Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
Klarisse spune:
Pfoai cat ati scris, abia tin pasul cu voi.
Discutia despre nume cred ca o sa o purtam in familie cand se mai risipeste din pericol, dar in principiu suntem cam pe aceeasi lungime de unda.
Aveti idee daca o sa mai fie un targ de bebe prin vara, ca sa ajungem si noi?
Va pup
Klarisse
graviduta 9+
Alina_feier spune:
La noi cu numele a fost destul de simplu, pt fetita am ales eu si pt baiat a ales el dar am fost amandoi deacord cu ambele nume.Oricum noi numele le alesesem inca dinainte de a ne apuca de treaba, ne gandeam asa ca peste ceva timp cand vom avea copii ce nume sa le dam....si cu ele am ramas deocamdata
Alina
8+
andra_b spune:
Nastasie abia astept luni, sa vedem, poate o sa iti zica ce va fii...
Doamne eu tot nu scap de emotii... cand ma gandesc la ziua de luni! Doamne ajuta!
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
8+
http://lmtf.lilypie.com/TWKjp2.png
ariciu80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Pfoai cat ati scris, abia tin pasul cu voi. Discutia despre nume cred ca o sa o purtam in familie cand se mai risipeste din pericol, dar in principiu suntem cam pe aceeasi lungime de unda. Aveti idee daca o sa mai fie un targ de bebe prin vara, ca sa ajungem si noi? Va pup Klarisse graviduta 9+ |
parca mai e unul in septembrie, daca tin eu bine minte...
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
Andreea82 spune:
| Citat: citat din mesajul lui Andreea82 Felicitari anamaria! Super vesti! Nici noi de data asta nu prea indraznim sa ne gandim...adica eu mai mult, si totusi e ciudat ca nu pot spune ca sunt superstitioasa de felul meu...dar parca ceva nu ma lasa inca...oricum va fi o lupta dubla: sotul nu ar prea vrea sa aflam sexul, decat la nastere asa ca va trebui sa gasim si pt fetita si pt baiat...sa vedeti distractie Sotul tau ce ar vrea sa fie? Fetita sau baiat? |
Hmm, pai in principiu, discutand noi 2 a zis ca nu ii pasa, adica vrea orice, pe de alta parte, in discutii cu mai multi si acum mai mult timp a zis ca i-ar place ca primul copil sa fie fetita si al doilea baietel (sora lui e mai mare si i-a placut mult asa)
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui andra_b Nastasie abia astept luni, sa vedem, poate o sa iti zica ce va fii... Doamne eu tot nu scap de emotii... cand ma gandesc la ziua de luni! Doamne ajuta! Ale ![]() ------------------------------ Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz. ----------------------------- 8+http://lmtf.lilypie.com/TWKjp2.png |
Curaj Andra..o sa fie totul perfect sunt convinsa ca vom ramane aici toate pana la 40 de saptamani. De astazi imi cultiv spiritul zen

Klarisse
graviduta 9+
nushulica spune:
buna fetelor!
eu clar nu pot tine pasul cu voi,nici nu apuc sa citesc tot daramite sa si scriu...no way!![]()
asa ca va citesc din umbra cand pot,cand ma lasa copilul,si cand nu ma contopeste greata asta afurisita..de ex acum mi-e rau de mor dar doarme copilul si m-am intins si eu langa el un pic
nici eu nu mai am entuziasmul de la prima sarcina mai ales in privinta cumparaturilor,mai iau doaor mici completari restul am de la david...dar ma bucur sa va citesc pe cele care sunteti la prima sarcina cat de entuziasmate sunteti,imi aduc aminte de mine la prima sarcina
eu mai merg la eco dupa 20martie asa ca nik vesti de la mine curand
si aveti grija de burtici
de
David si
7+
ariciu80 spune:
Fetele, stie cineva ceva de alinacoman, burtica de gemeni? Mi se pare ca n-am mai vazut-o de cateva capitole incoace...
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
eveline spune:
Salutare si de la mine...sper ca s-a rezolvat cu al meu calculator, a venit baiatul care se ocupa si am iar net...sper ca nu numai pentru putin timp.
Eu am eco de 12 sapt undeva pe 22 martie...sper sa nu-mi pierd mintile pana atunci.
Bine ati venit printre noi proaspete burtici, va doresc sarcina usoara!
Nu stiu daca ati remarcat vreodata la starea vremii la tv...se precizeaza de obicei localitatile cu temp minime si alea cu maxime... Suceava e de fiecare data aia care e cu minim. Mor de ciuda... vad prin tara cum vine primavara si ma uit pe geam si vad zapada. Intr-adevar a mai aparut cate o raza de soare da tot n-am renuntat la cojoc si caciula... vreau calduraaaaa.. sa stau in curte toata ziua.... Serios, in fiecare an patesc la fel...cand aud ca vine primavara si numai la noi nu parca "o iau cu capu'".
Na, ce of am si eu.....
8+ si mamica de
Bianca
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui eveline Salutare si de la mine...sper ca s-a rezolvat cu al meu calculator, a venit baiatul care se ocupa si am iar net...sper ca nu numai pentru putin timp. Eu am eco de 12 sapt undeva pe 22 martie...sper sa nu-mi pierd mintile pana atunci. Bine ati venit printre noi proaspete burtici, va doresc sarcina usoara! Nu stiu daca ati remarcat vreodata la starea vremii la tv...se precizeaza de obicei localitatile cu temp minime si alea cu maxime... Suceava e de fiecare data aia care e cu minim. Mor de ciuda... vad prin tara cum vine primavara si ma uit pe geam si vad zapada. Intr-adevar a mai aparut cate o raza de soare da tot n-am renuntat la cojoc si caciula... vreau calduraaaaa.. sa stau in curte toata ziua.... Serios, in fiecare an patesc la fel...cand aud ca vine primavara si numai la noi nu parca "o iau cu capu'". Na, ce of am si eu..... 8+ si mamica de Bianca |
Eveline si eu stau la casa si abia astept caldura sa lenevesc pe terasa in soare..dar mai avem cred un pic de asteptat. Si in Iasi norii au personalitate ..macar in weekend sper sa fie ok de plimbat prin parc.
Klarisse
graviduta 9+