Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
r_ocsy spune:
Neata burtici ! Va invit la o portie de clatite cu ciocolata si o cana de lapte ( un mic dejun foarte sanatos din cate observati )
.
A sosit si mult asteptatul 1 martie , simbolul primaverii
; sunt extraordinar de bine dispusa , avem si un pic de soare ( cam palid dar tot e ceva )!
Ioana : ma bucur ca ti-a iesit prajitura, sa o savurati in tihna
, arata super . Pacat ca senzatia de care pomeneai te tine doar 5 minute , era bine macar o jumatate de ora, nu ? Multumim pentru martisorul virtual
.
Nati : cand eram mici aveam multe povesti pe care le ascultam la pikap ( oare am scris bine ?! ), printre ele si Capra cu trei iezi ... vreau sa va spun ca mie si fratelui meu ne era asa de frica de lup ca nu ascultam niciodata povestea cand eram singuri acasa
.
Bilica : vad ca te-ai descurcat pana la urma cu webshots-ul ... dar ce poze frumoase ne-ai pus
!
Mary : urat vis ; inca nu am avut experiente nocturne de genul asta, sper sa nici nu am. Pana acum toate visele cu bebelina au fost cat de cat ok .
R_ocsy
27 +
Ana Sofia
cris_09 spune:
Neata burtici!!!!!!
Un martisor si din partea mea si a iubitului Seby.O primavara insorita,liniste in suflet si bebelusi sanatosi va doresc!
Acum 9 ani am primit cel mai frumos martisor,o nepotica pe nume Corina,
;a fost cea mai frumoasa prima zi de primavara..dar iata ca anul asta am primit o mare lovitura.Am avut un week-end tare trist
dar ma intaresc cu gandul ca Dumnezeu ii incearca pe cei pe care ii iubeste.
Nu vreau sa va intristez,dar constientizez din ce in ce mai mult ca avem niste minuni in burtici,si este o binecuvantare ca sunt sanatosi,sa nu uitam niciodata sa-i multumim lui Dumnezeu pentru ce avem langa noi,cu bune si rele.
poze
Cristina
cu Seby 30+
mamanati spune:
Buna dimineata!
E PRIMA ZI DE PRIMAVARA!!! E MINUNAT! INCEPAND CU ACEST ANOTIMP FRUMOS VOR VENI PE LUME FLORICELELE NOASTRE! SA DEA DUMNEZEU SA FIE TOTI SANATOSI, PAPACIOSI SI CUMINTEI! SANATATE SI LA TOATE MAMICILE!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
25+
r_ocsy spune:
Carla : ai facut prea multa miscare in weekend de ai avut contractii sau au fost pur si simplu din senin ? Bine ca ti-au trecut !!! Visul sigur ti s-a tras de la contractii.
Alinutzaa : multumim pentru cantecelul cu aroma de primavara ![]()
Corinasmile : va doresc o vacanta de neuitat !
Discordia : iti doresc si tie nopti mai senine fara vise de genul celor doua de care ai pomenit !
Onana : eu am baut ceai din cozi de cirese cand am avut infectia urinara ( si e placut la gust ) . Succes cu seful cel mare
.
Marynelac : smecher baietelul tau de mic , sa vezi ce cuceritor va ajunge cand va fi mare ![]()
Cristina : sper ca sunteti bine, imi pare rau pentru vestile proaste de care pomeneai.
In rest , va doresc si eu o primavara minunta, cat mai calda si luminoasa in asteptarea minunilor noastre. 

R_ocsy
27 +
Ana Sofia
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Nana- caruciorul are manerul reversibil? Pe mine ma intereseaza acest model: http://babydino.ro/shop_artdet.php?shop_id=6755&cikk=unas_858851 vreau neaparat 2 roti fixe si 2 reversibile, caci am testat ieri de mi-a venit rau. Si as vrea ceva la care rotile sa fie cam de dimensiuni egale sau cu o diferenta ceva mai mica, ca mai sus Frumos si caruciorul de la Primii pasi, dar eu l-am rasturnat gol fiind la testat. Oare sunt eu neindemantica? Ca impiedicata sunt din nastere! 23+ ![]() |
Nico, nu are manerul reversibil (modelul 4 air pe care l-am luat eu), dar are o chestie si mai faina: scaunul sport e reversibil (landoul si scoica se monteaza cu fata la tine), astfel incat fata caruciorului ramane fata, iar spatele, spate
Nana
28+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
Jocurban spune:
| citat din mesajul lui r_ocsy Carla : ai facut prea multa miscare in weekend de ai avut contractii sau au fost pur si simplu din senin ? Bine ca ti-au trecut !!! Visul sigur ti s-a tras de la contractii. R_ocsy 27 + Ana Sofia |
N-am facut efort, dar am mers la aniversarea unei prietene, mamica si ea... si a fost un haos total acolo... 6 cupluri cu 1-2 copii mici fiecare, in afara de noi... Deci o camera plina de copii care mai de care mai galagiosi si agitati... Tipete, chiuituri, bocnituri cu jucariile de toti peretii... O nebunie, m-am distrat la maxim, dar cred ca le-am agitat mult prea tare pe fete cu atata zgomot.... si si-au luat revansa!
Am avut niste contractii foarte nasoale, am umblat prin casa ore intregi incercand sa ma linistesc, am fost chiar pe punctul sa ma duc la urgente sa-mi faca o perfuzie anti-contractii sau ceva sa ma ajute... Apoi visul...Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
Jocurban spune:
Cristina, ce s-a intamplat, de ce ai avut un weekend trist? 
Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?
Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui Jocurban Cristina, ce s-a intamplat, de ce ai avut un weekend trist? ![]() Carla, 30+ in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?Blogul mazarichilor www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |
.Si au lasat-o sa nasca natural desi copilul nu avea nici o sansa
Ma doare asa tare..as emigra in honolulu in momente din astea.Birocratia dracului
poze
Cristina
cu Seby 30+
cris_09 spune:
Stiu ca nu e subiectul potrivit sa vb despre asta,mai ales ca suntem toate gravidute si suntem sensibile la asfel de subiecte..dar imi vine sa ma urc pe pereti...
poze
Cristina
cu Seby 30+