dr sa vedem.
Cum mai sunteti cu somnul? Mai e mama la voi sau ati ramas parinti singuri la copil?
Acu' sa va zic de Daris. Mai nou, tuseste, nu are febra sau asa, nush de unde si de la ce, si sotul la fel, or fi luat ei 2 ceva aiurea. Asa ca de la oscillo ala mi-a venit ideea sa merg pe homeopate si azi am luat ceva pt tuse si inca una pt. dinti... ca si astia ne freaca de multe luni si degeaba, adik nu apare nici unul.
Sa va dau o reteta de un sos/piure de cartof dulce:
- 1/4 ceapa
- usturoi
- 1 lgt ulei de masline
- 1/2 cartof dulce
- 100 ml lapte (matern sau formula)
- carnita fiarta (optional)
ceapa si usturoiul inabusite in apa cu ulei (eu nu prajesc nici pentru noi, dar cine prefera prajit e ok)
se adauga cartoful dulce taiat cubulete
se pune apa cat sa acopere si se lasa la scazut
cand e gata fiert cartoful se scoate de pe foc si se amesteca in blender/robot cu aprox. 100 ml lapte si carnita fiarta (vita, pui, dar e optional)
Si gata-i piureul. E nutritiv, gustos si simplu de facut.
Eu am pus sosul asta peste paste fierte, i-au placut Dariei.
Se poate da asa la bebei sau cred ca se pot blendui si niste paste acolo... dar e bun si fara.
Ma car la culcare.
O zi buna si o primavara insorita!