Regasiri (42)
Raspunsuri - Pagina 10
mayaione spune:
Dbunny ce comparatie ai facut referitor la modelul covorului meu, hahaha...Am zis, in sfarsit, pentru ca am avut acces la calc sotului 5 minute, d-aia nu am pus multe, acolo is pozele si il pandesc sa dispara. Devin stresata cu o problema mai veche, idioti de la scara de langa mine si-au pus cred ca inca 10 antene GSM, nu inteleg ce au in cap, si mai ales ca la ultimul etaj, cei care au semnat au bebelusi, doamne iarta-ma. I-am zis la al meu sa faca ceva, sa stranga bani ca vreau sa plec de aici, nu stau cu panza de antene vecina.
dastefa spune:
maya f frumoasa Ana,sunt poze de revista nu alta
iar covorul m-a dus cu gandul la o harta topo
acum e clar de ce n-a "gustat" soacra modelul
bambo inchid usa la camera ,ramane insa o lampa de veghe
de fapt in camera seara doarme cu taicasu dar el ajunge mult mai tarziu la culcare
as fi lasat-o si singura in camera dar e la etaj si pana am fi auzit-o noi de la parter pt olita sau altceva ma gandeam sa nu se sperie
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
iulia-stefy spune:
Am intrat sa vad ce ati mai scris... cat doarme printesa....
dastefa, seamana printesele...
Dbunny, multa sanatate. Pentru tuse iritativa ii fac aerosoli cu ser fiziologic si o lasa.... La mine insa nu are efect... Eu iau de 4-5 zile Codeina sa blocheze tusea, ca e iritativa si degeaba... Seara cand pun capul pe perna e jale... incepe atat de tare... ma chinui cam 2 ore sa adorm si ma mai apuca si noaptea....
Multumesc pentru raspuns.
Anka, pentru tine un gin tonic...
maya, ce domnisoara frumusica... iar covorul... e deosebit... si se pare ca nu pe gustul soacrei.... Mie imi place...
Pe Stefy eu nu o prea las la calculator... Stie sa-l deschida.... Am eu piticul meu....
aelita spune:
MAYA,e nemaipomenit de frumoasa Ana !!! toti sunteti frumosi,va sta asa bine !!!
17+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)
dastefa spune:
noi suntem singure de ieri la amiaza si pana marti sau miercuri
ce ciudat mi se pare-n-am fost niciodata singura acasa de cand m-am casatorit (10 ani) decat cand am fost eu prin spitale
si pt ca am o problemuta cu Miruna despre care nu am apucat sa fdiscut cu voi ,daca aveti timp poate cititi si imi dati vreun sfat
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149810
o dumineca placuta
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
mayaione spune:
Dastefa cand sunt asa mici fac aproape dupa fiecare masa de lapte. Dar zici ca face chiar mai des, eu zic sa o duci si la spital sa vada exact despre ce e vorba, o sa-i faca analize eventual.
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte si va doresc o saptamana usoara si frumoasa...
dastefa, si eu ma gandeam sa mergi sa-i faca niste analize....
Dbunny spune:
Buna sa va fie inima!
Eu am inviat nitel(mi-am obligat sotul sa ma invite la cafea ca de nu nu ma ridicam din pat). Am luat raceala de la Dani. O nara-i infundata cealalta curge ca la robinet, dar daca n-ar fi starea asta aiurea si durerea orbitelor n-ar fi bai...
Dani vineri a fost in apogeul racelii, morcovit, papa f putin, si seara i-a urcat temperatura spre 39. Poate a fost si vina mea, ca i-am facut baie, daca a cerut insistent . Spre norocul meu i-a scazut la juma' de ora dupa 4 ml de ibuprofen. Sambata a inceput sa manance mai bine insa doar ce vroaia el, nu mancare gatita. Ne-am dus la o petrecere de copii, insa n-am stat decat o ora, ca alergau prin curte si era rece. am ajuns acasa la 8, a adormit pe masina...pana a2-a zi dimineata la 8, nu tu gustarica de la 6, nu tu cina, nu tu laptic. Insa s-a recuperat. Bine-a zis cine-a zis ca odihna te vindeca mai repede decat medicamentele. Ieri a papat deja bine, mancare gatita, 4-5 mese pe zi, ii mai dau siropel pt muci, aseara a adormit inainte de siropel si d'aia tot s-a trezit bine si uscat. dar am inceput eu...am inteles ca-i vorba de ceva virus, mini gripa, tulpini de la fostele gripe
dastefa nu stiu cum e cu caca, al meu pediatru zicea ca ideal e sa faca caca dupa fiecare masa, dar la noi n-a fost cazul.
bambo si aelita ce inaintate-s sarcinile dejaaa, cum trece timpul
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Fetelor si eu sunt cam varza, am racit acum 2 zile, nu mai stiu ce sa fac sa-mi treaca nasul si capul, aseara imi venea sa-l tai, imi pierdusem cumpatul si Ana asa calda "mami calmeaza-te, nu intra in panica, o sa-ti fie si mai rau, linisteste-te". Mi-a fost mila de ea sa ma mai vait ca ii saracuta era asa ingrijorata. De vreo cateva zile e preocupata cu etapele vietii. A avut intr-o carte de prescolari etapele: bebelus, copil, tanar, adult, batran. Si m-a pus ea sa-i explic ce si cum si nu i-a placut ce a aflat si tot ieri zice "mami eu nu vreau sa cresc, vreau sa raman asa. Pai de ce mai Ana? Nu vreau sa imbatranesti, ca apoi mori si eu nu o sa mai am niciodata mamica, de unde sa cumpar alta, ai vazut ca nici tu nu ai gasit?" Si e asa de preocupata si trista ca-ti rupe inima cu ochisorii aia ai ei blanzi si frumosi.
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte si ma duc sa caut ceva sa ma curat de super glue.... ca aseara a trebuit sa lipesc un catel de ceramica... pe care domnisoara la spart si apoi a bocit o ora sa nu-l arunc, mai bine zis sa-l repar...... E de groaza.....
Dbunny, multa sanatate la amandoi.
Maya, multa sanatate si tie. Credeam ca numai eu ma lupt cu asta... Si Stefy o tine pe a ei ca nu vrea sa imbatranesc si sa mor.... si asta de vreo 3-4 saptamani e discutia... si revine cu ea dupa cateva zile... Mai i-a o pauza si revine iar.... Durerea mare e ca uneori si plange....