Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 19
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Fetelor, aveti vreuna contractii nedureroase? Ca mie mi se face burta pietroi si nu ma pot plange de vreo durere. As incerca niste supozitoare din alea de care spunea Shery, dar habar n-am cum se numeau, stie careva? Inca o chestie, am burta umflata in stanga, tareeeee! E o diferenta f mare! Faza e ca eu am o colita, dar acum nu simt ca as fi atat de imbalonata! Alina 17+ cu ![]() gargarita |
Mie mi se intampla des in saptamanile 16, 17, 18. Mi se intarea burtica mai mult in partea dreapta pt cateva secunde, mai ales dimineata la trezire. N-am luat nimic pt ca nu aveam dureri. De vreo saptamana nu mi s-a mai intamplat.
Cris
20+ cu
Otiliav spune:
Neata!
Eu am dormit binisor, adica Elisa a dormit mai bine, doar 3 treziri si prin minune a dormit pana la 8 in loc de 6. Asa da, boierie.
M-am trezit cu chef de munca, trimestru II
. Am facut impreuna cu Ana cacao cu lapte, am mancat cu fetele, pus rufe la spalat si intins, spalat pe jos, dereticat, parca nu-s eu. Ce bine e sa fii in putere.
Si toate acestea fara cafea, de abia acum vreau sa savurez un capucino.
Puiutz, spune-le saptama de sarcina, nu luna, sa vezi ce-i blochezi
.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
ooana spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata burtici! ![]() Bun venit noilor burtici si o sarcina usoara pana la capat! ![]() Eu m-am vopsit din trim 2 la coafor cu masca la gura si timp de asteptare 25 minute , trebuie doar sa fie un salon bine ventilat si voi sa aveti masca sa nu inhalati amoniac, eu am in frunte o suvita mare alba, natura serviciului imi cere sa o colorez! Nu s-a intamplat nimic pentru ca nu-mi intra-n cap amoniacul, si saloanele mai bune au si masina aia pentru astmatici de curatat aerul, a pus-o si pe aia in functiune! Eu plec la Londra si ma intorc marit sa aveti un week end minunat si un inceput de sapt cu vesti bune!! ![]() ![]() ![]() ![]() http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png Doamne Ajuta-ne!!! 17+ cu ![]() |
Londraaaa
...ce frumos...spor la
pentru 
sa aveti parte de un weekend prelungit foarte frumos

ooana spune:

La multi ani Tanti!!
Sa-ti dea DD un bebelush sanatos si frumos!
Cris felicitari pentru cele 20+
..noi ne-am intors de la cumparaturi...o cuvertura mov
de cand visam sa am dormitorul in nuante de mov si bej...eeee uite ca mi-am facut damblaua ![]()
si mi-am luat o camasuta bej cu 65 lei
si am fost si la sange pentru nalizele de trim II
...acum ma odihnesc
cu un capuccino...dupa care merg sa fac de mancare
PS vremea e nasoala...as fi avut chef de o plimbare dar nu prea merge ![]()
aschiutza spune:
| citat din mesajul lui tina_80 Alina, eu am de vreo 2 zile contractii dureroase Cu toate ca iau 3 nospa si 3 scobutil pe zi. De azi dimineata, de cand m-am trezit am stat numai in pat si tot ma doare burta....nu stiu ce sa mai factina 18+ |
Buna ziua la toate burticile
! Iaca si eu citesc de mult, dar nu am apucat sa ma inscriu pe lista (cred ca si din superstittie, tot mi-e teama pt bebe - deh primul bebe Datele mele sunt: Zi de nastere: 13.11.1975, DPN 16 Aug 2010; UM 9.11.2009
Tina si eu am contractii durereoase, asa din senin, si cind stau intinsa in pat si nu am facut nimica. Doctorul mi-a dat acuma magneziu (sub forma de oxid de magneziu), am luat ieri si a fost bine!
Intreaba-ti doctorul daca sa iei (nu stiu de la a cita saptamina iti va recomanda doctorul tau).------------------
Still looking for pieces of heaven...
ooana spune:
| citat din mesajul lui Creatza11 Iti multumesc frumos pt primire, paula! ![]() Am si uitat sa scriu datele mele: Data nasterii: 07.05.1983 Data u.m : 05.11.2009 DPN : 12.08.2010 Pt a ma baga si pe mine cineva in listuta. Multumesc anticipat! Sa aveti un weekend placut si relaxant in continuare in ciuda vremii urate de afara! 16+ |
gata!
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aschiutza
Buna ziua la toate burticile ! Iaca si eu citesc de mult, dar nu am apucat sa ma inscriu pe lista (cred ca si din superstittie, tot mi-e teama pt bebe - deh primul bebe Datele mele sunt: Zi de nastere: 13.11.1975, DPN 16 Aug 2010; UM 9.11.2009 Tina si eu am contractii durereoase, asa din senin, si cind stau intinsa in pat si nu am facut nimica. Doctorul mi-a dat acuma magneziu (sub forma de oxid de magneziu), am luat ieri si a fost bine! Intreaba-ti doctorul daca sa iei (nu stiu de la a cita saptamina iti va recomanda doctorul tau).------------------ Still looking for pieces of heaven... |
si tu, si tu ...

matusa77 spune:
La multi ani! TANTI 
sa te ajute bunul Dumnezeu sa ai un
santos si frumos.
saptamana 19
Ducu
carla_2008 spune:
La multi ani Tanti!!!!!!!!! 
Aelita ce dulce-i pitica in rochitele alea !!!!de unde le-ai luat???nu am vazut rochite asa dulci pe aici!!!!!!!!!!
Denisa
17+
fericita cu 2 minuni in burtica
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
aschiutza spune:
| citat din mesajul lui ooana si tu, si tu ... ![]() |
Multzam

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Cu toate ca iau 3 nospa si 3 scobutil pe zi. De azi dimineata, de cand m-am trezit am stat numai in pat si tot ma doare burta....nu stiu ce sa mai fac