Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Cristina, ce s-a intamplat, de ce ai avut un weekend trist?

Carla, 30+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
Prietena mea buna,a pierdut sarcina la 4 luni.Si au lasat-o sa nasca natural desi copilul nu avea nici o sansaMa doare asa tare..as emigra in honolulu in momente din astea.Birocratia dracului

poze
Cristina cu Seby 30+

Doamne, imi pare asa rau pentru ea! Nici nu stiu ce sa spun... cred ca orice cuvinte sunt de prisos. Ii doresc multa putere de vindecare, fizica si mai ales psihica si sper din suflet sa aiba parte de un bebe sanatos cand isi va dori din nou sa incerce...

Ai dreptate cu ce ai sus, ar trebui sa fim mereu reconoscatoare pentru miracolul din burticile noastre, sa pretuim in fiecare clipa ceea ce ni s-a dat si sa nu uitam niciodata cat de fragil e firul vietii...

Carla, 30+

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Imi pare nespus de rau pentru prietena ta , altceva nu stiu ce as putea spune !

R_ocsy 27 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Stiu ca intrebarile sunt tardive... dar avea prietena ta vreo sansa sa-i fie salvata sarcina? a fost vina medicilor? Ai spus ca medicii au lasat-o sa nasca natural... i se declansase travaliul sau ce s-a intamplat? Avusese o sarcina cu probleme?

Carla, 30+

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Cristina- imi pare tare rau de pierderea prietenei tale! A vazut la eco ca s-a oprit din evolutie?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Stiu ca intrebarile sunt tardive... dar avea prietena ta vreo sansa sa-i fie salvata sarcina? a fost vina medicilor? Ai spus ca medicii au lasat-o sa nasca natural... i se declansase travaliul sau ce s-a intamplat? Avusese o sarcina cu probleme?

Carla, 30+

Blogul mazarichilor

Da,avea si o sarcina cu probleme..iar sambata i s-au rupt membranele,i s-a scurs din lichid,sau lichidul..dar copilasul traia.I s-a spus ca nu are ce sa-i faca decat sa stea sa astepte sa moara copilul in ea,dupa care sa-l scoata.Pana la urma l-a nascut natural,au tras de ea ca de animale...nu stiu nici eu prea multe,k in momentul in care am sunat-o am bufnit si eu si sotul in plans si nu am putut sa vb prea multe.Ma simt asa prost,nici nu stiu ce sa-i zic,eu fiind cu "burta la gura",bine mersi..si ea e si mai in varsta..se chinuia de 2 ani sa ramana gravida...

poze
Cristina cu Seby 30+

Mergi la inceput

Nu cred ca ai de ce sa te simti prost pentru durerea ei, desi imi dau seama ca asta e un sentiment greu de stapanit... Daca iti e prietena adevarata, cel mai important este sa-i fi alaturi, sa o sustii din suflet, sa ii oferi umarul tau... Nu lasa sarcina ta sa puna bariere intre voi, fericirea ta nu are nimic de-a face nu nefericirea ei... Ea are nevoie de sprijinul tau, ca prietena... si, de ce nu, are nevoie sa isi recapete increderea in sansele ei de a avea o sarcina sanatoasa, chiar vazandu-te pe tine si evolutia sarcinii tale...

Carla, 30+

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Saracuta a zis sa nu ma duc la ea ca nu mi-ar face MIE bine sa o vad in halul ala
Multumesc de incurajari fetele..o sa incerc sa-i fiu alaturi si sa o sustin cum pot..poate baietelul pe care l-a pierdut ii va trimite din ceruri o surioara grasuna cum isi dorea

poze
Cristina cu Seby 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Eu am scris la Cord Blood Center si-n jumatate de ora mi-au si raspuns cu toate cele+ drafturile la contracte

23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Eu am scris la Cord Blood Center si-n jumatate de ora mi-au si raspuns cu toate cele+ drafturile la contracte

23+
SuperEu cand le-am scris prima data,pe la 24 de saptamani nu mi-au raspunsSi nu am insistat nici eu,pt ca ma razgandisem din cauza problemelor finaciare..ma gandeam sa le donez...dar azi..le-am scris din nou..sper sa-mi raspunda si mie..iar in functie de asta diseara sa vb cu sotu sa ne hotaram de tot..macar sa ma interesez poate se pot dona dc nu avem posibilitati sa le pastrez.

poze
Cristina cu Seby 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

23+
SuperEu cand le-am scris prima data,pe la 24 de saptamani nu mi-au raspunsSi nu am insistat nici eu,pt ca ma razgandisem din cauza problemelor finaciare..ma gandeam sa le donez...dar azi..le-am scris din nou..sper sa-mi raspunda si mie..iar in functie de asta diseara sa vb cu sotu sa ne hotaram de tot..macar sa ma interesez poate se pot dona dc nu avem posibilitati sa le pastrez.

poze
Cristina cu Seby 30+

Si eu le-am scris de mai bine de 2 saptamani, ma interesa sa donez celulele... Se pare ca nu sunt interesati, din moment ce nu s-au sinchisit sa raspunda nimic. Probabil ca daca eram client "adevarat", interesat sa cumpar produsul lor, aveam parte de alt tratament. Asta e profesionalismul in Romania.

Carla, 30+

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput