Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 11

arturicii spune:
Uite, eu pe aceasta am facut-o:
www.lady4ever.ro/articol/1451_1/Negresa-cu-bezea.html" target="_blank">Negresa cu bezea
Ioana,Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 30+

Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Uite, eu pe aceasta am facut-o: www.lady4ever.ro/articol/1451_1/Negresa-cu-bezea.html" target="_blank">Negresa cu bezea Ioana, ![]() ![]() ![]() |
Ah, arata demential!!!!!

Eu ma gindeam la negresa noastra, numai ca in interior sa ii arunci bucatele de bezea... dar nush daca rezista la temperatura ridicata!
POfta buna!
Mary

evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

bilica spune:
Fetelor,cum imi fac si eu album pe WEBSHOTS????? Ma tot uit la pozele cu voi si ma minunez..,numai burtici superbe...pfiuuu sa nu deochi cum zic babele...Am stiut dintotdeauna ca o femeie insarcinata radiaza.....De asta suntem privite insistent,zic eu 26+

bilica spune:
Sunte-ti in pat deja???????...... arturici,doar noi suntem pe aici?la noi e amiaza....;dar si seara dorm tarziu,pe la 1 ca am insomnii... 26+

arturicii spune:
Sa inteleg ca ai parola de la webshot-ul comun?
Tu cand te muti in State ptr nastere?
am fost cu baietii la plimbare in padure; cam uda zapada insa s-au super distrat
Ioana,Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 30+

bilica spune:
DA parola o am...;acum incerc sa pun cateva poze...vom vedea ce iese.....Pai pe 3 martie plec in Barbados ,ca pe 4 am interviu pt visa..;cat stres am,doamne doamne ,ca acum burtica e cam vizibila si stii cum e....,apoi so vedea...Dr din Chicago ma asteapta...;vreau sa vin doar pt nastere.. 26+

arturicii spune:
Bilica(Mirela), f faine pozele. Sunteti un cuplu fain, cred ca o sa aveti o frumusete de bebe.
Ioana,Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 30+

arturicii spune:
_
_****_
**_**_
**_**
**_**
**_**
**_**_
O primavara Minunata
Ioana,Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 30+

Madamar spune:
Puteam paria ca inaintea mea a aparut Arturicii si a oferit deja martisorul! Este cu adevarat minunat, eu nu as fi avut rabdarea si/sau indeminarea sa il realizez!
Multumim Arturicii!
Si acum vin si eu si va doresc pentru primavara aceasta ceea ce stiu ca este foarte realizabil, dar si fara precedent, chiar pentru mamicile la a doua sarcina: sa va alintati puii la sin, in mirosul florilor de liliac, ale primaverii minunate!
Din inima va mai doresc sa fiti mai fericite si mai implinite ca niciodata si sa nu uitati aceasta primavara a ultimilor luni de viata intrauterina a minunilor din burtici!.
Ped miine dragele mele!
Fac prezenta: Mira, esti bine? Am sperat macar sa intri si sa spui ca esti ok! Te sunam?!
Mary 27+ cu minune de
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”