Pufuleti pufosi cu mamici sexy-Ian-Feb 2010 (137)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

taxa de habitat?!?!?!? asta ce mai e mama? valabila de plata si pe la bucuresti? ca io fosta blonda, inca reminescente, nu pricep o iota? avem o noua taxa si trebuie sa ne executam? ca daca-i musai, cu placere...mama lui de stat cu taxele lui!

pupici printeselor!

Mihaela,
fericita de Florin Cristian (16.12.2009) (poze)

Este o taxa locala care se refera de fapt la plata serviciilor pt gunoiul menajer. Poate in Bucuresti nu aveti nu stiu. Aici in Constanta, noua ne vine decizia de plata de la Consiliul Local (niciodata nu intarzie ) cu impozitul pe apartament, impozitul pe masina si taxa de habitat.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

mamidepuiuti, plateea Mai bine verificati la voi in orash daca se declara sau nu copilul la fisc - serviciul de impozite si taxe locale.

amr tot 7 kile (din 23.5)............Target: 7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Dupa ce ca toata noaptea Arthur a stat doar mufat si acum tot la tzitzi este. Papa, adoarme si daca incerc sa i-o scot din gura si sa-l asez langa mine se trezeste si o cauta. Noroc cu tati ca ne-a adus de mancare in pat ca altfel....

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

pune-l in pat pe-o parte si tu la fel..fatza in fatza....astfel incat sa ajunga tt ta la gura lui. daca e obo trage de cateva ori apoi adoarme..fie cu ea in gura fie o lasa..astfel incat te poti ridica de langa el fra sa-l deranjezi

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Merci de sfat Nu stiu insa daca va functiona ca am mai incercat si altadata si nu apuc sa ajung jos si se trezeste. Cred ca ma simte Chiar si noaptea doarme profund si ma ridic sa merg la baie si nici nu ajung bine si il aud plangand. Il ia sotul in brate, ii vorbeste ca altfel nu se linisteste.
Parca ii e frica sa nu fie abandonat... Eu cred ca totusi e legat de statul in neo-nato trei zile desi unii spun ca nu.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

alta viatza.... fata a stat ieri treaza TOATAAA ZIUA. am adunat doar minutele de motzait la tzitzi si fix 20' la pranz, cat am facut spaghete a la Floricel, carbonara. daar: baitza pe la 7, ca nu ne mai intelegeam, papa pana la 8.30 si...siii...somn pana la 2.10!! prima data cand dormim 5 ore jumate. a papat 30', iar somn..pana la 5.45. a papat, schimbat, gangurit, scremut..., asistat pe mami la butoane (laptop) si...adormit la tati in brate, pus in patutz...dormit iar pana la 10.eeee???

mami a dormit super orele alea 5 si pentru ca tati a dormit cu magarushul (ana tushitoarea), cu usha inchisa si pentru ca aseara era sa pice in baie ca se dezechilibra la dush cand inchidea ochii (deh, a fost o zi specialaaa)
asa ca, desi ploua, eu ma simt...de primavara si gata s-o iau de la capat cu non-stop

vad ca se ingroasa gluma la mame cu mai mult de un bebe. mariucasara, cris-mario, onitza, xela, mamidepuiuti...(mai e cineva care ar mai avea nevoie de macar una bucata clona??)....mai avem putin de tot, cateva luni pana cand striga dupa sora/frate/tati si...tre sa raspunda

trimit ca sa nu schimbati capit

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

decenuela

cris.mario Nu merge sa deschizi capitolul respectiv de la noi de pe prima pagina?

mariucasara La mai multe lunitze!

danyelana Constipatzie doar la bb-i alimentati cu lp am auzit, deci si mixt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

dragele mele azi dimineata cu piticul in brate citeam sa va ajung din urma, eram pe la pag 14 kand sa iau o gura de cafeluta....s-a miscat puiul si am varsato o parte pe paturica lui, o parte pe pantalonii mei pe scaun pe parchet toot un zat.lam pus in pat sa sterg , a inceput a plange, l-am luat iar in brate ca il trezea pe cel mare.... super. voiam sa intreb si eu miam facut adresa pe webshot am primit mail de la ei in care imi spun sa copii adresa de url in browserul meu. nu stiu cum sa fac nici sotul meu nu sa dezmeticit ce treb facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua si de la mine fetelor,dar ati avut un spor la scrissss.Va multumesc tuturor pt sustinere si incurajari.Ieri am ajuns acasa tot in formula 2 in 1 si a fost f obositor drumu si nu am reusit sa recuperez decat 2 cap si mai am 2 poate azi ca si asa nu mai avem voie deloc sa ne dam jos din pat decat pt baita si atata dar macar e bine si asa sa mai o ducem 1-2 sapt.Cate o si unpt toate .Lorex a incercat si cristies sa ma ajute cu linkurile de jos dar nu am reusit spre mea.Plateea lasa-i incolo pe toti eu am aproape 10 ani de cand sunt cu sotul meu si ma agitam si eu la inceput ca mereu aveau ai lui ceva de comentat ce e drept e ca noi am reusit sa ne luam acum 7 ani un ap cu 2 camere conf 2 dar e al nostru si le-am cam dat cu flit alor lui se duce in vizite sg la ei iar ei mai mult de 3-4 ori pe an la noi nu vin asa ca....ignora-i cat poti de mult, daca sotu va fi baiat destept si va afla ce e mai bun pt fam lui te va sustine .Onitza nasol ca sotu nu poate ajunge dar incearca sa te mai menajezi,ce daca vin musafiri treb sa te inteleaga si mai relaxata .Trimit sa nu pierd mesajul.

36+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Ce vroiam sa va mai zic...Ieri in drum spre casa mi-am cumparat "Mamica de azi" si acolo scrie si de tratamentu de la larisel si de regurgitari si vomat cam tot ce am vazut ca unele dintre voi pun intrebari asa ca va recomand sa luati nr de feb ca are f multe lucruri utile pt bebe acolo .Mergem sa papam ceva ca la 12 treb sa ne luam tratamentu revin mai tarziu.

36+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

mamidepuiuti, plateea Mai bine verificati la voi in orash daca se declara sau nu copilul la fisc - serviciul de impozite si taxe locale.

joi am platit la primarie impozitul pe casa si masina,am depus actele pt trusou bb si nu mi-a zis nimeni de taxa...inseamna ca nu e la noooooooooooooooi...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

NEATZA FETILI,,,LA CAFEA VA ROG...

AM OVESTE BUNA .... MI-A DAT VOIE JIJI SA FACEM SIECS.....DORMIT..FACUT...TERMINAT...TREZIT...CA PE CEAS DOMLE.

cum mai stati la cap constipatie? io nu mai stiu ce sa fac....

jiji a fost mai cumintel...colicii au fost mai blanzi in noaptea asta...

trimit mesajul...moare bateria

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Felicitari decenuele! Inseamna ca jiji are o mamaica mai feiricta azi

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput