Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Exista pe prima pagina de la odisee un subiect special destinat celulelor stem. Dupa ce l-am parcurs cu atentie, am citit si eu ca de recoltarea pentru donatii se ocupa o "divizie" separata a celor de la Cord Blood, numita Eurocord. Le-am scris acestora, asa cum se spunea in instructiuni, insa n-am primit niciun raspuns.

Nu sunt paranoica, dar nici naiva. Inteleg ca interesul oricarei banci este sa te atraga de client, sa-ti ia banii si sa-ti depoziteze celulele in sistem "privat banking", dar atunci sa nu mai faca parada cu vezi-doamne implicarea lor in recoltarea de celule donate... Se bat cap in cap!

Paginile siturilor lor sunt pline de material de propaganda despre cat de nepretuite sunt aceste celule si cum pot ele salva, miraculos, viata unui om.... si despre cat de important e sa le recoltam, fie pentru noi, fie pentru a le dona cuiva care ar putea trai datorita lor!!! Si atunci?! De ce ramane totul doar scris frumos, pe prima pagina? De ce nu se intampla practic nimic, daca cineva vrea efectiv sa le doneze?

Nu e rentabil?! No shit! Adica da, daca trebuie totusi sa suporte ei cheltuiala kitului de recoltare (care oricum nu costa 30 milioane, la cat il vand ei mai departe), atunci brusc nu mai sunt interesati de miracolul salvarii unei vieti... ca doar e un business pana la urma, nu? Nu e caritate... Prea putin le pasa lor de salvarea vietilor,d aca nu aduce si un beneficiu financiar propriului buzunar...

Mie lucrurile astea imi provoaca dispret. Inteleg ca donarea presupune din partea lor suportarea costurilor de recoltare si stocare, insa daca ar fi ei asa implicati in cercetare, in proiecte medicale de salvare de vieti umane cum se pretind a fi, sa nu-mi spuna mie ca n-au fonduri - la ditamai businessul - sa recolteze de la mine, ca donator... si daca totusi n-au fonduri, okey... ii costa atat de mult sa imi dea un raspuns nefavorabil, sa imi explice pe scurt ca nu sunt interesati?

De ce, daca le-as scrie ca si potential client, mi-ar raspunde probabil cu maxima promptitudine, grabindu-se sa-mi trimita si contracte si tot... iar daca le-am scris in calitate de potential donator, nu s-au sinchisit nici macar din politete sa-mi raspunda?!

Unde e profesionalismul unor astfel de oameni? De ce mi-as lasa celulele stem pe mana lor, de ce as mai avea incredere ca celulele mele sunt in siguranta, pe viitor, in mainile lor?!

Scuzati-mi debitul, dar sunt chiar furioasa!

Carla, 30+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

carla, sugestie: da-le 2 mailuri, de pe adrese diferite, cu cele 2 subiecte, diferite! Vezi si atunci ce reactii atragi! Daca au tupeul sa raspunda cu mail si contracte... la unul din mailuri e clar interesul. E bine sa stie si presa despre asta...

Mary 27+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

O primavara minunata va doresc, burtici dragi! Sa va bucurati de soarele din viata voastra. Chiar daca se arata sau nu pe cer, daca veti cauta adanc in inimile voastre, nu aveti cum sa nu gasiti macar cateva raze. Sa va duceti frumos sarcinile in continuare si sa aveti niste floricele de liliac superbe, care sa va parfumeze si insenineze viata[

V-am citit mai in diagonala, caci am avut de recuperat, asa ca nu va suparati pe mine daca am scapari

Sabina, Nana, Mary, imi pare rau ca v-am speriat Sunt bine, dupa cum a spus si Corina, dar am avut un weekend atat de plin, incat acum sunt mai putin odihnita decat vineri... Am avut examen sambata dimineata, apoi am fost la Baby Expo, de unde am luat ring sling pentru Maya. Fetelor... nu va spun cum am ajuns acasa dupa o tura de targ... asteptam autobuzul in statie si efectiv mi-au dat lacrimile, atat de tare ma dureau calcaiele(Asta a fost pentru mine semnul ca nu ma mai pot avanta la sopping session-uri). Acasa curatenie, bucatarit, vizite... Dar a fost un weekend frumos. Abia astept sa ajung acasa sa ma bag in pat

Carla, mare grija cu episoadele astea. Ma bucur ca acum te simti mai bine, insa te rog eu, daca se mai intampla, fa-i o vizita doctorului tau

Arturica, baietii tai sunt tare, tare dulci Asa tare m-am emotionat cand am citit despre gesturile lor si afectiunea pe care deja o poarta pentru Sabina!

laurita, tare rau imi pare ca s-a intamplat asa cu dezvoltatorul... imi inchipui cat erati de nerabdatori... gandeste-te insa ca daca s-a intamplat asa, poate a fost un semn ca nu e asta cea mai buna alegere. Veti gasi alta casuta si ma frumoasa, cu siguranta

Cris, imi pare tare rau pentru prietena ta, pentru pierderea suferita... Stiu ca sunt de prisos cuvintele... Sa le dea Dumnezeu putere multa sa reuseasca sa treaca peste acest cosmar, iar mai apoi sa ii binecuvanteze cu un copil sanatos, care sa-i bucure.

Aseara am citit si povestea de viata pentru care ne-a dat link Carla... si m-am simtit atat de vinovata pentru toata nerecunostiinta de care am dat dovada de atat de multe ori in sarcina asta... M-am plans de atatea ori, mai ales in ultimul timp, ca mi-e greu, ca vreau sa nasc odtata, ca nu mai pot... Uitand parca pentru cateva momente ca am fost binecuvantata cu o minune care creste si se hraneste ininteriorul meu, o bucatica din mine, din el, o bucatica de iubire pura... In loc sa ma bucur ca ea e bine, eu ma stresez ca m-am ingrasat, ca ma doare spatele, ca ma dor picioarele si cate altele... Toate astea vor trece, si reprezinta un pret atat de mic pentru toata fericirea pe care Maya ne-o va aduce... Da, sunt de acord cu ce au spus si alte burtici. Trebuie sa ne amintim mai des sa apreciem ceea ce ne-a dat Dumnezeu... de aceea, azi m-am trezit tare fericita, impacat si optimista pentru tot ce va fi.

Si inca ceva... Maya a primit azi primele flori... Un coleg mi-a adus 2 buchete de ghiocei. Unul pentru mine, si unul pentru minunea mea.

Sa aveti o zi minunata, burtici! Si nu va lasati preada depresiei!

Mira fericita 28+cu Maya Alesandra

minunea mea

Doamne ce m-a sensibilizat faza cu florile pentru Maya, incit chiar mi=au dat lacrimile! Impartasim cu adevarat emotii pozitive zilnic, astea fiind sensul vietii!

Mary 27+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

o primavara frumoasa sa aveti.
nu pot sa citesc desprfe nenoriciri acum,sunt mult prea sensibila. oricum,le doresc multa putere celor care trec prin incercarile dureroase ale vietii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana

Va mai amintiti de noi?
Eu tare mi-as dori sa scriu mai des dar nu fac fata laudabil nici cu cititul. De citit cel putin ma straduiesc sa o fac la zi, constiincioasa, ca sa imi compar trairile si simptomele cu cineva avizat
Cred ca o sa ma declar, fara falsa modestie, Ioana-Campioana la categoria . Nu indraznesc sa ma compar cu burticile cu gemenei dar pt o sarcina cu fat unic cred ca sunt prima in top, detasat, cu cele ta-na-na-nam.....13,5 kg la 29 s.
Si culmea, eu nici nu ma percep asa grasa ca la prima sarcina aveam 17 si ceva la aceeasi varsta a sarcinii.
Ca sa va "incurajez", eu sunt un exemplu de "asa nu!"....in sensul ca ffff greu reusesc sa ma abtin de la papa bun. La prima sarcina m-am dus la nascare cu 85 kg in decembrie 2005(plecata de la 61 kg), m-am externat cu 81 kg (bb de 2.900, nascut fix cand intram in saptamana 37) si am ajuns la 61 kg in iulie 2009. Iar de bine ce am ajuns la 61 am ramas rapid .
Dar incerc sa nu ma mai stresez, sa nu ma depresez pt ca iau kg cu viteza luminii si ma rog sa fim bine si eu si bebe mik.

O intrebare pt fetele cu aceeasi varsta a sarcinii (mai ales pt cele la a doua sarcina): sunteti linistite in legatura cu frecventa si intensitatea miscarilor bebelusului? Mie mi se pare ca misca muuult mai rar si mai anemic decat Razvan la aceeasi varsta si de asta sunt un picut ingrijorata.
Azi mi-am repetat si eu analizele si maine seara dupa ce iau rezultatele am programare la echo. Abia astept sa vad bebelina si sper din suflet ca e bine, se dezvolta perfect si e doar domnisoara mai sfioasa, de asta nu loveste f tare!

Va pup pe toate, fug sa-mi iau iubirea de la gradinita si intru diseara de acasa sa vad ce mai faceti!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 29+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Las ca pup eu fata campioana cum spui tu....Imi place atitudinea ta! Vrei - nu vrei noi te intrecem, asa ca relaxeaza-te la ideea ca sunt si altele mai ceva decit tine. Eu cind spun ca am luat 10 nu ma crede nimeni, pentru ca dintotdeauna am fost asa: zzzdravana!:) Te mai pui pentru 10 kile?!:)) Asa ca: foarte corecta atitudinea ta!

Mary 27+ cu minune de

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Buna fetelor! Ma bucur ca ati avut o zi de primavara frumoasa...deci se simte primavara in romania. Si mama mia zis ca sunt multi ghiocei...ce mult mias dori sai vad si eu,tinand cont ca florile de primavara sunt preferatele mele.Au trecut ceva ani ce nu leam simtit mirosul......UFFFFF si azi am intrat intro depresie de numai numai...,imi vine sa plang din orice,....parca toate imi merg aiurea (cei drept exagerez )dar nu ma pot controla...
Ma duc sa fac o curatenie generala in casa,poate imi mai trece...

26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariam79

Citat:
citat din mesajul lui bilica

Buna fetelor!...repede va mai miscati cu capitolele acestea,..am pierdut vreo 2;dar astazi am terminat de citit tot....ufff in sfarsit v-am ajuns din urma.NANA ,merci mult pt ajutor,am vazut si eu pozele in sfarsit...,imi place carutul si cosuletul tau...buna alegere!Mary si eu am probleme cu picioarele,am circulatia f aiurea;eu de obicei stau cu ele in apa rece,mai adaug si gheata chiar,apoi le masez cu o crema de picioare grasa sau cu ulei de masline.Plus ca perna pt gravide o folosesc noaptea sa pun picioarele pe ea.

26+

Sa va povestesc si eu din experienta mea cu picioarele umflate si degetele ca niste carnaciori? Dupa ce vreo 2 zile m-am dus la baie de prea putine ori si am facut prea putin, comparat cu zilele/saptamanile anterioare, si degetele mele aratau cum am zis mai sus, inclusiv verigheta lasase urme adanci, si aveam modele pe glezne de la soseta si fermoarul de la ghete, mi-am cumparat vestitul Ceai Diuretic pentru Gravide (e la pliculetze, 2.5 lei cutia). Am baut cate 3 cani pe zi, cum scrie la prospect, si arat si eu a om normal, plus ca vizitele la toaleta au revenit la ritmul binecunoscut. Poate va ajuta si pe voi. Evident, sare mai deloc.

A, si inca ceva. Oare de ce nu ne apuca pe noi poftele de o salata sanatoasa, si ne apuca numai pofta de dulce?! Stau si ma intreb in timp ce salivez cu gandul la negresa cu banane. Apropo, am facut si eu clatite cu banane (imi venise sa scriu banane cu clatite) dupa reteta de la Roxy. nu au iesit fix cum mi le amintesc eu, da' au iesit buuuune rau! Cred ca o perioada de timp numai clatite cu banane pap, pana imi trece si nu pot sa le mai vad.

Ana 29+ Miruna-Nicola
bebica mea mica si scumpica

ticker

Ah, si eu tot nu am gasit ceaiul diuretic pentru gravide...
Bune deci clatitelele...:)?! Vom face si noi! Buna insa - super adik si dulceata de nuci a mamei, hand made! Sarumina!

Mary 27+ cu minune de

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bilica

Buna fetelor! Ma bucur ca ati avut o zi de primavara frumoasa...deci se simte primavara in romania. Si mama mia zis ca sunt multi ghiocei...ce mult mias dori sai vad si eu,tinand cont ca florile de primavara sunt preferatele mele.Au trecut ceva ani ce nu leam simtit mirosul......UFFFFF si azi am intrat intro depresie de numai numai...,imi vine sa plang din orice,....parca toate imi merg aiurea (cei drept exagerez )dar nu ma pot controla...
Ma duc sa fac o curatenie generala in casa,poate imi mai trece...

26+

Spor, si sa nu mai suferi de nimic! Umple-ti timpul cu chestii constructive!:)

Sabina, felicitaaari! CHiar ca sunt fete mari, chiar si 2 au crscut bine, bine! Bravo! Sa dea DOmnul sa se dezviolte bine si in grafic toti puii nostri!

Mary 27+ cu minune de

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Va invit la:

CAPITOLUL 47

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

multe flori si martisoare pt toate burticutele cu liliac
am picat si eu....dupa o absenta indelungata....
multi pt toate burticutele care sunt in suferinta ...de orice fel....stati linistite, noi suntem alturi de voi....si mai ales doamne doamne si sfanta fecioara maria
eu am avut parte de o gramada de actiune saptamanile astea......cumparaturi...analine...urgenta...controale....dar multumita lui doamne doamne....suntem bine amandoua
acum avem o povara, mai vreau si al doilea nume pt fetita si nu stiu care.....eu as prefera un nume cu litera M
trec la citit pt ca am de recuperat...ca de fiecare data....o primavara superba va doresc si nasteri la termen

maria27+antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Citat:
citat din mesajul lui T_Ioana

O intrebare pt fetele cu aceeasi varsta a sarcinii (mai ales pt cele la a doua sarcina): sunteti linistite in legatura cu frecventa si intensitatea miscarilor bebelusului? Mie mi se pare ca misca muuult mai rar si mai anemic decat Razvan la aceeasi varsta si de asta sunt un picut ingrijorata.
Azi mi-am repetat si eu analizele si maine seara dupa ce iau rezultatele am programare la echo. Abia astept sa vad bebelina si sper din suflet ca e bine, se dezvolta perfect si e doar domnisoara mai sfioasa, de asta nu loveste f tare!

La mine fetita era mult mai activa fata de cum este baietelul acum. Daca nu il stimulez eu, el nu prea misca cine stie ce. Sau misca nopatea cand eu dorm si sunt atat de obosita ca nu il simt. De ex, duminica sotul mi-a povestit ca tinea noaptea mana pe burta mea si bebicul a miscat, de fapt a fost ceva ca o impunsatura de a crezut ca ii dau eu mana la o parte, dar cand s-a uitat la mine si a vazut ca eu dorm si-a dat seama ca era bebe.
Acum nush cat de relevanta este intensitatea miscarilor, stiu doar ca tb sa il simti ca misca. Un eco poate te linisteste

mamica de fetita si 28s+ cu

Mergi la inceput