Pufuleti pufosi cu mamici sexy-Ian-Feb 2010 (137)
Raspunsuri - Pagina 22
oani_2002 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmita_baby Am uitat... Cristies nu pot da de moasa si nu stiu de ce dar am un feeling ca nici macar nu a trimis secretia prelevata la laborator pentru analizat, deoarece ea mi-a urat direct nastere usoara, desi stia ca trebuie sa ma mai intorc la ea odata pentru a-mi da rezultatul.. Doar ma intreb daca e ok sa nasc si fara analiza asta.. oare o fi periculos? 40+ Lorenaam intrat in prelungiri.. Mello motanelul iubit |
carmita, analiza asta e pt Streptococul B. Daca iese pozitiv, se dau 2 doze de Ampicilina mamei la nastere, pt a preveni infectia lui bb, daca nu se stie rezultatul, aici se dau preventiv cele 2 doze sau se recolteaza un pic de sange puiutului la 24 de ore de la nastere si se verifica daca e infectat sau nu.
Cum se face dupa sapt 35, multa lume nu apuca sa ia rezultatul, deci e destul de frecvent sa nu il ai la nastere, nu te stresa.
Curaj, mamico! In curand o sa-ti ti in brate comoara!
Mami de
Lucas (06.02.2010) +
André (30.01.2006)
larisel spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti joi am platit la primarie impozitul pe casa si masina,am depus actele pt trusou bb si nu mi-a zis nimeni de taxa...inseamna ca nu e la noooooooooooooooi... cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
Ai platit si ai depus la acelasi ghiseu? Pt ca nu prea au de-a face una cu alta. Nici noua nu ne-a zis vreun functionar, ci un vecin care si-a luat amneda acum 4 ani...
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5)............Target:
7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi
oani_2002 spune:
| citat din mesajul lui danyelana Neata fetili, ![]() Decenuela si Mamidepuiuti, merci pt cafea ca am mare nevoie. Sunt zombi ca Arthur a dormit azi-noapte numai la tzatzi si eu va dati seama cum am dormit.......cu grija si mai mult treaza. Da las'ca trece. Cum zicea cineva aici "primii 18 ani sunt grei" Ieri dupa-masa am dus-o pe mami la aeroport si am revenit tarziu si obositi si de aia nu am mai intrat. ![]() Decenuela, frumos din partea lui Jiji ca v-a lasat sa feceti siecs. Sa va fie de bine. ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Danyelana, incearca sa dormi si tu azi cand doarme bb Arthur, sa recuperezi somnicul, mai ales ca ai ramas fara mami sa te ajute.
Pupic
si somnic usorMami de
Lucas (06.02.2010) +
André (30.01.2006)
larisel spune:
Hai ca ma bag eu sa fac capitolul...
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target:
7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui ioana_fota Buna ziua si de la mine fetelor,dar ati avut un spor la scrissss ![]() ![]() ![]() si un![]() ![]() ![]() pt toate .Onitza nasol ca sotu nu poate ajunge dar incearca sa te mai menajezi,ce daca vin musafiri treb sa te inteleaga si mai relaxata .Trimit sa nu pierd mesajul. 36+ Maria Alexandra Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine ![]() http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466 http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914 http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594 http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306 |
ma bucur ca esti bine! sa stai cuminte in pat,sa vina bb atunci cand trebuie!

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
ioana_fota spune:
Alicredo f frumoasa povestea ta , pe mine una ma impresionat 

.
36+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306
oani_2002 spune:
| citat din mesajul lui mariucasara Neatza! plateea Eu nu am ceva real de care sa ma plang. Doar chestii mici, neimportante, in rest totul e in capul meu. Cred ca din cauza problemelor din timpul sarcinii, mi s-a obisnuit neuronul ala mic si blond sa isi faca 1000 de griji si scenarii sumbre, asa ca acum nu pricepe ca bebe e sanatos, voinic, creste, si inca imi trec toate tampeniile prin cap.Azi mergem si noi la medic in special sa il masoare pe Maria-sa, ca de cantarit il cantaresc eu de 2 ori pe saptamana. Dam si de baut ca azi implinim o lunita. ![]() Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Felicitari pt lunita! Bem o bere fara alcool sa-l sarbatorim pe bb Sebi.
Si tie ti se pare ca are bb o boala grava (are scapa medicilor), in ciuda faptului ca creste bine, papa bine si pare fericit??? Eu m-am stresat ieri dupa-masa, dupa o plimbare afar, ca doarme prea mult

, adica vreo 3 ore!!! Hai mami, lasa depresiile si stresurile si sa incercam sa ne bucuram de pitici. Asta-i oboseala cronica si se rezolva cu somnic, dar cine ne lasa?

Mami de
Lucas (06.02.2010) +
André (30.01.2006)
mamidepuiuti spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Ai platit si ai depus la acelasi ghiseu? Pt ca nu prea au de-a face una cu alta. Nici noua nu ne-a zis vreun functionar, ci un vecin care si-a luat amneda acum 4 ani... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi![]() ![]() |
nu am avut norocul de acelasi ghiseu... am umblat de nebuna cu toate actele pe la usi diferite[si cladiri diferite

] pt alocatie,ajutor de nastere al doilea copil[un ghiseu], trusoul lui bb[alt ghiseu,alta cladire], platit impozite,alt ghiseu... si am tot intrebat daca mai trebuie ceva,raspunsul a fost negativ... dar ma voi interesa de aceasta taxa...

...ce-mi plac mie taxele astea fantoma!!!!!!!!!!!!!!!cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
oani_2002 spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel alta viatza.... fata a stat ieri treaza TOATAAA ZIUA. am adunat doar minutele de motzait la tzitzi si fix 20' la pranz, cat am facut spaghete a la Floricel, carbonara . daar: baitza pe la 7, ca nu ne mai intelegeam, papa pana la 8.30 si...siii ...somn pana la 2.10!! prima data cand dormim 5 ore jumate . a papat 30', iar somn..pana la 5.45 . a papat, schimbat, gangurit, scremut..., asistat pe mami la butoane (laptop) si...adormit la tati in brate, pus in patutz...dormit iar pana la 10.eeee???mami a dormit super orele alea 5 si pentru ca tati a dormit cu magarushul (ana tushitoarea), cu usha inchisa ![]() si pentru ca aseara era sa pice in baie ca se dezechilibra la dush cand inchidea ochii (deh, a fost o zi specialaaa)![]() ![]() asa ca, desi ploua, eu ma simt...de primavara si gata s-o iau de la capat cu non-stopvad ca se ingroasa gluma la mame cu mai mult de un bebe. mariucasara, cris-mario, onitza, xela, mamidepuiuti...(mai e cineva care ar mai avea nevoie de macar una bucata clona??)....mai avem putin de tot, cateva luni pana cand striga dupa sora/frate/tati si...tre sa raspunda ![]() trimit ca sa nu schimbati capit Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 7,9 kile! poze povestea noastra |
Ce ma bucur ca ai reusit sa dormi! Bravo! E un tonus diferit care razbate din mesajul tau, se simte ca esti mai odihnita.
Si eu vreau clona, desi inca o am pe mama aici.
A si apropo de mamaa, s-a invata sa nu-mi mai zica nimic, dupa vre-o doua replici de-ale mele de genul: "esti doctor?" (ea e farmacista, saraca, n-are dreptul la sfaturi medicale

Mami de
Lucas (06.02.2010) +
André (30.01.2006)
pufuleti2010 spune:
Poftiti la capitolul 138
Am pus galerie si pt lorerx si pt arwen ca nu se stie
.

. daar: baitza pe la 7, ca nu ne mai intelegeam, papa pana la 8.30 si...siii
...somn pana la 2.10!! prima data cand dormim 5 ore jumate
. a papat 30', iar somn..pana la 5.45
non-stop
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si