Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana5255 spune:
Ioana ti-as fi recunoascatoare, daca mi-o trimiti in format electronic, desi eu sunt fan carti in format classic. Dar pana o iau asa, m-as bucura sa o am si in format electronic. Tu ai scos-o la imprimanta sau citesti din ea direct de pe calculator? Stiu ca e cam stupida intrebarea mea. Legat de Ion Creanga, ce sa zic, m-am socat ca in colectia Biblioteca Pentru Toti, au aprut 2 povesti renumite porcoase cu lux de amanunte, nu le dau numele, ca m-ar zbura astia imediat.
Sabina
32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
r_ocsy spune:
Buna burtici !
Nati : bine ca nu a fost tamponarea mai grava si ai scapat doar cu cateva zgarieturi ![]()
Nana : sa ai o saptamana cat mai placuta alaturi de sotul tau !
Laurita : spor la cumparaturi ![]()
Onana : nu lua antibiotice fara antibiograme !!!
R_ocsy
27 +
Ana Sofia
arturicii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 Ioana ti-as fi recunoascatoare, daca mi-o trimiti in format electronic, desi eu sunt fan carti in format classic. Dar pana o iau asa, m-as bucura sa o am si in format electronic. Tu ai scos-o la imprimanta sau citesti din ea direct de pe calculator? Stiu ca e cam stupida intrebarea mea. Legat de Ion Creanga, ce sa zic, m-am socat ca in colectia Biblioteca Pentru Toti, au aprut 2 povesti renumite porcoase cu lux de amanunte, nu le dau numele, ca m-ar zbura astia imediat. Sabina 32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin. Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
Ti-o trimit azi;
Le citesc direct de pe laptop ca m-ar costa prea mult sa le printez in plus s-ar strica paginile alea.
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 30+
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 Ioana cartea de referinta a copilariei mele a fost "Aventurile lui Habarnam". Trebuie neaparat sa o caut sa o am in casa. Si a mai fost una "Aventurile Doctorului Au Ma Doare" cu aniumalul Trage-Impinge. Sabina 32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin. Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
La fel ... cartile preferate a copilariei mele . Sa stii ca le-am vazut de cumparat pe net , aveau aceeasi coperti ca in editia ce o am acasa la mama
R_ocsy
27 +
Ana Sofia
Madamar spune:
| citat din mesajul lui arturicii Mary, imi pare rau de picioarele tale; eu nu am problema asta insa mi le simt uneori umflate si tensionate; seara nu pot sa adorm decat daca am o perna sub ele. Sper sa reusesti sa termini cu bine ce ai de predat si apoi sa stai cu picioarele "pe pereti", poate o sa te ajute. Cu dr tau nu poti sa discuti? Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+ |
Cu medicul am discutat pe tema asta la ultima intilnire, cind nu era asa grav: Asa cum spune si Sabina mi s=a spus sa imi monitorizez tensiunea, sarea eliminata si atentie sporita si la glicemie. Pina sa le fac ar mai fi o saptamina, conform programarii mele la dr, pt 12 martie. Saptamina trecuta i-am dat 2 mailuri pentru prostii si l=as mai menaja putin:)! Dar daca e musai si nu se linistesc deloc il sun, asa m-a invatat:)!
Va pup si va multumesc pentru sfaturi~!
Mary
26+ cu minune de 
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
arturicii spune:
Nu-s in stare sa trimit pe mail ca e prea mare fisierul;
Il puteti downoada de aici:
www.scribd.com/doc/6446147/Nicolai-Nosov-Aventurile-Lui-Habarnam" target="_blank">Aventurile lui Habarnam
Tot pe acolo eu am mai gasit:
-aventurile lui Cepelica
-regina Fabiola
-recreatia mare
-toate panzele sus
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 30+
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui arturicii Nu-s in stare sa trimit pe mail ca e prea mare fisierul; Il puteti downoada de aici: www.scribd.com/doc/6446147/Nicolai-Nosov-Aventurile-Lui-Habarnam" target="_blank">Aventurile lui Habarnam Tot pe acolo eu am mai gasit: -aventurile lui Cepelica -regina Fabiola -recreatia mare -toate panzele sus ![]() Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+ |
Multumesc.

Sabina
32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
Din pacate situl imi blocheaza laptopul.
am dat si eu un search pe net si am gasit toata cartea pe www.habarnam.ro
Sabina
32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin.
Madamar spune:
Off.... asa de retinuta am fost zilele astea ca am si uitat sa adaug o saptamina sarcinii mele:)! NU mai sunt demult in 26 - acusi intru e fapt in 28. Am luat masuri, ca sa fiu mai aproape de
...
Mary
27+ cu minune de 
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
arturicii spune:
Nu cred ca il blocheaza pe vecie; ii ia un pic (vreo 2 min) sa isi incarce imaginile; asa se intampla si la mine
Si de pot eu de aici sa descarc nu are cum sa nu mearga acolo la tine.
Zic si io nu ca ma pricep![]()
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 30+