Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Uff, cred ca suntem cam in aceeasi oala...cel putin si eu sunt cam pe unde e si vanyy...si cand ma gandesc cateodata din ce tampenii ajungem sa ne certam . Problema e ca suntem amandoi foarte incapatanati...asta nu ajuta mult. Saptamana asta cred ca cel putin de 2 ori am ajuns sa ne certam si eu sa
Dar trecem noi cu bine si perioada asta, asa ca hai! Curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Ca sa va mai dau exemple despre cum sunt afectati viitorii tati:

Sotul meu doarme cu perna intre genunchi de 3 ani de cand eram cu Ada.
In timpul sarcinii mele eu am luat 13-14 kg, el a luat 8. Ulterior eu le-am dat jos, el nu
Pofte cat cuprinde. Se trezea noaptea la 2 ca are pofta de Mc. Se imbraca si se ducea sa ia.
Uneori obosea cand urca pe scari 3 etaje.
Visa numai tampenii, el care de obicei nu viseaza deloc.
Si astea sunt numai cateva...

Acum, la sarcina asta, vad ca a inceput iar cu poftele. Ma ia groaza cand ma gandesc cat o sa puna iar pe el. Dar indiferent de ce si cum tot e cel mai bun sot si tata din lume... (pt mine)

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Ca sa va mai dau exemple despre cum sunt afectati viitorii tati:

Sotul meu doarme cu perna intre genunchi de 3 ani de cand eram cu Ada.
In timpul sarcinii mele eu am luat 13-14 kg, el a luat 8. Ulterior eu le-am dat jos, el nu
Pofte cat cuprinde. Se trezea noaptea la 2 ca are pofta de Mc. Se imbraca si se ducea sa ia.
Uneori obosea cand urca pe scari 3 etaje.
Visa numai tampenii, el care de obicei nu viseaza deloc.
Si astea sunt numai cateva...

Acum, la sarcina asta, vad ca a inceput iar cu poftele. Ma ia groaza cand ma gandesc cat o sa puna iar pe el. Dar indiferent de ce si cum tot e cel mai bun sot si tata din lume... (pt mine)

Mergi la inceput

...iar de discutii pentru nume sa nici nu incep
Ce imi place mie nu ii place lui, ce ii place lui nu imi place mie....nici noi nu stiu cum o sa ajungem la un numitor comun, dar reusim noi pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

La noi a fost simplu - la nume de baiat el voia mihai, eu vlad si a ramas cu amandoua. In schimb, daca ar fi fost fata, am fi avut belele... ca acolo nu picam nicicum pe aceeasi felie. Acum, as fi fericita ca numele sa fie singura problema a acestei sarcini

Kiti, 7+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

asa e fetelor cum spune si andreea.....o sa trecem cu bine si de perioada/perioadele astea!!!! mult curaj si optimism

ana maria felicitari pt vestile de la eco si ca l-ai vazut pe bebic

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

AnaMaria felicitari pentru bebic!
Vai eu nu indraznesc sa ma gandesc inca la nume.
Doamne da sanatate la bebe in burtica, deocamdata asta e singurul gand... sincer...

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

8+
http://lmtf.lilypie.com/TWKjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

andra, si eu tot luni merg la eco.azi am sunat sa confirm programarea.deci am toate sansele sa aflu si ce e nu?ca doar o sa am 14 s si 3 z.offf, sa vad intai ca e bine si dupa aia.
azi am luat un no spa ca am cam trebaluit si m-am intins un pic in pat si m-a lasat imediat.am terminat mancarica si acu sa strang prin casa si dupa aia mergem sa-mi iau sotul de la servici.
fug sa termin, va pup.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Felicitari anamaria! Super vesti!

Nici noi de data asta nu prea indraznim sa ne gandim...adica eu mai mult, si totusi e ciudat ca nu pot spune ca sunt superstitioasa de felul meu...dar parca ceva nu ma lasa inca...oricum va fi o lupta dubla: sotul nu ar prea vrea sa aflam sexul, decat la nastere asa ca va trebui sa gasim si pt fetita si pt baiat...sa vedeti distractie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Felicitari anamaria! Super vesti!

Nici noi de data asta nu prea indraznim sa ne gandim...adica eu mai mult, si totusi e ciudat ca nu pot spune ca sunt superstitioasa de felul meu...dar parca ceva nu ma lasa inca...oricum va fi o lupta dubla: sotul nu ar prea vrea sa aflam sexul, decat la nastere asa ca va trebui sa gasim si pt fetita si pt baiat...sa vedeti distractie

Sotul tau ce ar vrea sa fie? Fetita sau baiat?

Mergi la inceput