Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
ooana spune:
Neata 
m-am trezit pentru ca trebuia sa fac pisu si bebe misca...si nu mai pot adormi 
Bamboletta foarte frumos cadou ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Sa o stapanesti sanatoasa, eu sunt inebunita dupa ea ![]() ![]() ![]() Tre sa cumpar alta http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 14+ |
explicati-mi si mie...mama are una adusa dn franta, asa ca imi e mai greu cu cititul instructiunilor
painea iese buna dar deocamdata nu o prea folosim...trebuie sa ii dam de capat!
Creatza11 spune:
Buna dimineata, delfinariu! Sunt si eu o graviduta de 16 saptamani, v-am urmarit inca de la inceputuri, insa mi-a fost oarecum frica sa scriu. Sunt la primul copil, dar din pacate la a treia sarcina. Primele doua s-au oprit in evolutie. Acum se pare ca bebelina mea (caci se pare ca-i fetita) va fi o invingatoare.
Va urez si eu de acum inainte o sarcina cat mai usoara si frumoasa si bebei sanatosi!
16+
michelle1981 spune:
Buna dimineata burtici si mamici!
Oana, da, paletele raman in paine. Eu scot paleta (am una singura la modelul meu) cu o coada de la paletele mixerului.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+
ooana spune:
| citat din mesajul lui Creatza11 Buna dimineata, delfinariu! Sunt si eu o graviduta de 16 saptamani, v-am urmarit inca de la inceputuri, insa mi-a fost oarecum frica sa scriu. Sunt la primul copil, dar din pacate la a treia sarcina. Primele doua s-au oprit in evolutie. Acum se pare ca bebelina mea (caci se pare ca-i fetita) va fi o invingatoare. Va urez si eu de acum inainte o sarcina cat mai usoara si frumoasa si bebei sanatosi! 16+ |
Bun venit

da-ne datele sa te trecem in listuta
ooana spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Buna dimineata burtici si mamici! Oana, da, paletele raman in paine. Eu scot paleta (am una singura la modelul meu) cu o coada de la paletele mixerului. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+ |
aha...deci nu greseam noi
hai ca v-am innebunit
...dar asa imi e o pofta de o paine cu seminte si calda daca se poate

rubia spune:
otiliav,aelita merci mult, am primit PM-urile.O sa incerc mai tarziu sa vad daca ma descurc,desi n-ar trebui sa fie prea greu.![]()

paula_m spune:
Buna dimineata tuturor.
O zi frumoasa si un week-end si mai frumos sa aveti
.
Pana nu uit : TANTI LA MULTI ANI!!!!!!!!!!. Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele
.
Atat ati povestit despre painea asta , eu nu am mancat niciodata paine facuta in casa la aparat, incat acum tb sa ma duc si eu sa-mi cumpar aparat...
. Sa vad cum ne impartim finantele in luna martie sa-mi ramana si de cumparaturi de genul
.
Paula,
18+ cu 
paula_m spune:
Bine ai venit, Creatza!!!Sa ai o sarcina usoara
. Si sa fiti sanatoase si tu si fetita ta invingatoare
Paula,
18+ cu 
crissy77 spune:
La multi ani, Tanti!
Bun venit noilor 
kittyescu, daca iei fier suplimentar ai grija sa nu te
. Cum te mai simti cu tiroida?
Cristina
14 s
&
Elise-Stefania
Creatza11 spune:
Iti multumesc frumos pt primire, paula!
Am si uitat sa scriu datele mele:
Data nasterii: 07.05.1983
Data u.m : 05.11.2009
DPN : 12.08.2010
Pt a ma baga si pe mine cineva in listuta. Multumesc anticipat!
Sa aveti un weekend placut si relaxant in continuare in ciuda vremii urate de afara!
16+

14+