Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Ioana ti-as fi recunoascatoare, daca mi-o trimiti in format electronic, desi eu sunt fan carti in format classic. Dar pana o iau asa, m-as bucura sa o am si in format electronic. Tu ai scos-o la imprimanta sau citesti din ea direct de pe calculator? Stiu ca e cam stupida intrebarea mea. Legat de Ion Creanga, ce sa zic, m-am socat ca in colectia Biblioteca Pentru Toti, au aprut 2 povesti renumite porcoase cu lux de amanunte, nu le dau numele, ca m-ar zbura astia imediat.

Sabina 32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna burtici !
Nati : bine ca nu a fost tamponarea mai grava si ai scapat doar cu cateva zgarieturi
Nana : sa ai o saptamana cat mai placuta alaturi de sotul tau !
Laurita : spor la cumparaturi
Onana : nu lua antibiotice fara antibiograme !!!

R_ocsy 27 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Ioana ti-as fi recunoascatoare, daca mi-o trimiti in format electronic, desi eu sunt fan carti in format classic. Dar pana o iau asa, m-as bucura sa o am si in format electronic. Tu ai scos-o la imprimanta sau citesti din ea direct de pe calculator? Stiu ca e cam stupida intrebarea mea. Legat de Ion Creanga, ce sa zic, m-am socat ca in colectia Biblioteca Pentru Toti, au aprut 2 povesti renumite porcoase cu lux de amanunte, nu le dau numele, ca m-ar zbura astia imediat.

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Ti-o trimit azi;

Le citesc direct de pe laptop ca m-ar costa prea mult sa le printez in plus s-ar strica paginile alea.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Ioana cartea de referinta a copilariei mele a fost "Aventurile lui Habarnam". Trebuie neaparat sa o caut sa o am in casa. Si a mai fost una "Aventurile Doctorului Au Ma Doare" cu aniumalul Trage-Impinge.

La fel ... cartile preferate a copilariei mele . Sa stii ca le-am vazut de cumparat pe net , aveau aceeasi coperti ca in editia ce o am acasa la mama .

R_ocsy 27 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Mary, imi pare rau de picioarele tale; eu nu am problema asta insa mi le simt uneori umflate si tensionate; seara nu pot sa adorm decat daca am o perna sub ele.
Sper sa reusesti sa termini cu bine ce ai de predat si apoi sa stai cu picioarele "pe pereti", poate o sa te ajute.
Cu dr tau nu poti sa discuti?

Ioana,

Cu medicul am discutat pe tema asta la ultima intilnire, cind nu era asa grav: Asa cum spune si Sabina mi s=a spus sa imi monitorizez tensiunea, sarea eliminata si atentie sporita si la glicemie. Pina sa le fac ar mai fi o saptamina, conform programarii mele la dr, pt 12 martie. Saptamina trecuta i-am dat 2 mailuri pentru prostii si l=as mai menaja putin:)! Dar daca e musai si nu se linistesc deloc il sun, asa m-a invatat:)!

Va pup si va multumesc pentru sfaturi~!

Mary 26+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Nu-s in stare sa trimit pe mail ca e prea mare fisierul;
Il puteti downoada de aici:
www.scribd.com/doc/6446147/Nicolai-Nosov-Aventurile-Lui-Habarnam" target="_blank">Aventurile lui Habarnam

Tot pe acolo eu am mai gasit:
-aventurile lui Cepelica
-regina Fabiola
-recreatia mare
-toate panzele sus

Ioana,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Nu-s in stare sa trimit pe mail ca e prea mare fisierul;
Il puteti downoada de aici:
www.scribd.com/doc/6446147/Nicolai-Nosov-Aventurile-Lui-Habarnam" target="_blank">Aventurile lui Habarnam

Tot pe acolo eu am mai gasit:
-aventurile lui Cepelica
-regina Fabiola
-recreatia mare
-toate panzele sus

Ioana,

Multumesc.

Mergi la inceput

Din pacate situl imi blocheaza laptopul.

am dat si eu un search pe net si am gasit toata cartea pe www.habarnam.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Off.... asa de retinuta am fost zilele astea ca am si uitat sa adaug o saptamina sarcinii mele:)! NU mai sunt demult in 26 - acusi intru e fapt in 28. Am luat masuri, ca sa fiu mai aproape de ...

Mary 27+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Nu cred ca il blocheaza pe vecie; ii ia un pic (vreo 2 min) sa isi incarce imaginile; asa se intampla si la mine
Si de pot eu de aici sa descarc nu are cum sa nu mearga acolo la tine.

Zic si io nu ca ma pricep

Ioana,

Mergi la inceput