**Zmeurici de iulie-august 2009 (30)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

pupici la toata lumea

cuscraaa (Lucialu) stiam eu de ce te-am ales cuscra. Nu se vreau copiii, io te vreau. Am avut azi o zi de tot kktul si acu' rad de una singura in camera dupa ce am citit mesajul tau.
Eu am ajuns la o concluzie majora: Ana ta si Eric al meu s-au vorbit, s-au inteles sa ne scoata pe nas meseria de "mama". Sunt amandoi niste smecherasi, mama, mama...iar noi suntem in buze dupa ei si le facem toate mofturile.
Imi pare rau ca iti face pupa mofturi la mancare, dar eu sincer ma asteptam la reactia asta dupa cum povesteai ca era innebunita dupa tzatzi. Ce sa-ti zic??!!! muuullltaaa rabdare...si ca de obicei va trebui sa parcurgeti procesul in ritmul pupei. Si eu am grabit diversificarea pe la inceputuri si avea Eric o iritatie in jurul gurii de toata frumusetea. Asa ca..mai lentut ca-i mai dragut...iar pe pediatra las-o in treaba ei ca nu sta ea cu pupa in casa.
Felicitari pentru mama si pentru dintoci!!! Tare precoce noruta asta a mea...io am acasa un puturos care in afara de nga, nga nu spune nimic ce as putea sa reproduc, iar de dinti ...ne chinuie gingiile de mult timp, dar nu cred ca apar in viitorul apropiat.
Cu burta...Lucialu...uff, nici nu stiu ce sa mai spun. Eu am o alta problema. Daca era efectiv burta ca si cum ai fi insarcinata sau balonata, o rezolvam prin sport. Insa eu cu exceptia a doua saptamani de sarbatori am facut sport de cand avea Eric 5 saptamani (ca sa nu mai pomenesc de ala din timpul sarcinii). Insa daca ti-e scris sa ai ghinion, il ai. Eu am avut o presimtire sumbra de cum am nascut cand am vazut cum mi s-a transformat abdomenul intr-un jeleu imens...ca o minge de plaja desumflata. Si le vedeam pe celelalte mamici din maternitate cum arata abdomenul dupa nastere....yep...am stiu de atunci ca nu e in regula. Eu am sort abdominal...caz clar pentru abdominoplastie. Cica spune madam doctora ca e ceva cu muschii abdominali...ca ar fi departati. Si eu fac si 100 de abdomene la sala, da' cred ca folosesc muschii vaginali din moment ce aia abdominali sunt inoperativi. Ca veni vorba de maria sa vaginul....tare m-am distrat (stiu ca nu e cazul cuscra draga, da' sincer nu m-am putut abtine) de cum descriai patania cu "master cucu cu caciula pe ceafa". Cuscra sper sa nu fii insarcinata, chit ca imi primesc rosii de alte persoane acum...da' olecuta de odihna si de relaxare ne prinde bine inainte de a ne inhama la o alta Ana sau Eric (sau mai stii poate functioneste legea compensarii si la al doilea copil o sa avem si noi parte de zile mai insorite).
Noi inca mai folosim leaganul...e masura salvatoare cand e extrem de obosit si nu reuseste sa adoarma. Eu insa stau cu frica in san, pentru ca Eric a depasit 9 kg si leaganul cica are limita de 9 kg.
Cuscra te astept mai des pe DC...nu-i musai sa scrii cearceafuri (cu toate ca sunt innebunita dupa ele) insa un semn ca sunteti bine si pupa e in parametri normali (adicatelea iti face zile crete...pupe mama pe ea de scumpa).

trimit mesajul asta si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Va multumesc pt urari!
Noi am fost plimbarete zilele astea, ca e tare frumos afara, soare, cald.
Am luat rezultatele exudatului nazal si rezult secretiei din bubita: nu mai are stafilococ. Dar bubite ii mai apar din cand in cand. Suntem cu tratament o sapt apoi iar la control sa vedem efectul.
Am inceput de azi sa papam mai multe, de ex branza calcica care i-a placut, si pireu cu carnita, pe care nu l-a prea mancat. Dar maine incerc alta combinatie de legume, poate mananca.

patrisuca am facut Contabilitate si Audit. A fost nasol sa merg la ore, tinand cont ca o am si pe Bia care are nevoie de multa atentie, si la redactarea disertatiei, a proiectelor nu a fost usor, dar am lucrat noptile. Bafta si tie!

uliiasi citesc Cartarescu, scriitorul meu preferat

pooh fii-mea are grija sa imi ocupe timpul liber, nu am apucat sa citesc nimic inca. Felicitari pt odihna!

monitza bafta si tie! sa vezi ce fain o sa te simti dupa ce scapi

giova felicitari pt ma-ma si laptic! pune pls inca o data linkul cu poze din Paris
nu te supara, dar am murit de ras cand am citit cum papa Edi, ma rog, nu ca Bia nu ar inclesta gura

corina asa martisor! si voi cu tinutele de vara?

blanca felicitari pt mama si pt papa!

mony baiatul are dreptate: daca nu e nimeni cu el, plange degeaba

patricia ala auriu pe care-l purtam se numeste stafilococ. giova parca zicea de streptococ. oricum, is nasoale ambele

clara ati fost superbi!

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

i'm back

Patricia felicitari pentru dinti Ai baiat mare..si tare frumos. Eu sunt mereu atrasa de ochii si sprancenele lui cand ma uit la poze...este foarte expresiv. Multa sanatate Rebeccai si ma bucur mult ca nu s-a confirmat diagnosticul Te inteleg perfect cand spui ca ai avut o experienta urata cu cistografia. Eu am facut procedura cand eram in clasa a 4-a si imi aduc aminte perfect pentru ca m-a marcat negativ.

Clara ai aratat superb in rochita..si daaa, de acord cu fetele ai avut un decolteu foarte sexi.

Danielle ma bucur ca Ebonee este mai bine. Spor la invatat!!

Giova, pentru cele 8 lunite ale lui Edi. Ma bucur ca ti-a revenit lapticul. Multa sanatate lui Edi...tare s-a mai chinuit saracutul cu streptococul asta.
Am vazut pozele de la Paris si vreau sa-ti spun ca arati bine si nu ai de ce sa-ti faci probleme de greutate. Iti doresc sa-ti gasesti o rochie frumoasa de nasica

Corinna frumos tare martisorul Ce mai face Maria? Cum va descurcati cu diversificarea?

la multe lunite pentru Albert de Dienutza si Luca de Ylla

ma intorc la lucru...pup zmeuricile

Mergi la inceput

aaa...si poze noi cu Eric

http://family.webshots.com/photo/2088969350104756232sAQymO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

inutsa pozicile le are la semnatura Giova
gata plimbarea,a motait Denis in carut vreo jumatate de ora,am fost de i`am cumparat si lui ce`i trebuie pt supita si am luat pt maine brocolli.sa vedem daca`i place.
acum trebuie sa strang putin pe aici ca e jaaaaalllleeee,centru de activitati in pat,jucarii pe peste tot...helllppp!!!va pup si sper sa mai revin!

Mergi la inceput

flosideaa . ametita mai sunt

giova SSSUUUPPPEEEER CALATORIA!

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Patricia,ai doi copii superbi...n-ai cum sa nu observi ce ochisori minunati are Andrei,iar Rebecca e o finuta...mie mi se pare ca seamana cu tine fataAlinutza,ce a crescut Eric....si ce barbatel s-a facutSeamana cu tati din ce in ce mai mult......sa nu ma batiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, mamicutze de zmeurici!
In primul rand La multe lunite si multa sanatate Albert Andrei , Edi , Luca Andrei , Vlad Alexandru!!!

Noi am fost azi la plimbare vreo 2 ore jumatate, acum bebelocul doarme dar as vrea sa-l trezesc sa-l mai joc putin pana pe la 9-10, cand il culc inapoi. Azi dimineata iar mi-a dat trezirea la ora 6...am inceput sa zic bogda prostii cand prind si eu ora 7 dimineata cu ochii inchisi...Asa ca trebuie sa-i mut ora de culcare musai...macar 8 jumate sa fie. Sau ceva cu alimentatia sa fac, ca fix la 6 dimineata il apuca facutul de kk....si atunci da si trezirea. In noaptea asta suntem numai noi doi singurei, tati e in deplasari, sper sa nu-mi faca fitze tocmai acum. Am auzit ca de aseara a inceput luna plina, am vazut eu ca se tot chinuia sa adoarma, se tot intorcea pe toate partile, o fi de aici o cauza.

lucialu, ce bine c-ai mai scris, vai ce m-au mai relaxat mesajele tale, dar vorba Patriciei, si eu trebuie sa citesc de doua ori sa inteleg, hihihi, esti haioasa foc! Pupam pe Ana mica si plina de personalitate!

Clara, placut mult rochia la mine...felicitari pentru sotiorul talentat!

Am vazut pozici multe si frumoase, numai sa vina primavara sa vada toata lumea cum iese clanul de zmeurici afara la soare si da gata pe toata lumea!
Apropo de iesit afara, nu mai stiu cu ce sa imbrac copchilu asta....azi mi s-a parut ca e ceva vant, si stiind ce-a fost ieri l-am imbracat cu cosmonautul de iarna, si cand ama ajuns afara...ce sa vezi, pana si oameni in tricou. Erau imbracaminti de toate felurile, si de vara si de iarna, de parca nu mai stiai ce anotimp e...Mi-e si frica sa-l imbrac mai subtire acum, ca e asa de inselatoare vremea asta, si eu tot de iarna m-am imbracat si am cam fiert in suc propriu...
Ma duc sa verific una bucata bebelus, poate poate misca ceva.
Va pupacesc cu drag, sa aveti o seara linistita!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Buna seara mamici si zmeurici
Albert Andrei,Eduard,Luca Andrei,Vlad Alexandru la cat mai multe lunite sanatosi si vioi

noi maine avem vaccin de 6 luni + consultatia, abia astept sa vad cat cantareste si masoara zmeurica mea

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)

Mergi la inceput

alinutza si eu cred ca Eric seamana cu tati. are si ceva de la tine, dar mai mult de la tati

Sa va arat si ceva filmulete cu fii-mea

www.youtube.com/watch?v=MpWPmR8FDjA" target="_blank">asa mananca si@

Mergi la inceput