Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
bamboletta spune:
burticile si delfinasii
Azi sunt asa m-am trezit
Si eu am avut insomnie aseara...am zapacit tv-ul pe toate canele
Printesica mea e mai bine nu a mai facut febra...sper sa scapam fara antibiotic..
Si mie imi plac urzicile f mult...dar cine sa le aleaga spele in multe ape
doar daca le primesc gata facute le pap
ma duc sa ma azi am chef de plimbare...o zi buna
ah uitasem am schimbat semnatura...de fapt de ieri dar azi am implinit 14 sapt
Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Otilia ai mare dreptate in ce ai zis...cand cei de langa tine vad ca ai doi copii de acelasi sex si afla ca esti gradida din nou...primul lucru pe care ti-l spun este poate de data asta va fi...exact ceea ce nu ai, iar daca se intampla sa fie la fel ca ceilalti doi...zic...ei sunteti tineri lasa ca vine si baiatul/fata.... *************************************************** Elena, 21+ cu Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) |
Si daca ai si fata si baiat si vine bb3, multa lume se uita ciudat si se intreaba ce-au avut parintii in cap. Bine ca mai sunt si exceptii, oameni care iubesc copii cu adevarat si nu se lanseaza in comentarii aiurea.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
enik83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Si daca ai si fata si baiat si vine bb3, multa lume se uita ciudat si se intreaba ce-au avut parintii in cap. Bine ca mai sunt si exceptii, oameni care iubesc copii cu adevarat si nu se lanseaza in comentarii aiurea. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
lumea-i plina de oameni carora le place sa se afle in treaba..se se bage in treburile altora..de parca ei i-ar creste..
15+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
enik83 spune:
apropo..m-am intalnit zilele trecute cu o prietena care are un copil de 5 luni..doamne ce s-o mai putut plange..ca-i copilul rau, ca plange ca nu doarme..bla-bla.. mi s-a facut rau s-o aud.. doamne, la un moment dat aveam impresia ca a avea un copil ii cel mai groaznic lucru din lume.. si ce-i cel mai culmea..e ca in astea 5 luni de cand il are pe micut..a stat in jur de o luna singura cu el.. in rest vine mama ei si sta cu ei...iar noaptea bebele sta cu buni..si totusi.. m-am ingrozit.. cred ca la unii le place sa faca pe martirii si sa se planga din orice..
ca daca ii s-o iei in serios..nu mai face nimeni copii..
15+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
ochidut spune:
citat din mesajul lui crissy77 katalina, da, GH e un orasel f frumos arana_ar, scrie te rog si data nasterii tale, ca sa nu modific lista de 2 ori. Bine ai venit! Carmen, las cateva link-uri. tu cerceteaza daca trimit si in alte tari. Carti electronice pt cresterea copilului sunt si in contul comun www.librariabucuresti.com/Carti-Mama-si-copilul-0-2091-6-.htm" target="_blank">Mama si copilul - Capraru www.librariabucuresti.com/Carti-Cand-apare-copilul-O-psihanalista-da-sfaturi-parintilor-0-3012-6-.htm" target="_blank">Dolto - Cand apare copilul www.librarie.net/index.php?niaad=libraria on line&nia=86&niaadgr=libarie_competitia&gclid=CJjklpbTj6ACFdUp3wodjk8Ieg" target="_blank">Librarie online 1 www.cartepremium.ro/produs/8538/GIMNASTICA-PILATES-PENTRU-GRAVIDE.html" target="_blank">Libr. ol 2 Noah, spor la rasfoit! Cristina 14 s & Elise-Stefania |
cartea lui capraru este intr-adevar ff buna, de departe as prefera-o pe langa toate celelalte care le am, insa din pacate nu am mai vazut-o prin magazine, in editie mai noua.
si va rog eu mult, vreau si eu parola la contul comun, sa vad si eu carticelele!!!!
21 + cu
ochidut spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Otilia, tu ce iti doresti? Fetelor vin si eu la voi cu o rugaminte, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat. Pt ca ieri s-a vorbit despre gaze, voi aduce eu azi in discutie urina Eu nu mi-am facut pana acum analizele la urina. Ieri am fost si am dus proba de urina, insa aceasta mi-a fost respinsa la laborator. Problema e ca eu beau fff multa apa, merg la baie si inainte de culcare, si noaptea de vreo 2 ori, si dimineata. Ieri am dus o proba de la ora 4.30 (desi mai fusesem o data la baie inainte de culcare pe la 22.30, apoi in jur de ora 0). Care proba de urina e cea valida? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+ |
pentru recoltare trebuie prima urina de dimineata. cand te trezesti, te speli cu apa calduta si sapun, nu te stergi (prosopul poate contine diferite bacterii), primul jet il lasi sa curga in toaleta si deabia pe al doilea il recoltezi. daca ai facut toate astea, proba d ela 4.30 ar putea fi ok.
21 + cu
adrianaBuc spune:
Salutari si de la noi. M-am mai linistit nitel, bebica a inceput sa faca miscari, dar foarte foarte finute. Am observat ca si eu am perioade in care mi se face rau, am arsuri mult mai rele decat de obicei. De obicei ma tine cateva zile in care si bebe e foarte activ. Am tras concluzia ca are puseuri de crestere. Zic si eu!
Am eu cartea lu' Capraru, in format pdf. E o varianta mai veche dar eu zic ca e folositoare si asa. O sa incerc sa o pun pe contul comun, sa vad cum, ca are 35M.
21+
Vine bebe!
deveghe spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata mamici Bun venit noilor gravidute si sarcina usoara in continuare![floFetelor stiti de unde se pot cumpara materiale (carti pt bebe, imagini), online in limba romana? Multumesc, si cine are deja copii ce trebuie cumparat, in conditiile in care singurul acces la limba romana il are prin mine? http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 17+ cu |
Carmen, pe site-ul scribd.com cred ca gasesti destule materiale in romana despre cresterea copilului, alaptat etc. Mi-am aruncat un ochi doar, nu stiu in amanunt (eu am descarcat carti din alte domenii). Iti faci cont si descarci ce vrei. Altfel, exista destule carti prin librariile de aici. Eu nu am niciun material luat de pe net, asa ca nu iti pot fi de mare ajutor. Cred ca Otilia are astfel de materiale si cred ca a pus cateva si pe contul de mail, daca nu ma insel.
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 15+
deveghe spune:
'Neata tuturor! Imi cer scuze ca am dat buzna fara sa salut, dar m-am luat cu cititu' si am vrut sa sar cu raspunsu'.
deveghe spune:
arana_ar, bine ai venit, sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara!
Cris, felicitari pentru savuroasele inghionteli!
maurice, inteleapta hotarare cu arderea rezultatelor! Cred ca e vremea sa inchizi acest capitol si sa te linistesti!