Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Am pus bezeaua pe negresa; nu am mai facut vreodata chestia asta; adica sa imi iasa....am avut doar o tentativa si a iesit un ....nimic de bezea.
Tineti pumnii!

A, eu, dimineata, la trezire, parca nici nu as fi insarcinata, asa de super ma simt; daca is adormita rau uit si ca am o bila la purtator... E super senzatia atat ca dureaza vreo max 5 min. Apoi back to reality.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+

Mergi la inceput

Yessssss, mi-a iesit prajiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se minuneaza acum Arturicii de cat de buna e !

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Buna fetelor!...repede va mai miscati cu capitolele acestea,..am pierdut vreo 2;dar astazi am terminat de citit tot....ufff in sfarsit v-am ajuns din urma.NANA ,merci mult pt ajutor,am vazut si eu pozele in sfarsit...,imi place carutul si cosuletul tau...buna alegere!Mary si eu am probleme cu picioarele,am circulatia f aiurea;eu de obicei stau cu ele in apa rece,mai adaug si gheata chiar,apoi le masez cu o crema de picioare grasa sau cu ulei de masline.Plus ca perna pt gravide o folosesc noaptea sa pun picioarele pe ea.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Ioana cartea de referinta a copilariei mele a fost "Aventurile lui Habarnam". Trebuie neaparat sa o caut sa o am in casa. Si a mai fost una "Aventurile Doctorului Au Ma Doare" cu aniumalul Trage-Impinge.

Sabina 32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Daca nu o gasesti sa imi zici, o am in format electronic, data jos de pe net. Noroc cu fetele de la Odiseea de ian-febr 2004 ca mi-au amintit de ea ca au am cam uitat ce am facut in copilarie.
Asa am gasit si alte carti faine ce m-au impresionat, demult.

Acum le citesc cu placere baietilor din Habarnam si sa avezi ce chiote si ce veselie e. Si e o poveste muuult mai faina (parerea mea normal) si mai educativa decat, de ex Capra cu 3 iezi...

Ioana,

Arturica, Sabina, si mie in copilarie imi placeau mult! (Doar ca la noi era tradusa ca "Aventurile lui Neshtiila".) Eu caut si "Pepi ciorap lung" si nu o pot gasi! La fel ca si 'Aventurile lui Brebenel si ale Romanitei".
Capra cu 3 iezi nu i-am spus-o niciodata Cameliei, imi -pare horror!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara burtici,
Am trandavit si noi azi toata ziua. Cami nu mai are febra, dar mai tuseste putin. Noaptea asta i-a curs si sange din nas. M-am speriat ca i-am sunat mamei in toiul noptii. Era de la viroza.
nana, Sabina, , chiar ca-s niste fiare, sa fim noi sanatoase, ca ce am facut nu e grav, doar e un lucru neplacut.
rocsy, mai tare nici nu aveam cum sa o bushesc, caci nu prea aveam loc ca ma intorc. Nu am intrat cu viteza.
Sabina, ce scumpa e Ale ca deja isi prezinta si surioarele!
Arturicii, ce noroc va avea Sabina de fratiorii ei protectori!
Artucica, si tu ai vise cu 2 bebei? Eu noaptea trecuta am visat ca am nascut 2 baietei, si imi cauta mama 2 carucioare pentru gemenii mei.
Sabina, multam de siteurile cu hainute! Eu de ceva timp doar asta caut pe net. Abia astept sa aflu ce e bebe in burtic, sa fac si eu vreo comanda.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:

Yessssss, mi-a iesit prajiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se minuneaza acum Arturicii de cat de buna e !

Ioana,

Felicitaari! Si pentru bananele coapte si gust corespunzator!:)

Mary 27+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Arturici,pofta buna...baietii au gustato?....Doar noi doua pe aici,fetele pregatesc cina...

26+

Mergi la inceput

A, Mary, nuuuu, nu am facut cu banane ca-s necoapte si decat sa patesc asa ca altii mai bine am facut-o numa cu bezea.

Astept bananele sa se coaca si apoi mai fac o tura.

Ioana,

Mergi la inceput

Da, baietii au mancat deja, am mancat si eu (normal!).
Si eu pregatesc insa nu cina ci pranzu'.

Nati, ce dragut bebe al vostru, cum se ascunde el/ea si vrea sa va faca o surpriza!

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:

A, Mary, nuuuu, nu am facut cu banane ca-s necoapte si decat sa patesc asa ca altii mai bine am facut-o numa cu bezea.

Astept bananele sa se coaca si apoi mai fac o tura.

Ioana,

Waw! Idee minunata! Sa stii ca ai avut o idee excelenta! Si nici nu se duc la fund, fiind usoare. Buuunutz! Negresa cu bezele deci!:) Retinem si aplicam luni:D!

Mary 27+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput