Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Hai ca am luat si eu o mica pauza de si am zis sa mai intru un pic pe la voi .

M-a sunat Andreea84 si mi-a zis ca nu are net ca sa intre zilele astea ca patronul nu l-a platit si de acasa nu are timp sa intre. Si a intrebat de Alina (Bumble) daca a fost la medic sapt asta, ca asa a inteles ca trebuie sa mearga. Eu am zis ca nu stiam dar o sa postez si daca a fost ne va zice. Sau am pierdut eu firul evenimentelor .Aaaaa...si va transmite salutari.

Ai vazut, draga Adriana, ti-ai facut griji degeaba, alta data iti dau daca mai gandesti negativ.

Elena, 21+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Neata fetelor.Ce a fost oare azi noapte de multe dintre noi nu au reusit sa doarma?Eu de la 2.35 pana la 5.50 am jucat Sudoku pe telefon ,nici chip sa vina Mos Ene pe la mine .Bebe meu e pasare de noapte,ziua sforaie si noaptea e agitat.Cateodata simt ca am un pietroi in burtica (poate o fi durduliu ca tac-so )
Maurice felicitari pentru fetita.
Bun venit si noilor gravidute.
Va las,azi am program de

P.S.Pe mine ma bate gandul prin iunie sa mergem la mare,oare e bine daca stau la soare cu bebicu in burtica?

19+
Viitoare mamica fericita
My Baby

Si eu ma duc la mare, la noi, la 2Mai, (anul asta nu vreau drumuri prea lungi si nici tari straine ) cu copii cu tot, in a doua jumatate a lui iunie. Sigur iti face foarte bine, insa consulta-te cu medicul inainte. La sarcina precedenta am fost tot in iunie si am facut si baie si n-a fost nici foarte cald, asa ca a fost...perfect.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Am reusit sa atasez cartea lu' Capraru la contul comun.

21+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Am reusit sa atasez cartea lu' Capraru la contul comun.

21+
Vine bebe!

yupi!!!! multumim, o sa ma uit pe ea, dar dupa ce primesc si eu un pm cu parola, pls!!

21 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Otilia ai mare dreptate in ce ai zis...cand cei de langa tine vad ca ai doi copii de acelasi sex si afla ca esti gradida din nou...primul lucru pe care ti-l spun este poate de data asta va fi...exact ceea ce nu ai, iar daca se intampla sa fie la fel ca ceilalti doi...zic...ei sunteti tineri lasa ca vine si baiatul/fata....
Elena, 21+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Si daca ai si fata si baiat si vine bb3, multa lume se uita ciudat si se intreaba ce-au avut parintii in cap. Bine ca mai sunt si exceptii, oameni care iubesc copii cu adevarat si nu se lanseaza in comentarii aiurea.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Otilia, asa ca mine . Din partea mea, duca-se pe pustii astia cu comentarii tembele., In ceea ce ma priveste mie mi-e indiferent ce e (insa simt ca e baiat, nu pot explica insa de ce), sotul meu crede ca e baiat, Ilinca vrea o sora, pe Petru nu e cazul sa il intreb, soacra-mea (care e foarte misto) ar vrea fetita. Asa ca ...cum o da Domnu'! La prima sarcina am vrut baiat a iesit fetita, la a doua a iesit ce-am vrut.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Alina, mai am o saptamana si aflu dar normal ca ma ofticati ca voua in Ro vi se spune asa repede.

Stefania97, am intrat aseara pe blogul vostru si am citit ca si la voi copii mici care merg la gradi sunt pusi sa doarma afara in landou . Se calesc de mici mai.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

E adevarat. Sunt pusi in londou, cu costumase de iarna si plapumioara si sa vezi ce bine dorm 3-4 ore chiar. La aprtament e mai greu dar si asa ii pun pe balcon. La cresa au londou pt fiecare copilas, ii vezi aliniati pe toti afara in sir indian. Dorm in carut pana pe la 2 ani.

Catarinaa dormit afara de la 10 zile. a fost totul bine si poate mi se pare mie dar nu se imbolnaveste des si daca ia vreo raceala in 2 -3 zile trece.

Te obisnuisti mai greu tu ca parinte decat ei. Mie mi se parea ciudat la inceput dar acumm e normal

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor va las..ma duc dupa rezultatele de sange.. si cu catelul la vaccinat..

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna ziua fetelor!

Hai ca am reusit si eu abia acum sa va citesc.

Mihaela, si eu iti dau acelasi sfat, ca a lui Ochidut.
De cand sunt insarcinata am facut 3 analize de urocultura si asa am fost si eu invatata. Tb sa iei urina de la mijloc, deci nici primul jet, dar nici ultimul, dar nu inainte de ati face toaleta. Cred ca poti folosi un prosop de hartie sau hirtie igienica. Spor la treaba!

Ochidut! Si pe mine ma intereseaza subiectul - carucioare - Imi pare rau ca nu ajung la Bucuresti, la targ, weekendul asta. Si chiar daca ajungeam tot nu stiam ce sa cumpar pt ca nu stiu ce ascunde intre picioare, parca sunt si un pic superstitioasa
La aproape 19 sapt. e posibil sa nu stii sexul bebelusului. Eu sunt tare suparata din punctul asta de vedere...simt ca deja ne fenteaza de pe acum

Am vazut ca au mai sosit cateva mamici Bine ati venit si sarcina usoara!

Felicitari fetelor pt vestile bune de la eco!

Am intrat sa vad si eu poza cu rochita verde. Multam de idee! E tare frumoasa!

Katalina, imi plac atat de mult pozele cu baietii tai!!! Mai mereu intru si va admir... Sunteti frumosi cu totii si tie iti sta tare bine intre ei
Vreau si eu un baietel!

Va pup si sa aveti o zi minunata!...mai tarziu va urez si pt weekend

tina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Bafta la analize si cu cutzulica, enik!

Multumesc pentru sfaturi, fetelor! Nu stiam de treaba cu urina de mijloc (si nu primul jet).

Ma surprinde ce povestesti Stefania, pare incredibil.. mai ales iarna? Nu sunt temperaturi prea joase pt micuti totusi?

Noi azi avem program de mers la filarmonica, abia astept!! Va fi primul concert pe care il aude bebita (am inteles ca de la 17 saptamani poate auzi, asa ca voi sta cu pantalonii descheiati sa auda mai bine )

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Apropos de temperaturi scazute, iarna asta in Ro cum au fost temperaturi de -25 grade ziceam ca mai bine am sta in congelator ca acolo era mai cald, -18 grade

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput