Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare delfinariu

A iesit tare buna painea deja am mancat-o aproape toata...nu numai eu...cu sotul si Antonia o felie...deci merita toata investitia...a crescut frumos..e gustoasa..puhava

Nu mai stiu cine intreba de palete...parca Oana...paletele raman in paine...eu cand am rasturnat painea a iesit fara palete...paletele au ramas in tava...si painea avea doar 2 gaurele nu s-a stricat deloc a ramas intreaga...poti cauta pe internet retete pt paine..dar pt aparatul care il ai...fiecare aparat are reteta cu gramajul sau 750 gr...1000 gr...1500 gr

Tanti la multi ani...sa fii iubita..fericita si sarcina usoara

Bun venit noilor burtici...sarcina usoara in continuare

Carla-rochitele Sofiei sunt facute de Aelita...ea le-a crosetat...impletit eu sunt inebunita dupa ele

Si eu vreau sa ma vopsesc...tot cu vopsea fara amoniac...sper sa reusesc pana de 8 martie sa fiu frumoasa

weekend placut

Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna burticute! Nu m-am putut abtine sa nu intru 5 minute sa va salut desi am o gramada de treaba de facut.
Noilor viitoare mamici le urez bun venit in delfinariu si sa dea DD sa aiba sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi si la termen..
Tanti draga eu ti-am urat de ieri La multi ani insa daca tot am intrat si azi, iti mai urez o data ca doar nu ma doare mana si sa pastrezi si pentru noi o feliuta mica mica de tort
Azi schimb semnatura
Pupici la tot delfinariul

15 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Buna ziua la toate burticile ! Iaca si eu citesc de mult, dar nu am apucat sa ma inscriu pe lista (cred ca si din superstittie, tot mi-e teama pt bebe - deh primul bebe ).
Datele mele sunt: Zi de nastere: 13.11.1975, DPN 16 Aug 2010; UM 9.11.2009

------------------
Still looking for pieces of heaven...

ce surpriza. Bine ai venit, sarcina usoara, bb sanatosi si cuminte!
Cum ne potriviram noi acum sa nastemamandoua in august

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Salutare delfinariu

A iesit tare buna painea deja am mancat-o aproape toata...nu numai eu...cu sotul si Antonia o felie...deci merita toata investitia...a crescut frumos..e gustoasa..puhava

Nu mai stiu cine intreba de palete...parca Oana...paletele raman in paine...eu cand am rasturnat painea a iesit fara palete...paletele au ramas in tava...si painea avea doar 2 gaurele nu s-a stricat deloc a ramas intreaga...poti cauta pe internet retete pt paine..dar pt aparatul care il ai...fiecare aparat are reteta cu gramajul sau 750 gr...1000 gr...1500 gr

merci de raspuns...sa inteleg ca paletele sunt prinse de tava?
hai ca ia masina de la mama si incerc si eu sa vad ce iese

Oana 21+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Tanti, sa fii sanatoasa si iubita!

Creatza11, bine ai venit, sarcina usoara si bb sanatos!
Maya, plimbareala placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Aelita chiar tu ai tricotat rochitele?????nu ma innebuni!!!si eu vreau!!!!in copilarie-adolescenta tricotam,m-a invatat mama si chiar am facut diverse lucruri,acum nu stiu daca mai tin minte!!!Buna idee, sa stii ca o sa incerc!!!Asa rochite dragute nu prea am vazut in magazine!!!
Banuiesc ca le-ai facut din ceva fir de bumbac,nu sintetic gen mohair,nu?FELICITARI!!Sunt f frumoase!Iar Sofia o bombonica nu alta

Denisa
17+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Salutare delfinariu

merci de raspuns...sa inteleg ca paletele sunt prinse de tava?
hai ca ia masina de la mama si incerc si eu sa vad ce iese

Oana 21+ cu

Noi 2...si bebe

nu sunt prinse de tava...se pot scoate...dar spre norocul meu au ramas prinse de tava...altfel trebuia sa scot paine si sa scot eu paletele cu mana...dar ar fi fost acelasi lucru nu ar fi stricat painea...ramane la fel
incearca...macar vezi ce iese succes

Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Tanti, sa fii sanatoasa si iubita!

Creatza11, bine ai venit, sarcina usoara si bb sanatos!
Maya, plimbareala placuta!

voi va pregatiti de Eurovision
anul trecut Fairytale a fost melodia mea preferata...

Bamboletta saru'mana de explicatiuni ...weekendul viitor incerc sa vad ce iese si iti spun ce am facut

Oana 21+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Alina, eu am de vreo 2 zile contractii dureroase Cu toate ca iau 3 nospa si 3 scobutil pe zi. De azi dimineata, de cand m-am trezit am stat numai in pat si tot ma doare burta....nu stiu ce sa mai fac

tina 18+

Buna ziua la toate burticile ! Iaca si eu citesc de mult, dar nu am apucat sa ma inscriu pe lista (cred ca si din superstittie, tot mi-e teama pt bebe - deh primul bebe ).
Datele mele sunt: Zi de nastere: 13.11.1975, DPN 16 Aug 2010; UM 9.11.2009

Tina si eu am contractii durereoase, asa din senin, si cind stau intinsa in pat si nu am facut nimica. Doctorul mi-a dat acuma magneziu (sub forma de oxid de magneziu), am luat ieri si a fost bine! Intreaba-ti doctorul daca sa iei (nu stiu de la a cita saptamina iti va recomanda doctorul tau).

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Bine ai venit printre burtici de delfinasi! Sarcina usoara in continuare si la termen!
Multumesc pt raspuns!

tina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

multi ani traiasca...multi ani traiasca.. la multi ani... TANTI sa traiasca TANTI sa traiasca la multi ani!!!!

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput