Regasiri (42)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
dastefa spune:
nu stiu daca v-am spus ca atunci cand mi-au adus-o pe Miruna la maternitate prima data am fost uimita de asemanarea cu Daria
am pus si o poza sa-mi spuneti daca sunteti de aceeasi parere aici
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Si la noi e frig, azi de dimineata a inceput sa ploua...acu s-a mai oprit, ca de nu se oprea nu-l duceam la gradi. E racit, sau in curs...azinoapte s-a trezit de cel putin 4 ori a tusit iritativ si s-a culcat la loc. Si eu si paco avem gatul in plop...ustura.
Dimineata-i foarte rece, la amiaz e caldut...insa prin Barcelona de 4 zile nu-i curent. Va planegti voi de zapada...imaginati-va viata fara caldura, semafoare, gradinite, scoli, spitale...cica spitalul cel mai mare din Barcelona ramanand fara curent au imprumutat benzina de la vapoare, ca-i portul aproape, pt a folosii generatoarele macar...
maya ce injectii faci?
dastefa...daaa sunt identice!felicitari pt stapanitul camerei, dani n-ar sta treaz pus in pat el singur nici legat
iulia stefy soacramea are bataturi d'alea si foloseste niste inele de burete intre degete ca sa nu se frece. Si n-o doare, insa cu asta n-a eliminat problema. Cred ca se opereaza.
ank ce l-a apucat pe sefu tau? se fac reduceri de personal si cauta nod in papura?
Azi nu mergem la sala, astept sa se gate Paco sa ma duca la o cafea...asa am chef sa ma infund intr-o cafenea calduta, doar eu cu el, sa sorbim cafeaua si sa citim/comentam ziarul. Mi-e somn...sper sa nu va transmit moleseala mea (pe langa ca s-a trezit Dani de 4 ori, azidimineata era in picioare la 7.10 tragea de noi, vesel nevoie mare...el care trebe trezit cu greu la 8.25...)
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
ank999 spune:
Mai fetelor eu m-am saturat de iarna asta...Azi am ajuns la serviciu om de zapada. Cand am iesit din bloc a inceput sa ninga, dar nu-mi luasem umbrela, iar cand am coborat din autobuz ningea de nu se opoate, asa ca in 5 min pe jos pana la birou...
Maya felicitari Anei pt ca a inceput sa pape din nou si pt ca bea suc de fructe, dar si pt navigare. Mai eu nu o las pe Erica sa umble la calculator. Cred ca am ramas tot cu c opchilul mic in minte
. Jocuri nu i-am aratat ca si asa se uita destul la desene, uita sa clipeasca si se plange ca o dor ochii.
Roxana bun si chiulul. Cred ca Ana s-a bucurat mult.
Aelita ma bucur ca sunteti bine. CTRl A selecteaza tot , CTRL c so Ctrl V sunt copy si paste.
Dastefa multam pt cafea si ma bucur sa te mai citesc. Felicitari pt camera pentru adormitul mai devreme si da, fetele seamana tare mult.
Lacramioara nu-mi da ceai, un gin tonic mai degraba.
Dbunny faina faza cu curentul, si da io stiu ce inseamna sa stai fara caldura. Va mai amintiti ca ma plangeam in decembrie ca nu am la boirou? Multa sanatate lui Dani si sper sa nu aveti probleme mai mari. A mea a stat toata saptamana aks din cauza de tuse si muci...si tot mai are ceva pe acolo. Frumos cu cafeneaua...
Mi-e mi-e somn de cand ma trezesc pana ma culc in ultima vreme.
Cat despre sef...nu cred da cred ca a inceput sa-si doreasca cate in luna si in stele, si posibile si imposibile...Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Si am uitata sa va si sa va doresc un week-end placut.
Maya, chiar, tu ce injectii faci? si pe cand poze cu Ana si cu covorul?
Fetele care n-au mai scris...mi-e dor si vreau sa va citescAnca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mayaione Hai ca va pun cateva poze, in sfarsit aici. www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei Povestea nasterii www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana |
vaiiii, e ca o papusica!!!!!!!!!!!!!!! ffff dragalasa si frumoasa!!!!! sa va traiasca si sa va bucurati de ea. e superba.
![](pupic.gif)
Laura
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ank999 spune:
Maya mai vreau. Ce frumoasa e Anca cu
aelita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dolores ctrl A
"Educatia celor mici incepe cu educatia celor mari" |
ca nu fac asta in scris
![](icon_smile.gif)
mai e vreo combinatie de taste care fac asta?
sau e la mine ceva defect de cand am juma de tastatura scoasa de copii...
![](gravida.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mayaione Hai ca va pun cateva poze, in sfarsit aici. |
Asa zici 'in sfarsit' de parca ai fi pus cel putin 60 de poze, si-ai pus doar 6
![](amenintare.gif)
Parca-i papusa de portelan, are un ten asa perfect
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
aelita mai tre sa fie o combinatie care include si 'space'
Mie-mi pare rau ca mi-am dus azi odrasla la gradi. nu e bine. a venit acasa morcovit, n-a vrut papa, pana sa-i storc un suc de fructe a adormit la mine-n pat. dupa 2,5 ore de somn de voie tot nu-i e foame. Mucaim...
Dbunny si
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Buna fetele
Noi suntem bine...cam cu toane de dar in rest ok...azi am facut 16 sapt
Dastefa-seamana f bine printesele intre ele..gemene ,bravo pt dormitul singurica in camera...antonia nu ar sta nici o secunda...si acum doarme cu noi
pana la 2 ani a dormit in patut dupa in patul mare din sufragerie si de atunci cu noi in pat
,inchizi si usa la camera?
Maya-sperba Ana
multa sanatate bolnaviorilor
Bamboletta
![](gravida.gif)
![](zana.gif)