Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
Otiliav spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefania_97
E adevarat. Sunt pusi in londou, cu costumase de iarna si plapumioara si sa vezi ce bine dorm 3-4 ore chiar. La aprtament e mai greu dar si asa ii pun pe balcon. La cresa au londou pt fiecare copilas, ii vezi aliniati pe toti afara in sir indian. Dorm in carut pana pe la 2 ani. Catarinaa dormit afara de la 10 zile. a fost totul bine si poate mi se pare mie dar nu se imbolnaveste des si daca ia vreo raceala in 2 -3 zile trece. Te obisnuisti mai greu tu ca parinte decat ei. Mie mi se parea ciudat la inceput dar acumm e normal Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+ www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Landourile sunt de calitate. Aici se gasesc cateva firme scandinave si Maxi-Cosi. Sunt cu ventilatie, sunt captusite si daca mai pui bb intr-o piele de oaie sau o plapumioara e boierie la el. Pe Elisa am scos-o asa la cateva zile si nici nu ajungeam la coltul strazii ca adormea. Uite aici o poza la Bucuresti, stateam si cate 3 ore afara cu ele in parc. Sau puneam husa de ploaie cand era vant ca aici sau ningea. Se vede ca era parcul gol in Bucuresti dar Elisa nu a racit niciodata desi am scos-o zilnic afara de mica. E bne sa fie caliti de mici si sa aibe o rutina. Ploua, asta este, punem husa si iesim, nu stam in casa la clocit cu saptamanaile ca-i urat afara.
Aici nu e foarte frig, ploua mai mereu (cu exceptia iernii de acum cand e zapada de 3 luni si ieri a nins iar). In 2008 au fost 10 zile fara ploaie. Dar copii la gradi stau afara in ploaie, au costume de ploaie si de zapada si sunt scosi la aer de 2 ori pe zi chit ca se fac ca porcusorii.
Carla, si eu am poftit ieri crap. Dar ce crezi ca am gasit. Am venit acasa cu hering proaspat, maine imi fac de cap.
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Maaam ce m-am lungit mai sus si inca nu am terminat!! Am rez de la TT,nu stiu valori ,atat stiu ca e totul ok!!! Sa vedeti lispa de neuroni pe motiv de stare de gravidenie: citesc un capitol intreg de regula ca tot raman in urma,si ca sa va scriu raspunsuri la mai multe intrebari (evident ca nu tin minte toate subiectele),am un carnetel pe care imi tot notez cuvinte cheie cu care urmeaza sa dezvolt raspunsurile,si cand sa ajung sa citesc canetelu,nu mai tine minte ce am vrut sa scriu Denisa 17+ fericita cu 2 minuni in burtica http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Hei.... felicitari pentru rezultate, uite si o floricica .
Cat despre neuroni nu-ti fa griji, eu mereu zic ca-i impart cu inca doi asa ca am scuza.
Eu nu mai am rabdare pana pe 10, vreau sa-i vad .
La capitolul nasi l-am rezolvat si pe-al doilea, vecinii nostri nu stiau cum sa ne spuna ca vor sa ne boteze, mai ales ca vreau sa pun bebelinei Beatrice nume inspirat de mandretea lor de pustoaica.
Gata dom'le ....am rezolvat si problema asta
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+
carla_2008 spune:
Dragaica te-a intrebat mai devreme ,poae n-ai vazut:i-ai mai simtit miscand de acum 2 zile,cand ne-ai anuntat prima oara???
Fetelor,eu fac iar azi eco,pt ca ma duc sa-mi scot CM si daca tot platesc consultatia 60 ron,i-am zis la dr de fiecare data sa mi-i arate pe bebei la eco.Si se cam uita crucis la mine pt ca iau CM din 2 in 2 sapt de aici din RO,dar el stie ca sunt monitorizata in Ungaria si ca acolo nasc,deci implicit mai fac o gramada de eco.Mi mi-a zis ca nu dauneaza desi el nu prea face asa des eco.Voi ce spuneti???Dauneaza?Deocamdata fac asa des ca nu ii simt ca misca,poate nu mai fac atatea dupa ce ii simt ca danseaza in burtica.Am gasit pe net tot felul de variante:cum ca nu-i influenteaza in nici un fel,cum ca totusi percep ultrasunetele de la 17-18 sapt (cand aud)ca pe vuietul unui metrou intr-o statie,etc ....
Eu stiu ca exagerez deocamdata,dar eu asa stau linistita cand ii vad ca sunt bine....
Denisa
17+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui anagia Buna Multumesc ptr urarile de bun venit. Sunteti f harnicute la scris si cu greu reusesc sa citesc, dar sa mai scriu. Vreau sa va rog si eu daca ajungeti la Baby Expo sa scrieti daca sunt haine de gravidutze care merita. Si mai vreau sa va intreb daca este cumva vreun magazin de haine ptr gravide in Herastrau? anagia 19+ cu & amalia (06 august 2006) |
Eu vreau sa ajung la Baby Expo maine sau poimaine. Oricum la hainute de gravide nu stau stralucit. Am intrat pe site si am vazut expozantii. Parca doua firme sunt cu haine de gravi, nu mi-a placut ce-am vazut pe site-urile lor.
Daca te referi la Pavilionul H, n-am mai fost de-un car de ani p-acolo, nu te pot ajuta.
Cris 19+ cu
michelle1981 spune:
Denisa, in filmuletele de pe prima pagina, cele cu viata in uter spune despre cum aud bebelusii ultrasunetele si cand le aud (sper ca am retinut eu bine, dar doar daca sunt in apropierea urechii ).
LATER EDIT:www.youtube.com/watch?v=iRDssooo_4A&feature=related" target="_blank">partea a 7-a minutul 2
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+
Dragaica spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Dragaica te-a intrebat mai devreme ,poae n-ai vazut:i-ai mai simtit miscand de acum 2 zile,cand ne-ai anuntat prima oara??? Denisa 17+ fericita cu 2 minuni in burtica http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Nu......ma intreb ce fac, la mine oricum sunt micuti, nu-ti fa griji cand o sa inceapa boxul atunci sa te tii.
Bea putina cafea sau mananca dulce, am inteles ca asta-i stimuleaza.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+
carla_2008 spune:
Otilia ,vai ce scumpe iti sunt fetitele in landouri!!!
Denisa
17+ fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
ochidut spune:
Bumblebee, Arisa multumesc pentru parola
Tina, daca nu ajungi la targ, sa stii ca expozantii mi-au spus ca va mai fi un targ pe 25- 28 martie- Kidex, la Romexpo si inca un targ, tot Baby Expo cred prin mai.
Anagia, eu am vazut un singur magazin pt.gravidute si nu mi-a placut. Eu cautam o fust de gravide, si avea un singur model, care mai era si urat pe deasupra.
Am vazut ca multe dintr-o noi cautam fusta de blugi . Pana la urma a gasit cineva??? Am zis ca w/endul asta nu ma las pana nu imi gasesc una.
21 + cu
ochidut spune:
si scuze pt greselile mele de ortografie, intotdeauna va scriu de la birou, pe fuga
21 + cu
beluistef spune:
Mai am si eu o juma de ora si plec acasa...in sfarsit week...yupiiiii....
Si in caz ca nu mai intru zilele astea ca poate iar ma gaseste vreo plimbare sau ceva...vreu sa ii urez de pe acum
LA MULTI ANI !!!! multa fericire, sanatate si implinire alaturi de cei dragi, un bebic sanatos si cat mai la termen....pentru TANTI...
Dragaica frumos numele de fetita...ca si la a mea cea mare...si mie mi-a placut si imi place enorm acest nume .
Si un week placut la toata lumea si sa asteptam MARTISORUL...gata intram in luna martie.......vine-vine-primavaraaaaa
Elena, 21+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)