Pufuleti pufosi cu mamici sexy-Ian-Feb 2010 (137)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Neatza!

Fetele la cat timp dupa nastere apare depresia post partum? Ca la mine acum da semne. As prefera sa fie hormonala ca aia trece odata cu hormonii, pe cand depresia obisnuita nu prea trece singurica.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

mariucasara, depresia post-partum apare din cauza scaderii bruste a nivelului de hormoni din organism, dupa nastere. Dar fetele spuneau ca exista o predispozitie pentru depresii pe toata perioada lauziei. Nu cred sa fie vorba chiar de o depresie la tine, poate este doar efectul oboselii acumulate si al stresului, e grea acomodarea cu doi copii, mie inca nu mi-a iesit. Spune-mi daca pot sa te ajut cu ceva, am experienta cu depresiile, din pacate.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

l-am pacalit si doarme pe perna, fug sa fac de papa

-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Am gasit asta la ghiocei de 2009....

Discutie intre doi embrioni
-Tu crezi in viata de dupa nastere?
-Desigur! Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva... Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce urmeaza.
-Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar putea sa arate?
-Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici. Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura...
-Ce ciudat! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar ca ar fi de ras. Doar noi mancam prin cordonul ombilical... Insa ia sa iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea scurt cordonul ombilical.
-Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai altfel decat ne-am obisnuit noi aici.
-Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o permanenta inghesuiala, intr-un intuneric profund.
-Eu nu stiu exact cum va fi daca ne vom naste, dar desigur ca o vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
-Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
-Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara ea, nu am fi deloc.
-Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa ca e evident ca nu exista!
-Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum mangaie lumea din jurul nostru. Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

miri_mik e bine ce spui tu cu dresajul copiilor. La alaptat eu o alaptez dar dupa 10 min vrea din nou si ii dau un biberon. Mergem si cu san si cu biberon deocamdata cat mai are mami san, avem 1 luna de zile. in rest colicile sunt o problema ii dau infacol dar tot o doare tu ce mai stii ca merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Am gasit asta la ghiocei de 2009....

Discutie intre doi embrioni
-Tu crezi in viata de dupa nastere?
-Desigur! Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva... Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce urmeaza.
-Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar putea sa arate?
-Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici. Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura...
-Ce ciudat! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar ca ar fi de ras. Doar noi mancam prin cordonul ombilical... Insa ia sa iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea scurt cordonul ombilical.
-Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai altfel decat ne-am obisnuit noi aici.
-Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o permanenta inghesuiala, intr-un intuneric profund.
-Eu nu stiu exact cum va fi daca ne vom naste, dar desigur ca o vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
-Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
-Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara ea, nu am fi deloc.
-Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa ca e evident ca nu exista!
-Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum mangaie lumea din jurul nostru. Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!

_

Ce frumos.

Multumim ca te ocupi de prima pagina !

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

da sefa..sa traiti...................
acusi execut ordinul.....

cum naste lorex pe 1 martie?
face ceza????????????????????

Da Bea, fac ceza
Si uite daca ai timp, iti arat paginile unde ti-am facut noi galerie, ca ai spus ca nu ai timp sa le cauti!
Daca mai apari ti le dau , daca nu, nu, ca m-ai mai lasat si altadata cu buza umflata!

_

pai eu-s p-aci........................
si nu te-am lasat nici data trecuta.ca am intrebat, si poate nu ai vazut.......da am intrebat ce vrei sa imi arati................

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:

Gata, am citit povestea ta Ali..
E frumos! Parca acum abia astept s-o vad si eu pe micutza mea, am emotii...imi dau seama ca cineva, o persoana noua, vine sa faca parte permanent din viata noastra...si nici nu stiu cum arata, cu cine va semana, cum va fi viatza noastra de acum incolo! Noi, niste comozi, care preferam lenevitul in pat si vizionatul de filme in locul iesirilor in oras care ni se par obositoare ...
Noi care facem ce vrem cand vrem, plecam unde vrem ...acum...cum o sa fie? Cum o sa fie cand nu mai poti sta fara el nici o clipa? Sa te duci in concedii cu el sau fara el, lasandu-l acasa constienti fiind ca nu-ti tihneste nici o secunda pt ca mereu te intrebi daca o fi bine! ......bat campii...ma opresc...

Editez PS: sotul meu e nascut in aceeasi zi cu al tau
M-a amuzat faza cu BB cu capul mov
_

esti o scumpa! o sa fie bine1 o sa vezi! Dumnezeu e sus si vede si ne da putere sa ducem multe si sa trecem cu bine peste.
deci si tu stii cum e sa convietuiesti cu un berbec,ha?

nikole multumim ptr aprecieri.

cum asi putea eu sa trec ce ati postat voi referitor la povestea noastra acolo la nastere...unde am trecut-o ulterior? ne-ati scris asa de frumos incat e pacat sa pierd ce ati scris singura varianta e cu copi paste? si sa le postez eu?

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

cris.d..nikol ......sar'mana...ce sa zic..cam atata am incaput in cadru...daca intelegeti ce vreau sa spun..

lorex...am citit...m-a amuzat psna am ajuns la majuscule....acolo ....din cauza hormonilor...sau a siecsului...mi-au dat lacrimile....sensibiloasa mai sunt. glumesc...ai sa vezi p[este cateva zile ce inseamna MAMA....acu e teorie pt tine...

io l-am urcat pe jiji in...cocodus...si go afara. mi-am zis de ce sa-mi nenorocesca tatele ia ...sa mai lucram si la coloana nitzelush. aoleu greu s-a fc. cred ca in we il pun pe tasu sa scoata tractorul sa vad cum e...daca sta ca e jale la drum lung...ca nici sa ma infing intr-o banca....unde-i fitnessul meu?

acu...am bagat niste clatite cu bransa si smantana la cuptor...asa, in scarba...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Mai sa fie ce mamici vorbarete!!!!!
Abia reusesc sa termin un capitol de citit si voi deja scrieti altul...si uite asa o iau de la capat...
xela multumim de aprecieri si da m-am descurcat intr-un final cu alaptatul...ia in medie 45g pe zi.
Am vazut si pozicile voastre....Cristian seamana tare cu Andreea.

carmita_baby ce pozici frumoase ai tu acolo....o sa fie o amintire deosebita.

Vad ca bebeii se lupta cu colicile...si la fel si mamicile...
Luca al meu se strange de burtica si geme si scanceste ...dar nu plange...si avem deja 4 sapt....oare asa se manifesta la el sau o sa ne astepte si zile mai negre???

Si mai are si reflux....adica ii vine lapticul inapoi dar nu cat sa vomite...si saracutul inghite asa mult de parca s-ar ineca... offf
Am schimbat Infacolul cu Gripe water si ii dau si Debridat...sper sa ii treaca...

Pupam fetele...multumim ca existati si ca dati sfaturi folositoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

BEA?
UITE ultima ta postare inainte sa nasti
si galeria pt tine!
Ne spui si noua ce reprezinta desenul ala cu majorete?

_

Mergi la inceput