Regasiri (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Sunt si eu pe aici, dar mai greu cu scrisul, 2-3 zile inainte de ciclu ma apuca dracii si spal toata casa, apoi ma asez linistita si-mi trece me enervez eu singura cu vitriceramica: arata foarte bine ca acu o creia o pauzasc zilnic, inainte o stergeam doar cu buretele de vase si gata. si a ajuns sa arate ca arsa. culmea ca s-a remediat. dar nu-mi vine sa creia o pauzasc si lustruiesc dupa 2 felii de carne pane. ca atata am facut pt mine&Dani. da' uleiu-i peste tot imprastiat.

roxana mersi de reteta de ciocolata, e ceea ce numesc eu 'baton'. Doar ca problema mea cu laptele praf aici e aceasi ca a ta cu orezul. la pretul ala nu prea merita...Nu-mi imaginez placinta cu iaurt cum iese...cu 'prietenul' e bine ca-ti spune. Tu-i explici ce-i voie/bine si ce nu-i voie/bine ma bucur ca n-am fata, si mentine relatia asta de confidenta cu ea.

ank inca mai mucai, mersi de intrebare, cred ca tre' sa-mi intaresc cumva imunitatea.

iulia stefy si eu tot asa vopsesc ouale, in ciorap cu floricica

Ieri l-am tunsulit, prea scurt dupa gustul meu, a plans ca niciodata. Pur si simplu nu vroia sa i se taie parul.

pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am intrat mai devreme si v-am citit,dar nu am apucat sa raspund si daca nu raspund pe loc cu pagina dubla,apoi uit..
ma simt obosita rau desi nu am facut mare lucru,urasc zilele asa !!!!
as dormi continuu.

Roxana am citit ce ziceai de prietenul fetei,cred ca ai niste emotiiii
Vaaaai !!!

ziceai ca faci ciocolata,de ani de zile vreau si eu din aia de casa !

Dbunny,tu ai idee ce lapte praf se ia pt ciocolata?
ca banuiesc ca laptele pt fi-miu nu e bun

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

am intrat mai devreme si v-am citit,dar nu am apucat sa raspund si daca nu raspund pe loc cu pagina dubla,apoi uit..

Nu, ca ala-i si mai scump. eu am vazut pe raft si la mercadona si la carrefour de la central lechera asturiana, nu-mi aduc aminte exact cantitatea dar stiu ca n-am luat c-a fost scump. in jur la 4€ punga. de 4€ imi iau 5 ciocolati Milka luffle

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si fug.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Poze ALBUM Pofta buna!, cu imagini cu ce se poate face pentru copii din alimente... scuzati calitatea imaginii, dar si asa a fost tare greu sa le transform.....

dastefa e in spital de 4 zile cu Miruna si inca nu se stie ce are... mi-a trimis SMS azi.... Un gand bun pentru ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Multa sanatate Miruna! Dastefa si sper ca totul sa fie bine cat mai repede. Ne gandim la tine.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Maya ce ai facut cu gradi?
Angi cu Pastele si eu sunt la fel ca tine.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Aelita si eu as dormi continuu si nu sunt gravi
Lacramioara multumim pt cafea. Voi cum mai sunteti?
Dbunny

Mergi la inceput

Multa sanatate micutei Miruna, oare o fi de la caca aia mult si lichid?

Iulia mersi de poze, is super pt un party. numai ca...al meu nu le-ar manca, s-ar juca cu ele. de pe ce web le-ai luat?

Vin pastele deja? Dani maine ia vacanta...si notele! pana in 6 aprilie.

pup

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Nu, ca ala-i si mai scump. eu am vazut pe raft si la mercadona si la carrefour de la central lechera asturiana, nu-mi aduc aminte exact cantitatea dar stiu ca n-am luat c-a fost scump. in jur la 4€ punga. de 4€ imi iau 5 ciocolati Milka luffle

Dbunny si Daniel

si e lape praf ,nu din ala condensat?eu cum nu le-oi vedea?
mie imi place mult ciocolata de casa,celalalte ciocolate nu prea imi plac,decat cine stie care sa aiba neaparat crema alba.
de ani de zile vreau,si nu stiam ca exista si aici ! mmm,acum sa vedem cand ajung !
bine ca nu e ala de 11-13eur cat e laptele lui Andres,ca eram in stare sa il pun

19+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput