**Zmeurici de iulie-august 2009 (30)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

alinutza merci frumos pt info in leg cu scaunul auto. ma gandeam sa comand de pe mytoys de sau mothercare, dar as putea inceca si amazon, cum spui tu. Asa am facut si eu cu scaunul fratelui mai mare,primul maxicosi tobi care ne a placut la miniblu, l am luat la pret astronomic. Acum vreau sa comand din timp pt asta mic. Pe eric il pui in evolva cu spatele la sensul de mers momentan?Are scaunul aceasta optiune? mai gasisem in ro la pret bun la http://www.bebeshopp.ro/produse/products-page/carucioare-si-scaune-de-masina/scaune-de-masina/ dar nush daca sa am incredere in ei. are cineva experienta cu acest site?

|Giova merci de intrebare, ce sa zic , nu mi e usor cu doi asa mici, am o fata care vine zilnic si ma ajuta cu ei si cu treaba in casa, ca nu fac fata altfel. Daca la milan fsceam zilnic la steamer carnita si legumele, acum,fac pe mai multe zile si bag in borcanele la coingelator, ca sa castig rimp. Nici nu vrau sa il crwesc cu borcanele din comert, desi le stie si gustul acestora caci ne bazam pe ele cand mai luam masa in orasd.
Abia astept sa l dau pe cel mare la gradi, voi incerca in vara sa vad cum se acomodeaza. Lui marco i a placut din prima? a fmers la program lung de la inceput?

noi suntem bine in rest, mergem de a busilea prin toata casa, nici o camera nu mai are secrete. diversificarea merge binisor, dar nu prea ii mai place sa bea lapte din bibe.
va las ca urla amndoi, uf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Poze cu Daris de la coada la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

'neatza!
Intru repeda sa ii raspund Emei: draga Ema eu am comandat multe chestii de la ei si sunt ok la pret si prompti. Inclusiv scaunul de masina l-am luat de la ei, mai bine zis mi l-au adus ei, desi nu il aveau expus pe site, eu am intrebat, ei mi-au facut oferta (buna, cu 200 ron mai ieftin de ce gaseam in rest) am platit in avans si in 5 zile mi-a ajuns scaunelul din Anglia. Deci experienta mea cu ei e una super ... pozitiva .

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Motanaaaaaa.....m-a vrajit DarisDoamne,cat poate fi de frumoasa Si face niste mutrite de-ti vine s-o musti s s-o pupi non-stopVad ca tati e topit dupa printesa luiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Neata fetele,haideti la cafea,intr-o zi mohorata.
Flosideea la Cheile Gradistei vreau sa mergem,dar m-am razgandit,am vazut ce vreme o sa fie in weekend si ne-am hotarat sa amanam, speram sa fie vreme mai buna saptamana viitoare.As vrea sa stam si pe afara la aer curat si se anunta frig si lapovita

Am vazut multi copii frumosi printre scancetele lui Alex,e in tarc si s-a plictisit,vrea sa-l iau,dar cu el in brate s-a terminat forumeala,apasa el,bate in taste...

Vad ca si azi e urat,sta sa ploua,da cred ca pana vine ploaia il scot afara,ca pana la somn,ne plictisim.
Pupici

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2880 spune:

esti dulce rau lucialu! Cu fu-fu si la noi e cam la fel. Ma bucur ca mai e cineva ca si mine adica fara rusi. Imi faceam probleme. Las ca vom aparea la Pro Tv la stirile de la 5
Ma duc sa ma dushuiesc repede ca imediat se trezeste gandacelul! E in pauza de somn acum. Pacat ca e doar de maxim juma de ora pauza asta.
pup tufa

mami de teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Ne-am intors si noi de la vaccin...doamne ce a mai urlat...zici ca cine stie ce i-a facut. s-a calmat rapid cu sticluta de ceai...prietena lui.

a zis ca arata super bine, ca din cauza dintilor face figuri la mancare, ca ii sunt super umflati cei de sus...aia vad si eu...sunt curioasa cand vor iesi.
Calciu, fier nu luam, pana la 1 an cand facem analizele sa vedem daca avem nevoie si de ce. super asa!

luna asta a pus doar 60 gr. pe el si asta in ultima sapt. caci pana acum tot 9250 arata cantarul. sper sa-si revina cat mai repede cu papica.

Motana doamne ce papusa ai tu acolo...si ce grimase face...e mortala rau.
Anemona frumos la Cheile Gradistei...cam scump si nu e cine stie ce cazarea, dar mancarica e super.
Pacat ca e vreme naspa weekendul asta.

atat am retinut. revin mai tarziu....acum ma striga Edi: ma-ma-ma-ma si nu mai pot scrie...intelegeti si voi.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Sexi-mami Clara ce bine ai aratat si ce iesire frumoasa!

Fac ce fac si iar raman in urma cu forumeala, nici nu mai stiu ce pagini am citit si care nu. Am retinut completarea de rereta de biscuiti a Alinutzei si vreau s-o incerc si eu, dar seara adorm cu Filip la 8
Mai nou, cand iesim afara nu mai vrea in carut, vrea in picioruse si cand oboseste merge in patru labute pe alei.

Multumim pentru urarile de pe 1 martie. La multe lunite la toti zmeurasii! Filip a luat 300 de gr in prima luna de autodiversificare! Acum nu stiu daca de la laptic sau de la mancarica.

Motana, tare si sosul tau, sper sa-l fac si eu saptamana asta.
Deocamdata mi-am pierdut cartea de retete bebelusesti (din care n-am apucat sa fac decat reteta de biscuiti) si ieri am incercat chiftelute de linte si au iesit prea crocante (le-am mancat eu). Azi incerc ceva cu mazarea, sa vad ce iese. Daca nu gasesc cartea azi, trebuie sa o comand, ca nu se poate fara.

Filip e la plimbare cu tati si eu imi fac de cap

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Eu tot pe fuga, doar cat doarme Beatrice mai pot sta la calculator. Deja redecoram livingul unde sta copilul in timpul zilei pentru ca ieri tragea de un ghiveci, azi de o vaza...

Vazut pe Eric si Daris, frumos foc amandoi.
Noce stiu ca tu nu i-ai dat carnita lui Filip. Ce papa el bogat in fier? Beatrice nu se prea omoara cu carnita...asa ca acum cautam alternative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2880 spune:

alinutza e un scump eric!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri!
Giova multa sanatate micutului Edisor. Dragu de el ce se mai chinuie cu streptococul!
Clara ai fost super eleganta! Felicitari sotului.

mami de teo

Mergi la inceput