Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 19
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolett2445 sambata la cumparaturi,un cuplu baiatul se pregatea sa ma depaseasca si sa intre in fata mea la casa de marcat,fata cu care era ii atrage atentia ,ca doamna era inainte ii era rusine ca se bagase in fata unei gravide,si daca nu eram atata si si se vedea de la o postafetita mamei NIKOL 29+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)numaratoarea inversa incepe AMR 11 saptamani |
eu am patit odata o chestie cam ciudata, eram la casa de marcat la magazin, la cea speciala pt femei insarcinate. si cum eram cam pe final, luna a 8-a cred, domnul de dinainte vroia sa-si puna in cos produsele, cica sa ma lase pe mine in fata. culmea era ca era la cu sotia, "mai insarcinata" decat mine (avea burta mai mare, cel putin)...bineinteles ca n-am acceptat (chiar daca simteam cum imi trece os prin os, ma dureau picioarele de-mi venea sa ma urc in carut). dar ce o fi avut si omul ala in cap, mi s-a parut aiurea sa-mi dea prioritate mie, dar nevesti-sii nu
._
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
anamariam79 spune:
| citat din mesajul lui bilica Buna fetelor!...repede va mai miscati cu capitolele acestea,..am pierdut vreo 2;dar astazi am terminat de citit tot....ufff in sfarsit v-am ajuns din urma. 26+![]() |
Sa va povestesc si eu din experienta mea cu picioarele umflate si degetele ca niste carnaciori? Dupa ce vreo 2 zile m-am dus la baie de prea putine ori si am facut prea putin, comparat cu zilele/saptamanile anterioare, si degetele mele aratau cum am zis mai sus, inclusiv verigheta lasase urme adanci, si aveam modele pe glezne de la soseta si fermoarul de la ghete, mi-am cumparat vestitul Ceai Diuretic pentru Gravide (e la pliculetze, 2.5 lei cutia). Am baut cate 3 cani pe zi, cum scrie la prospect, si arat si eu a om normal, plus ca vizitele la toaleta au revenit la ritmul binecunoscut. Poate va ajuta si pe voi. Evident, sare mai deloc.
A, si inca ceva. Oare de ce nu ne apuca pe noi poftele de o salata sanatoasa, si ne apuca numai pofta de dulce?! Stau si ma intreb in timp ce salivez cu gandul la negresa cu banane. Apropo, am facut si eu clatite cu banane (imi venise sa scriu banane cu clatite) dupa reteta de la Roxy. nu au iesit fix cum mi le amintesc eu, da' au iesit buuuune rau! Cred ca o perioada de timp numai clatite cu banane pap, pana imi trece si nu pot sa le mai vad.
Ana
29+
Miruna-Nicola bebica mea mica si scumpica

ticker

Vivela spune:
vorbeati zilele trecute de picioare umflate, la sarcina trecuta am avut si eu problema asta, nu mai tin minte de cand au inceput sa se umfle (acum inca sunt ok, nimic schimbat in sensul asta). dar mereu tensiunea am avut-o foarte mica (in jur de 10 cu 5), deci nu e obligatoriu ca edemele sa fie insotite de tensiune mare.
si la fel, mancarimi ale pielii, oh, doamne, cat ma mai scarpinam pe burta, aveam rani (ca ma scarpinam noaptea, nu stiam ce fac), se uita si doctorul la mine cam ciudat - cum de nu pot sa ma abtin, ca doar nu-s copil.
cu carceii vad ca ma confrunt acum mai mult ca inainte, eu stiu ca indica un deficit de calciu, iar vergeturile, deficit de magneziu.
eu inca nu iau nici fier, nici vitamine sau minerale, incerc sa am o alimentatie mai bogata in seminte, fructe uscate si cereale integrale, sper sa fie suficient. o sa vb cu doctorul maine daca e chiar musai sa ma bag la pilule sau nu.
_
+
25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
| citat din mesajul lui anamariam79 Sa va povestesc si eu din experienta mea cu picioarele umflate si degetele ca niste carnaciori? Dupa ce vreo 2 zile m-am dus la baie de prea putine ori si am facut prea putin, comparat cu zilele/saptamanile anterioare, si degetele mele aratau cum am zis mai sus, inclusiv verigheta lasase urme adanci, si aveam modele pe glezne de la soseta si fermoarul de la ghete, mi-am cumparat vestitul Ceai Diuretic pentru Gravide (e la pliculetze, 2.5 lei cutia). Am baut cate 3 cani pe zi, cum scrie la prospect, si arat si eu a om normal, plus ca vizitele la toaleta au revenit la ritmul binecunoscut. Poate va ajuta si pe voi. Evident, sare mai deloc. A, si inca ceva. Oare de ce nu ne apuca pe noi poftele de o salata sanatoasa, si ne apuca numai pofta de dulce?! Stau si ma intreb in timp ce salivez cu gandul la negresa cu banane. Apropo, am facut si eu clatite cu banane (imi venise sa scriu banane cu clatite) dupa reteta de la Roxy. nu au iesit fix cum mi le amintesc eu, da' au iesit buuuune rau! Cred ca o perioada de timp numai clatite cu banane pap, pana imi trece si nu pot sa le mai vad. Ana 29+ Miruna-Nicola bebica mea mica si scumpica ![]() ticker ![]() |
unde ai gasit ceaiul asta? sa-l am si eu, preventiv in casa, nu se stie...
pe mine ma apuca pofta de salata, tocmai ce am dat gata una. si sincer, daca imi pui acum in fata o negresa si o salata din salata, catraveti, ridichi, cred ca tot salata as alege
_
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mommy_to_be spune:
Sabina, felicitari pentru bebele grasunele
Ma bucur mult ca sunteti bine toate trei. Ai reusit sa treci si de saptamana 32
, ceea ce e foarte bine, atat pentru fetite, cat si pentru confortul tau psihic
Mira
fericita 28+cu
Maya Alesandra
minunea mea
arturicii spune:
eu am faze si faze; am avut si perioada Paine prajita si perioada Lapte cu cacao/ness, apoi fructe tone, apoi doar ananas si ulterior doar struguri, doar iaurturi sau doar salate;
acum am avut vreo 2 zile neprietenoase deloc, numai fructe/legume/iaurt sa nu vad in fata ochilor;
azi mi-am revenit; ma rog, oarecum ca o felie de negresa a mers ca mic dejun; pranzul iaurt cu sticksuri si o sa imi fac mai tarziu ciuperci umplute la cuptor.
salata zace in frigi, mi se face rau si cand o vad;
Cristina, multam fain ptr link. E tare fain slingul. Oare e greu de facut ca mie mi se par cam scumpe. Mi se pare aiurea sa dau 40$ (asta la mana a doua ca noi sunt si cu 80-120$) cand pe carucior o sa dau pana intr-o suta....
Poza cu rochita, daca nu o sa ne-o arati acum,o sa o vedem in pozele de la botez, nu?
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 30+
mommy_to_be spune:
Fetelor, sa stiti ca m-am tinut si eu de regim saptamana asta (la fel ca Roxy, fara dulciuri, prajeli si fainoase) si am slabit 1 kg. E destul de greu pentru ca mi se face foame foarte des... Insa incerc sa mananc doar alimente sanatoase, si o data pe saptamana si ceva dulce
In weekend. Ieri, spre exemplu, am prestat si eu negresa aia cu banane ca am poftit la ea toata saptamana. Pe weekend-ul viitor urmeaza reteta de la Artu, negresa cu bezea
Deja abia astept weekend-ul![]()
Ah... al meu sot e culmea... ar vrea sa umble putin la numele micutei. Adica la al doilea, caci eu am insistat pe Maya si i-am zis ca al doilea poate sa-l aleaga el. Acum se joaca cu nervii mei, se tot gandeste si se razgandeste \in fiecare zi. Astept sa nasc, si va anunt si pe voi ce-a ramas.![]()
Pupici
Mira
fericita 28+cu
Maya Alesandra
minunea mea
Jocurban spune:
Sabina, o-ho! Ce fetite maricele ai!!!
Tu esti etalonul meu!
Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?
Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
Madamar spune:
| citat din mesajul lui Jocurban Revin din urma: Mary, nati, multumim de felicitari! Asemenea si voua si tuturor mamicilor! Mary, pentru negresa cu banane exista si o varianta cu "inima de cocos"... cred ca e foarte buna la gust! Uite aici reteta: http://adamache-laura.blogspot.com/2009/05/negresa-cu-inima-de-cocos-si-migdale.html Nici bananele mele n-au fost stralucite la gust, dar asta e, daca nu traim intr-o tara babaniera! Ioana, ca de obicei baietii tai sunt adorabili!!! Asa m-am emotionat cand ai povestit cum vorbesc ei seara cu burtica Sabina... dragii de ei! Un pupic si pentru alexandra Sabinei, la fel de adorabila! ![]() Sorana, eu am avut o infectie urinara usoara in primele luni si am tratat-o, la recomandare amedicului, cu Urinal (e complet pe baza de plante, nu dauneaza cu nimic) si ceai special de matase de porumb (de la Plafar). M-am vindecat complet. Acum, la ultimele analize, mi-a iesit din nou o flora bacteriana saraca, in urina, iar medicul mi-a zis sa iau preventiv tot Urinal si sa beau ceai, ca sa nu apara surprize. Mirela, ai fost o mireasa minunata! Iar voalul e absolut fabulos, atat de mult mi-as fi dorit si eu unul la fel, dar n-am gasit! Mary, Discordia, facem terapie de grup... visele astea o sa ne manance noptile! Eu tocmai am visat ca nascusem... in loc de bebe, o pisica vorbitoare!!! Si eram dezamagita ca n-am fost in stare sa nasc un pui de om, ci doar unul de pisica... Si toata lumea ma consola ca macar e pisica vorbitoare, ca o sa putem comunica cu ea ca si cu un copil... Asa, si apoi mi-am dat seama ca de fapt am inca burtica mare, ca mai am un bebe inauntru, si-mi pusesem toate sperantele ca celalat bebe va fi copil adevarat totusi! ![]() ![]() ![]() Carla, 30+ in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?Blogul mazarichilor www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |
Salvat si negresa cu cocos...mmm, ce buna tre' sa fie! Migdale am si sunt si indicate pt noi, dar tre' sa le facem faina... si nu am chef!:) a, si nu am lapte condensat... la ce gramaj se gaseste, aveti idee? doar n-oi lua din asta pt cafea:)).
M-am amuzat legat de visul tau! E mare lucru insa ca nu a fost decit un vis. bebe meu saracul era ca o papusica mica, mica... si nici nu plingea si nu stiam ce apgar are... greu!
Mary
27+ cu minune de 
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Madamar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
![]() ![]() ![]() poze Cristina cu Seby 30+![]() |
Oh, imi pare atit de rau! Ce sa spun?! Sa ii dea Dommnul puterea sa se refaca si sa aiba norocul la un bebe cit mai curind!
Mary
27+ cu minune de 
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

atata si
(15 MAI 2006)