Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata burtici!
Bun venit noilor burtici si o sarcina usoara pana la capat!
Eu m-am vopsit din trim 2 la coafor cu masca la gura si timp de asteptare 25 minute , trebuie doar sa fie un salon bine ventilat si voi sa aveti masca sa nu inhalati amoniac, eu am in frunte o suvita mare alba, natura serviciului imi cere sa o colorez! Nu s-a intamplat nimic pentru ca nu-mi intra-n cap amoniacul, si saloanele mai bune au si masina aia pentru astmatici de curatat aerul, a pus-o si pe aia in functiune!

Eu plec la Londra si ma intorc marit sa aveti un week end minunat si un inceput de sapt cu vesti bune!!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Neata burtici

LA MULTI ANI TANTI! Sa fi sanatoasa si iubita!
Noi ne-am trezit la 6 pentru ca pleca barbatu' la munca. Degeaba a incercat el sa nu faca galagie, nici ca am mai adormit. Am stat insa in pat pana la 8 (rar se intampla). Acum ma apuc de curatenie. As fi vrut sa merg la BabyExpo dar singura nu imi vine sa ies.

Un week-end fain sa aveti!

21+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineatza burtici! Sa aveti un weekend minunat!

La multi ani Tanti! Sa fi sanatoasa, iubita si fericita!! Sa-ti dea DD un bebelush sanatos si frumos!
Distractie placuta!

tina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

TANTI, La Multi Ani! sa fi sanatoasa ... ca iubita probabil esti si daca este o zi frumoasa... in fiecare zi sa fie ziua ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani TANTI!
Sanatate multa si bb sanatos si cuminte!

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Fetelor, aveti vreuna contractii nedureroase? Ca mie mi se face burta pietroi si nu ma pot plange de vreo durere. As incerca niste supozitoare din alea de care spunea Shery, dar habar n-am cum se numeau, stie careva?
Inca o chestie, am burta umflata in stanga, tareeeee! E o diferenta f mare! Faza e ca eu am o colita, dar acum nu simt ca as fi atat de imbalonata!

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Gata, am gasit pe net numele, uscosin.

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Fetelor, aveti vreuna contractii nedureroase? Ca mie mi se face burta pietroi si nu ma pot plange de vreo durere. As incerca niste supozitoare din alea de care spunea Shery, dar habar n-am cum se numeau, stie careva?
Inca o chestie, am burta umflata in stanga, tareeeee! E o diferenta f mare! Faza e ca eu am o colita, dar acum nu simt ca as fi atat de imbalonata!

Alina 17+ cu
gargarita

Alina, eu am de vreo 2 zile contractii dureroase Cu toate ca iau 3 nospa si 3 scobutil pe zi. De azi dimineata, de cand m-am trezit am stat numai in pat si tot ma doare burta....nu stiu ce sa mai fac

tina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI, TANTI! SANATATE, FERICIRE SI MULTE IMPLINIRI!SARCINA USOARA IN CONTINUARE, BEBE SANATOS SI PAPACIOS!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Salutare burtici!!!

Tanti, La multi, multi ani fericiti si sanatosi!. Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!

Rodika, Gold, Rubia, Creatza bine ati venit burtici!

Mama, ce-as mai sta si eu acum tolanita sub umbra unui palmier, sa scap de vremea asta urata din Bucuresti!

Azi am ajuns si noi la jumatea drumului. Sper sa ne ajute DD sa treaca timpul la fel de repede si fara evenimente mai putin placute.

Va si un w/e cat mai placut in continuare.

Cris 20+ cu

Mergi la inceput