Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 18
arturicii spune:
Sorana, bine ca ai trecut cu bine si de "buna-ziua/pa". 2 ani minunati sa ai!
Carla, calmeaza-te mai ca superi mazarichile!
Crissy, poate ne arati si noua slingul si rochita; is tare curioasa! [D]
Uau, Sabina, ce au crescut fetele! Pai in ritmul asta de ce zici tu ca nu ajung la 2500??
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 30+
nikolett2445 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui T_Ioana O intrebare pt fetele cu aceeasi varsta a sarcinii (mai ales pt cele la a doua sarcina): sunteti linistite in legatura cu frecventa si intensitatea miscarilor bebelusului? Mie mi se pare ca misca muuult mai rar si mai anemic decat Razvan la aceeasi varsta si de asta sunt un picut ingrijorata. Azi mi-am repetat si eu analizele si maine seara dupa ce iau rezultatele am programare la echo. Abia astept sa vad bebelina si sper din suflet ca e bine, se dezvolta perfect si e doar domnisoara mai sfioasa, de asta nu loveste f tare! Va pup pe toate, fug sa-mi iau iubirea de la gradinita si intru diseara de acasa sa vad ce mai faceti! Ioana lui www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 29+ cu SoniaPozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare "Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea" |
eu sunt la a doua sarcina,si de varsta apropiatala prima sarcina copilul meu nu a miscat atat cat misca fetita acum,mult mai putin energic a fost baiatul,acum cu fetita ,cum ma asez un pic incepe,doarme noaptea odata cu mine,stiu de la cineva ca o trezea noaptea in somn,
cred ca fiecare e unic si are stilul lui,char daca astept inca un tauras probabil.

fetita mamei
NIKOL
28+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)numaratoarea inversa incepe AMR 12 saptamani
arturicii spune:
Sabina mea e o dansatoare in continuare; noaptea cand duc baietii la baie se trezeste, dimineata cand ii aude pe ei (desi eu asaaaaa as mai dormi) incepe si ea agitatia. Pare ca mai mult doarme ziua.
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 30+
cusa spune:
O primavara frumoasa si de neuitat la toate mamicile!
va pupam cu drag si primiti multe floricele si numai ganduri bune de la noi!

Cornelia
27+ cu
Emma
nikolett2445 spune:
si din partea noastra un martisor virtual pentru tot grupul de burtici
*
*
*
*
*
*
Sa aveti o primavara frumoasa cu sarcinii la termen si bb sanatosi
fetita mamei
NIKOL
28+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)
numaratoarea inversa incepe AMR 12 saptamani
Crissy_C spune:
| citat din mesajul lui arturicii Sorana, bine ca ai trecut cu bine si de "buna-ziua/pa". 2 ani minunati sa ai! Carla, calmeaza-te mai ca superi mazarichile! Crissy, poate ne arati si noua slingul si rochita; is tare curioasa! [D] Uau, Sabina, ce au crescut fetele! Pai in ritmul asta de ce zici tu ca nu ajung la 2500?? Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+ |
Ioana, cu slingul e mai simplu, e asta
Cu rochita, ar trebui s-o fotografiez, ca cei de la care am cumparat nu au site, din pacate... sunt o firma din Suceava, si aveau fooaaarte multe rochite frumoase, bine ar fi sa-si faca site pentru comenzi
Cristina, fericita
25+ cu
Patricia
Vivela spune:
neata spre seara...
primiti un martisor si de la noi, virtual si un buchet de floricele 

. de fapt azi doar martisoare virtuale am impartit, ca ne tine in casa o nenorocita de viroza sau gripa, ce o fi, care se lasa cu febra mare, ochi pleostiti, tuse, muci si tot tacamul. la mine nu (inca), david insa e asa de duminica, mi se rupe inima cand il vad, sta catarat pe mine ca maimuta.
deci nici chef de martisoare, ghiocei si alte cele potrivite cu data din calendar n-avem, desi cumparasem martisoare pt toti de la gradinita, pt fetite, urma sa le impartim impreuna... dar recuperam imediat ce s-o putea, daca nu cu martisoare, macar cu un buchetel de ghiocei, sa nu ratam intrarea in primavara.
Crissy, la mine functioneaza nesperat de bine lycopodium clavatum 30ch. nu stiu daca sa-ti recomand sau nu sa iei, tu decizi, vad ca stii ca homeopatele sunt individualizate. daca te decizi sa iei, iti doresc sa ai bafta si sa functioneze
.
maine am vizita la medic, nu stiu ca o sa-l mai vad la eco pe printisor, dar eu tot sper, am senzatii contradictorii, ba vreau sa nasc odata, ba imi zic ca mai bine ca e inca in burtica. adevarul e ca sunt si curioasa sa-l vad, mi-e si dor sa tin in brate bebe mic si sa-l pun la san, dar mi-e si un pic frica de cum ma voi descurca cu 2, in cea mai mare parte a timpului singura. chiar imi imaginam cum ar fi fost - pe viroza asta nesuferita - sa am si un pui mic-mic care sa fie la fel de acapartor ca frate-su...cred ca ma duceam la balamuc direct...
nu va plictisesc mai mult, va las sa visati la caruturi, hainute, biberoane, etc. partea frumoasa a lucrurilor
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
nikolett2445 spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 Noi azi am fost la eco si am vazut bebelinele. Sunt tare dragalse. Am simtit eu ca s-au intors, probabil de aceea ma dureau sambata toate prin burta. Sunt amandoua cu capul la iesire, cred ca se bat care sa iasa prima Fug back to work! Sabina 32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin. Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
ma bucur pt kg bblinelor tale

o asteptam si pe CARLA sa va prinda din urma

fetita mamei
NIKOL
29+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)numaratoarea inversa incepe AMR 11 saptamani
nikolett2445 spune:
sambata la cumparaturi,un cuplu
baiatul se pregatea sa ma depaseasca si sa intre in fata mea la casa de marcat,fata cu care era ii atrage atentia ,ca doamna era inainte ii era rusine ca se bagase in fata unei gravide,si daca nu eram
atata si
si se vedea de la o posta
fetita mamei
NIKOL
29+
ANTONIA si DAVID
(15 MAI 2006)
numaratoarea inversa incepe AMR 11 saptamani
Crissy_C spune:
Vivela, multumesc
, cred ca ar trebui mai degraba sa-mi gasesc un homeopat bun - daca ai vreo recomandare, te rog 
Sabina, felicitari pentru bebelinele mari!!! Sunt deja pe pozitii, dragele de ele, dar sa mai stea cumintele cateva saptamani!
Cristina, fericita
25+ cu
Patricia

lui