**Zmeurici de iulie-august 2009 (30)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Dragi mamicute si scumpici zmeurasi, va doresc o primavara infloritoare, cu mult noroc.

Ieri mi-am luat masina de facut paine si acum tot experimentez. Aseara cozonac, acum paine.
Am fost joi la Baby Expo sa imi iau un carucior mai usor, cel pe care il am acum este cu landou detasabil si ma termina la cele cateva scari de la intrarea in scara, si oricum este tare ramolit ca l-am avut si la Calin. Am vorbit cu cei de la firma la care m-am decis sa iau sa il aduca azi acasa, si ii tot astept sa vina.
Am inceput luna in forta cu cheltuieli mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Revin.
Am avut dreptate ca sa-i pun supozitor.Deja trecusera cateva zile, au destupat-o si s-a trezit ca a mai facut o data kkuta singurica.
App de cheltuieli.Am umblat si dupa scaunel de ne-a mers fulgii, in final i-am luat bertoni, fain-fain si practic.I-a aruncat lui tati o privire de sus, de acolo din scaunel cand am pus-o prima oara,e o bandita mica.Acum tzipa de imi joaca timpanele calusarii.Dar e atat de dulce si parca in fiecare zi infloreste.Si ma tine strns-strns de gat cand o o iau in brate
Pt ca nu avem spatiu si oricum leganutul era expirat, am impachetat leganutul si stam in scaunel cu jucarele pe langa.
Am luat si steamarul de la tefal, ala cu cosuri din inox.Inca nu l-am pus la treaba, ca nu era cazul. Razatoare nu am gasit de sticla dar am luat de plastic si iese pireutul super, din pacate cum spuneam am sistat diversificarea.
Uliasii aveai dreptate cu kkuta de primele zile de dive, asa frumos mi-a iesit si ea zilnic, chiar de doua ori intr-o zi.
Am inceput sa facem baie in vana, impreuna, pt ca in cadita ei nu mai faceam fata,riscam sa ne plimbam cu barca si noi si vecinii.Si folosim cu succes si varianta sport de la carut.In fundulet nu reuseste sa steie singurica pt mai multe minute, de cand are scaunelu de masa a progresat.Vrea numa in picioare.Noi avem doi dintisori.Si vreau sa va spun ca mamusca de sfarcuri, ca imi vine sa ma prind de tavan...sper sa nu ramn cu ele in guritza ei. Ce facem in acest caz?Mai are si momente cand se prinde de sfarc si il mai si scutura cum fac cateii
La mancat suntem varza, in sensul ca am renuntat la bavetitcile de bumbac si i-am luat din alea de unik folosinta, ca o acopera mai bine-dar sincer mi-ar trebui un costumas intreg asa.S-a murdfarit de la par pana la picioare, pt ca ac nu o intereseaza ce-i dau si vrea sa se fofileze, intre doua lingurite considera ca tre sa mai bage si un piciorus in gura.Am luat farfuriute si tacamuri set de la miniblu, non toxice.Alea de la premaman au vrut sa ma prosteasca..ca nu conteaza decat bibe sa fie nontoxice,adeca in primele luni.
Giova imi pare rau de stafilococ.Offfffff, chiar iti scrisesem ca ma bucur ca ati scapat.
Patricia pupici!Si sus capu' mami ca nu esti singura.Toate trecem prin astea...vb Alinei:cine a spus ca se cresc usor copiii?
Felicitari Blanca si Monitza pt ma-ma!
Ziggy sa va fie cu folos achizitiile!
Flosideea poate sunt dintisorii sau poate e puseu de crestere.Noi acum la 6 luni am avut un cosmar de puseu, fo 2 saptamani nu m-am inteles de fel cu mandra.Chiar am fost varza, numa in brate, la tzitza, capiala, ce mai!
Daniela bine ca e bine Ebonee!
Thea tare dulce e si zmeurica ta!
cam asta e tot.Mai incercam sa mai scriem cand cum.Ah pe mine ma dor inca toate articulatiile.Imi intepenesc sa spun asa maninile cu tot cu degete daca nu le misc 5 minute.Durerile de spate si de picioare, in special la glezne si laba piciorului sunt mult mai suportabile.
Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

lucialu, ai un fel de a scrie de ma binedispui mereu, dar trebe sa citesc de 2 ori ca sa inteleg

pupam..pupa
si noi ne-am innoit cu steamer Phillips si un scaun de la miniblu, e asa incintat de el, sta f bine si se joaca. renuntam si noi la bouncer. el vad ca maninca destul de curatel, am si o baveta plastic oricum, dar de multe ori i-am dat si fara protectie, doar eu cu un servetel in mina.
deci si tu fara cm? ma gindeam ca am ramas singura fara, da io sint constiincioasa si ma protejez (fara accindente de cari zici tu acolo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Pupam cavalerii sarbatoriti azi:

Edi sa scapati de stafilococ!
Albert de Dienutza, Luca Andrei de Ylla

Acum fugim la o plimbare sa mai prindem putin soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Ne-am intors de la plimbarica!Super afara,soare,cald,exact o zi de primavara mai vreau tot asa sa tina vremea de acum in colo.A dormit mandra 3 ore,eu am mpins la carut la greu.Ma luase la un moment dat un somn si un cascatde imi venea sa ma intind pe o banca ca si aurolacii si sa bag un pui de somn.Da deh cum nu s-a putut am continuat sa imping mai cu spor la carut.

I-am dat sa pape piure si carnita dar nu prea s-a aratat incantata cu greu a acceptat si ea cateva lingurite.
Flosideea imi pare rau de noaptea alba,sper sa treaca perioada asta.

Ziggy sa folositi sanatosi achizitiile!

Acum baga niste tipete de ma capiaza Sunt atat de molesita incat iar apelez la a 2 Mi se mai alatura cineva?

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

La multe lunite Edisoru,Albert si Luca Andrei

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eduard, Albert Andrei, Luca Andrei si Vlad Alexandru la multe lunite, sa cresteti mari si sanatosi

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Buna fetelor!

sarbatoritilor,sa cresteti mari si sa fiti sanatosi

Eduard de Giova
Albert Andrei de Dienutza79
Luca Andrei de Ylla2009
Vlad Alexandru de Oanamariuca

Am fost si noi avara,am stat doar o ora deoarece,copilului meu nu-i place in carut,plange cand il asez in el de zici ca-l musca ceva,acum doarme de doua ore.Si la noi e cald,e soare si e taaaare frumos,as sta numai afara.
Clara- arati super in rochita
Giova-multam' de vot

la toate si
POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumim de urari fetelor.

la cat mai multe lunite:Albert Andrei, Luca Andrei si Vlad Alexandru

eu am fost plecata in mall sa caut rochie de nasa. M-am intalnit si cu sotul si cu mirele...ei umblau dupa costum de mire.
noile colectii apar dupa patse asa ca mai astept...poate mai scad de cateva kg ca tare multe am.

acum fug sa-mi iau copilul de la inot si sa merg cu el la un loc de joaca. Gogoasha ramane cu tati acasa.

va citesc dupa ce revin acasa.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

La multe lunite Albert Andrei , Eduard , Luca Andrei , Vlad Alexandru

Giova multumim .Pai eu m-am speriat cand am auzit,l-am controlat tot,nu avea nimic.Apoi logic ca mi s-a parut ceva comic. Nu stiu cum o reusit el sa ajunga la leptop, ca leptopul este pe o masuta mai inalta langa pat,numa el stie cum o facut.

flosideea vezi ca n-am filmuletz, dar iti imaginezi ce comic era. Multa sanatate puiutului tau

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput