Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata
m-am trezit pentru ca trebuia sa fac pisu si bebe misca...si nu mai pot adormi

Bamboletta foarte frumos cadou

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Sa o stapanesti sanatoasa, eu sunt inebunita dupa ea , din pacate am facut o prostie.......am aruncat un colt de paine uscat din care am uitat sa scot lopatica aia mica care invarte aluatul
Tre sa cumpar alta

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

explicati-mi si mie...mama are una adusa dn franta, asa ca imi e mai greu cu cititul instructiunilor ...si face painea, toate bune si frumoase dar raman in paine paletele care framanta aluatul!?! noi ne asteptam sa se opreasca masina si sa le putem scoate...asa e normal?
painea iese buna dar deocamdata nu o prea folosim...trebuie sa ii dam de capat!

Oana 21+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Buna dimineata, delfinariu! Sunt si eu o graviduta de 16 saptamani, v-am urmarit inca de la inceputuri, insa mi-a fost oarecum frica sa scriu. Sunt la primul copil, dar din pacate la a treia sarcina. Primele doua s-au oprit in evolutie. Acum se pare ca bebelina mea (caci se pare ca-i fetita) va fi o invingatoare.
Va urez si eu de acum inainte o sarcina cat mai usoara si frumoasa si bebei sanatosi!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata burtici si mamici!

Oana, da, paletele raman in paine. Eu scot paleta (am una singura la modelul meu) cu o coada de la paletele mixerului.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

Buna dimineata, delfinariu! Sunt si eu o graviduta de 16 saptamani, v-am urmarit inca de la inceputuri, insa mi-a fost oarecum frica sa scriu. Sunt la primul copil, dar din pacate la a treia sarcina. Primele doua s-au oprit in evolutie. Acum se pare ca bebelina mea (caci se pare ca-i fetita) va fi o invingatoare.
Va urez si eu de acum inainte o sarcina cat mai usoara si frumoasa si bebei sanatosi!

16+

Bun venit
da-ne datele sa te trecem in listuta

Oana 21+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Buna dimineata burtici si mamici!

Oana, da, paletele raman in paine. Eu scot paleta (am una singura la modelul meu) cu o coada de la paletele mixerului.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

aha...deci nu greseam noi ...dar cum arata painea dupa ce scoti paleta? ca noi o rupeam in 2 ca sa scoatem paleta din mijloc, deci nu mai puteam taia felii ca dintr-o paine normala
hai ca v-am innebunit...poate face una dintre voi o poza la o paine dupa ce scoate paleta...sa vad cum arata produsul final
...dar asa imi e o pofta de o paine cu seminte si calda daca se poate

Oana 21+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

otiliav,aelita merci mult, am primit PM-urile.O sa incerc mai tarziu sa vad daca ma descurc,desi n-ar trebui sa fie prea greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata tuturor.
O zi frumoasa si un week-end si mai frumos sa aveti.
Pana nu uit : TANTI LA MULTI ANI!!!!!!!!!!. Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele.
Atat ati povestit despre painea asta , eu nu am mancat niciodata paine facuta in casa la aparat, incat acum tb sa ma duc si eu sa-mi cumpar aparat.... Sa vad cum ne impartim finantele in luna martie sa-mi ramana si de cumparaturi de genul.

Paula, 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bine ai venit, Creatza!!!Sa ai o sarcina usoara . Si sa fiti sanatoase si tu si fetita ta invingatoare

Paula, 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Tanti!

Bun venit noilor

kittyescu, daca iei fier suplimentar ai grija sa nu te . Cum te mai simti cu tiroida?

Cristina 14 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Iti multumesc frumos pt primire, paula!
Am si uitat sa scriu datele mele:
Data nasterii: 07.05.1983
Data u.m : 05.11.2009
DPN : 12.08.2010
Pt a ma baga si pe mine cineva in listuta. Multumesc anticipat!
Sa aveti un weekend placut si relaxant in continuare in ciuda vremii urate de afara!

16+

Mergi la inceput