Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 15
Jocurban spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
.Si au lasat-o sa nasca natural desi copilul nu avea nici o sansa Ma doare asa tare..as emigra in honolulu in momente din astea.Birocratia dracului![]() poze Cristina cu Seby 30+![]() |

Ai dreptate cu ce ai sus, ar trebui sa fim mereu reconoscatoare pentru miracolul din burticile noastre, sa pretuim in fiecare clipa ceea ce ni s-a dat si sa nu uitam niciodata cat de fragil e firul vietii...
Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
r_ocsy spune:
Imi pare nespus de rau pentru prietena ta , altceva nu stiu ce as putea spune !
R_ocsy
27 +
Ana Sofia
Jocurban spune:
Stiu ca intrebarile sunt tardive... dar avea prietena ta vreo sansa sa-i fie salvata sarcina? a fost vina medicilor? Ai spus ca medicii au lasat-o sa nasca natural... i se declansase travaliul sau ce s-a intamplat? Avusese o sarcina cu probleme?
Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
?
Blogul mazarichilor
NicoletaB spune:
Cristina- imi pare tare rau de pierderea prietenei tale! A vazut la eco ca s-a oprit din evolutie?
23+ 
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jocurban Stiu ca intrebarile sunt tardive... dar avea prietena ta vreo sansa sa-i fie salvata sarcina? a fost vina medicilor? Ai spus ca medicii au lasat-o sa nasca natural... i se declansase travaliul sau ce s-a intamplat? Avusese o sarcina cu probleme? Carla, 30+ in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?Blogul mazarichilor www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |

poze
Cristina
cu Seby 30+
Jocurban spune:
Nu cred ca ai de ce sa te simti prost pentru durerea ei, desi imi dau seama ca asta e un sentiment greu de stapanit... Daca iti e prietena adevarata, cel mai important este sa-i fi alaturi, sa o sustii din suflet, sa ii oferi umarul tau... Nu lasa sarcina ta sa puna bariere intre voi, fericirea ta nu are nimic de-a face nu nefericirea ei... Ea are nevoie de sprijinul tau, ca prietena... si, de ce nu, are nevoie sa isi recapete increderea in sansele ei de a avea o sarcina sanatoasa, chiar vazandu-te pe tine si evolutia sarcinii tale... 
Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
?
Blogul mazarichilor
cris_09 spune:
Saracuta a zis sa nu ma duc la ea ca nu mi-ar face MIE bine sa o vad in halul ala
Multumesc de incurajari fetele..o sa incerc sa-i fiu alaturi si sa o sustin cum pot..poate baietelul pe care l-a pierdut ii va trimite din ceruri o surioara grasuna cum isi dorea
poze
Cristina
cu Seby 30+
NicoletaB spune:
Eu am scris la Cord Blood Center si-n jumatate de ora mi-au si raspuns cu toate cele+ drafturile la contracte
23+ 
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Eu am scris la Cord Blood Center si-n jumatate de ora mi-au si raspuns cu toate cele+ drafturile la contracte 23+ ![]() |
Eu cand le-am scris prima data,pe la 24 de saptamani nu mi-au raspuns
Si nu am insistat nici eu,pt ca ma razgandisem din cauza problemelor finaciare..ma gandeam sa le donez...dar azi..le-am scris din nou..sper sa-mi raspunda si mie..iar in functie de asta diseara sa vb cu sotu sa ne hotaram de tot..macar sa ma interesez poate se pot dona dc nu avem posibilitati sa le pastrez.poze
Cristina
cu Seby 30+
Jocurban spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Eu cand le-am scris prima data,pe la 24 de saptamani nu mi-au raspuns Si nu am insistat nici eu,pt ca ma razgandisem din cauza problemelor finaciare..ma gandeam sa le donez...dar azi..le-am scris din nou..sper sa-mi raspunda si mie..iar in functie de asta diseara sa vb cu sotu sa ne hotaram de tot..macar sa ma interesez poate se pot dona dc nu avem posibilitati sa le pastrez.poze Cristina cu Seby 30+![]() |
Si eu le-am scris de mai bine de 2 saptamani, ma interesa sa donez celulele... Se pare ca nu sunt interesati, din moment ce nu s-au sinchisit sa raspunda nimic. Probabil ca daca eram client "adevarat", interesat sa cumpar produsul lor, aveam parte de alt tratament. Asta e profesionalismul in Romania.
Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
?Blogul mazarichilor