Regasiri (42)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Salut
Mi-ati facut o pofta de ciocolata de casa imi placea la nebunie cand eram mica si imi facea mama...trebuie sa caut lapte praf neaparat
Burtica e bine creste pe zi ce trece...am scapat de greturi si varsaturi...de acum incep kg
Dastefa-multa sanatate micutei...sa va intoarceti cu bine acasa
Roxana-bine ca ti-a spus de prieten...eu ma ascundeam de mama...cand eram de varsta mai mica...abia in liceu ii mai spuneam cate ceva
a venit sotul...va
Bamboletta
![](gravida.gif)
![](zana.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Anka, tot cu ceva muci si tuse.....
Dbunny, ma bucur ca ti-au placut.... Eu le-am primit pe mail cand Stefy era in burtica... am trimis si mail-ul pe mail-ul comun....la fulguleti.... dar am sa-l trimit si pe cel de la regasiri....
ank999 spune:
Salutare fetilii.
lacramioara multam pt cafea si va doresc multa sanatate. Mai sti ceva despre Miruna?
Bambo bine ca au trecut greturile, kg vin ele...important e sa fiti amandoi sanatosi.
Dbunny note zici. Da are ceva vacanta Dani, nu gluma.
Aelita burtica ta cum e?Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Noi suntem bine sanatoase, eu tot cu munca la greu, copchila la gradi, au inceput fitele mari la haine, parca nu mai are deloc stare, da asta este.
Mai nou imi tot vorbeste de un baiat de la gradi, zice ca e prietenul ei, stie care sunt incaltarile lui de interior si hainele lui, ii stie numele intreg si zice ca e prietenul ei pe toata lumea.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Eu nu am avut chef sa mai scriu pt ca am fost f suparata, oricum va asteptati la altceva? V-ati obisnuit deja cu problemele mele, muulte si dificil de suportat. Sunt gravi din nou, in 10 saptamani, dar am trecut si trec prin multe peripetii. Tratament de sustinere, destul de greu pt mine de suportat, apoi sangerari, am ajuns la dr si imi zice ca apare o portiune din uter cu structura modificata, cheaguri de sange in jur, vascularizata destul de bine etc, dar nu stie sa-mi zica exact ce e, dar e nasol, copilul fiind chiar in zona aceea etc. Solutia, asteptam si vedem dar nu prea sunt sanse. Ajung acasa, mi s-a schimbat lumea complet, am bocit 2 zile eram terminata, in special ca nici nu stiu ce e cu zona aceea. Asa ca am ajuns la CMU, la Regina Maria, la Niculescu, se uita atent si i se pare totul in regula, intradevar portiunea aceea e fibromatoasa, dar nu vede hematom sau alta cauza de sangerare si nu considera ca ar pune vreo problema. Dar exista riscul ca sarcina sa se opreasca din evolutie din cauza vechiului meu sindrom PCOS, pt ca trebuia de la inceput sa iau doza f mare de progesteron. Asa ca va dati seama cum stau, astept, bag hormoni in mine, greturi insuportabile, nu ma pot misca, azi am strans cateva frimituri dupa ana si am zacut o zi cu dureri mari de burta. Nu stiu ce va urma, stau si astept minuni, dar parca m-am mai obisnuit cu situatia si ce-o fi o fi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Maya- ma rog la DD sa fie bine bb si tu la fel
stiu ca e greu dar nu mai plange...bb simte tot
o sa fie bine...ai grija de tine
Bamboletta
![](gravida.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
ooooof maya, deci de-acolo injectiile de zilele trecute. iti aduci aminte ca am intrebat? ce fel de sangerari? puternice? usoare? maronii? au iesit multe sarcini la capat cu bine cu o gramada de sangerari, dar cu durerea de burtica nu e bine. 10 aptamani e mult deja, se aude inimioara? Nu stiam ca umblati dupa bb2. sau a venit neplanificat? Punete in mainile lui Dumnezeu, o sa vezi c-o sa fie bine
ank daca pana si Dani face fite la haine imi inchipui fetitele cum cauta prin dulapuri si cer exigent bluza cutare sau pantofii cutare
Bambo bine c-ai scapat de greturi, lasa ca kilele le dai tu jos repede
aelita ai luat lapte praf? e la punga...n-are a face cu condensatul dar cred ca tot pe-acelasi raft ii (iaca asa, sa te incurce si mai tare)
De miruna nu mai stim nimic?
Noapte buna
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
iulia-stefy spune:
Va ofer o aromata..... cu gust de primavara....
Maya, ne sa fie totul bine. Ai grija de tine.... Capul sus, ca il necajesti pe bebe....
mayaione spune:
Multumesc pentru incurajari! E f greu, ieri m-a durut burta rau de tot, azi mai putin, ideea e ca nu pot sta numai in pat, trebuie mancare la copil, si mancare nu pot face daca e dezastru in bucatarie, asa ca fac curat, strang dupa ana, iar ma ia durerea, iar stau etc. Daca o vrea Dzeu sa mai am un copil se va intampla minunea, daca nu, trebuie sa accept realitatea si sa merg mai departe. Am emotii si la papanicolau, trebuie sa-mi vina rezultatul, ma tot gandesc ce e cu portiunea aia de uter modificata, e intrdevar fibrom sau altceva.
roxana c. spune:
Pe fuga ca plec la servici:
Maya, cum au zis si fetele, lasa-te pe mana lui Dumnezeu, daca e sa fie bine va fi. Nu mai plange ca si bebe te simte si nu e bine. Hai, curaj, va fi bine.
V-am imbolnavit cu ciocolata de casa?
Pai cred ca si maine fac ca astia au bagat ca spartii. Iau azi lapte praf, mai vrea careva? Hai ca va trimit la toate ( de fapt Dbunny si Aelita, restul gasiti si singure- 19 lei/kg, asa am gasit eu, mai e prin Metro, la pungi de 2.5-3 kg parca, aprox 50-60 lei dar atentie ca e de 2 feluri: unul mai ieftin si unul ceva mai scump, cel ieftin are zahar in el, inseamna ca platesc si zaharul la pretul laptelui praf, n-am mai luat de mult din Metro, ma duc duminica si ma uit- asta daca nu uit
)
Dastefa ce mai face, nu stie nimeni nimic de Miruna?
Gata, am fugit, mai intru de la servici poate.