Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor,

eu acum am papat crap cu mamaliguta...mmm...ff bun

Vorbeati de vitamine: eu iau de la Nu Skin Pharmanex, Lifepak Prenatal.S-a dovedit a fi cel mai complet si natural complex de vitamine pt gravide si pt perioada de alaptare;intr-adevar un pliculet (adica o doza) contine 3 pastile mari(vitamine,minerale) pe care trebuie sa le inghit o data,dar macar stiu ca nu bag vitamine chimicale in bebei.Dr le-a studiat si a zis ca le pot lua in schimbul celor pe care el mi le-a recomandat!
Iau si Omega 3 ,deocamdata 1/zi( se recomanda in ultimele 2 luni 2/zi),pt dezvoltarea creierului bebeilor,sistemului nervos si inimii.Este fff important!!!O3 il iau de la aceeasi firma,tot pt ca este cel mai pur produs.Sper sa nu se considere reclama,dar nu am avut cum scrie altfel.
Legat de vitamine in general eu iau de vreo 2 ani(vitamine pt imunitate),de cand am inceput tratam pt bebe,si m-am interesat de atunc intr-un milion de parti care sunt cele mai bune.Iar astea de care va vb nu se gasesc decat in state,dar eu le comand de pe net!

Al doilea subiect:gazele...offf ,eu de la inceputul sarcinii ragai ca un bautor notoriu de bere!!! Iar pe alte parti,la fel,nu ma abtin ca am dureri de burtica fff mari si nu e bine!Asta e!Noroc ca stau acasa si sunt ma mult singura!

Gingivita: nu mai stiu care sunteti: eu am fost la dentist si mi-a spus ca am gingivita gravidita,este o afectiune ff frecventa la gravide;si mi-a dat apa de gura Corsodyl(zice ca e cea mai buna si e acceptata in sarcina) si sa ma spal cu o periuta de dinti super soft.Atat,iar de cand le folosesc(de cateva zile) ,imi simt gingia mult mai bine.Si mie imi era atat de imflamata ca mi-au aparut si 2 ganglioni submaxilari durerosi.

Legat de intaritul burticii intr-o parte:parca Didiloo scria(BINE AI VENIT LA NOI!!) si eu o experimentez.E ff comic,bine ca e fara dureri: dintr-o data simt cum se muta ceva intr-o parte si se ridica burtica intarita chiar langa buric,ca o mingiuta....maaaama ce descriere am facut.
Dragaica la tine au mai miscat bebeii de acum 2 zile?Eu parca tot nu simt si azi am oicial 17sapt!!!

Maurice felicitari pe carutul roz!!!!!

Denisa
17+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Otilia, tu ce iti doresti?

Fetelor vin si eu la voi cu o rugaminte, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat. Pt ca ieri s-a vorbit despre gaze, voi aduce eu azi in discutie urina
Eu nu mi-am facut pana acum analizele la urina. Ieri am fost si am dus proba de urina, insa aceasta mi-a fost respinsa la laborator.
Problema e ca eu beau fff multa apa, merg la baie si inainte de culcare, si noaptea de vreo 2 ori, si dimineata. Ieri am dus o proba de la ora 4.30 (desi mai fusesem o data la baie inainte de culcare pe la 22.30, apoi in jur de ora 0). Care proba de urina e cea valida?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

salutare burtici

Fix acelasi luru l-am patit si eu cand mi-am facut analiza de urina.tot la 4.30 am facut pipi si la 8.15 mi-a refuzat-o pe motiv ca tre sa aiba maxim o ora de cand ai facut.asa ca ...m-am dus iar a doua zi, iti dai seama ce chin a fost sa ma tin pana la 7 jumate dimi....ideea e ca cica dupa o ora nu mai are relevanta testul ca se depun nush ce...asa ca , luni dimi..te tii bine de tot si faci cu maim o ora inainte sa duci proba..eventual sa fie caldutza :)) ca sa fie fetele satisfacute.

pupici

Laura 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Maaam ce m-am lungit mai sus si inca nu am terminat!!

Am rez de la TT,nu stiu valori ,atat stiu ca e totul ok!!!

Sa vedeti lispa de neuroni pe motiv de stare de gravidenie: citesc un capitol intreg de regula ca tot raman in urma,si ca sa va scriu raspunsuri la mai multe intrebari (evident ca nu tin minte toate subiectele),am un carnetel pe care imi tot notez cuvinte cheie cu care urmeaza sa dezvolt raspunsurile,si cand sa ajung sa citesc canetelu,nu mai tine minte ce am vrut sa scriu

Denisa
17+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Am inteles acum, multumesc laurika!

denisa, eu mai scriu intr-un fisier text (notepad) pe masura ce citesc si apoi dau copy paste in editorul forumului si formatez

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Alina, mai am o saptamana si aflu dar normal ca ma ofticati ca voua in Ro vi se spune asa repede.

Stefania97, am intrat aseara pe blogul vostru si am citit ca si la voi copii mici care merg la gradi sunt pusi sa doarma afara in landou . Se calesc de mici mai.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

E adevarat. Sunt pusi in londou, cu costumase de iarna si plapumioara si sa vezi ce bine dorm 3-4 ore chiar. La aprtament e mai greu dar si asa ii pun pe balcon. La cresa au londou pt fiecare copilas, ii vezi aliniati pe toti afara in sir indian. Dorm in carut pana pe la 2 ani.

Catarinaa dormit afara de la 10 zile. a fost totul bine si poate mi se pare mie dar nu se imbolnaveste des si daca ia vreo raceala in 2 -3 zile trece.

Te obisnuisti mai greu tu ca parinte decat ei. Mie mi se parea ciudat la inceput dar acumm e normal

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Despre un subiect apropiat am citit o postare aici. Este vorba despre pitorescul "ai grija ca te trage curentul" despre care occidentalii n-au habar si despre infofolitul copiilor.

Cris 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Ma surprinde ce povestesti Stefania, pare incredibil.. mai ales iarna? Nu sunt temperaturi prea joase pt micuti totusi?

Ii scot afara pana la temperaturi de -10 grade. Daca e mai frig nu ii lasa afara. Ei sunt bine pt ca londourile sunt carucioare sanatoase de iarna iar costumasele sunt termice. La ei in carut e cald

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Am uitat sa spun ca mai rar vezi copii cu caciuli. Poate doar cand e ger afara in rest ploaie vant si alte minuni nu tin. Copiii alearga cu pletele in vant fara pic de grija. Eu ii pun Catarinei cand e ger afara dar in rest umbla cu capul gol.

O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Ii scot afara pana la temperaturi de -10 grade. Daca e mai frig nu ii lasa afara. Ei sunt bine pt ca londourile sunt carucioare sanatoase de iarna iar costumasele sunt termice. La ei in carut e cald

O romanca in Danemarca

Asta imi aminteste de excursia in Zermatt.. Noaptea 9 grade.. Camping, noi in cort, imbracati cu toate hainele, glugi, caciuli, sosete de lina, plapume 2 randuri. Si cand am iesit dimineata afara, nordicii erau in tricou si cativa dormeau pur si simplu afara pe iarba in saci de dormit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Elena, eu sapt viitoare merg la echo, din 3 in 3 zile merg la injectiuni, dar oricum sunt onorata ca Andreea si-a adus aminte de noi.
Denisa, ce sa-ti zic de neuronul gravid, am mai spus-o, a mai ramas unul si ala migreaza spre burtica atunci cand am mai mare nevoie de el, dar din cate am inteles acuma e cum e, dar in ultimul trimestru, e si mai comic, cred ca o sa uit sa ma imbrac si o sa ies in PJ la plimbare

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

Buna
Multumesc ptr urarile de bun venit. Sunteti f harnicute la scris si cu greu reusesc sa citesc, dar sa mai scriu.
Vreau sa va rog si eu daca ajungeti la Baby Expo sa scrieti daca sunt haine de gravidutze care merita.
Si mai vreau sa va intreb daca este cumva vreun magazin de haine ptr gravide in Herastrau?

anagia 19+ cu & amalia (06 august 2006)

Mergi la inceput